ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

OFFRed

създаден на 2019-01-04 16:53:16
Всички ваши коментари (14)
Дата Коментар
Страници
2019-01-16 20:13:20По същия начин се множат хлебарките и мишките. Днес две, след седмица - сто. "Всеки ден намаляваме с 220 души, или 9 души на час, като това намаление в действителност е минус 13 етнически българи и плюс 4 роми, (-9=-13+4). Това означава, че българите намаляват с 13 и стават малцинство, а ромите се увеличават с 4 и стават мнозинство в Отечеството ни. А ние сме най-бързо намаляващата нация в света" цитирам изказване на акад. Петър Иванов, шеф на демографския институт към БАНИ.

Kъм статия 13-годишно момиче роди второ дете в Лом, осъдиха бащата на 6 месеца затвор

2019-01-16 10:06:37До Hissarion: На мен лично ми е забавен стила. Само така явно влиза в главите на хората. Много малко четат сериозни и драматични изказвания. А и да ги прочетат - след час инфото се е изпарило. А така ще се посмеят, пък ще го осмислят, запомнят.. Предполагам. Дано тръгне вълна от негодуващи, защото сме го окъсали. Сатирата е била ползвана далеч преди времето на бабите ни именно, за да насочва вниманието към конкретен проблем, да дава сили и стимул на народа.

Kъм статия Из Записките на управника

2019-01-16 09:54:34Малоумник. Треснал е две ракии, шмръкнал е линийка и света му е бил в краката. Тези дебили се взимат за безмъртни и извън закона. Нали никой не очаква да го осъдят? Би било супер наивно. След два дни никой няма да говори за дюни.

Kъм статия Това е бизнесменът, поръчал да разорат дюните, за да не му пречат на гледката към морето

2019-01-11 11:31:53До Hissarion: Ти от правителството ли си? Баба ти жива ли е? Колко и е пенсията? Изключително добре описано! Връткат си личните фирми и далаверки докато минава. Ако ги съборят от власт - голяма работа. Нали вече са врътнали парите. Децата им учат някъде, един ден ще идат и те там. Да не говорим колко са НЕКОМПЕТЕНТИ. Говоря не само за парламента, но и за всички, които са на високи позиции в управлението. И с право ни смятат за овце и маса. Ние се държим като такива. Мислим, че изборите ще променят нещо? Не. Сивите Генерали дават власт само на тези, които могат да се манипулират.

Kъм статия Из Записките на управника

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.