ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

Poohbear

създаден на 2021-10-28 11:08:49
Всички ваши коментари (3)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2021-11-02 17:15:57Олеле, тролът вика "дръжте трола!". Г-н "писнало му от мутри" се държи като мутра и раздава обидни квалификации. Да ми кажеш колко ми плащат, сигурно знаеш добре? Иначе Ицо Хазарта ме вълнува, да, и нарочно се регистрирах във форума тук, за да напиша какво ме вълнува. А то е, че хората полудяват по време на избори. И че е много по-добре да прави това, което прави най-добре. А "новите политици", които си е избрал са достатъчно рафинирани, за да го измамят. Интересно ми е обаче как навсякъде има тролове - пазители, които се стремят да наритат веднага всяко нормално мнение.

Kъм статия Ицо Хазарта: Това, което искам да премахна, е зубренето. Тази система ни учи да сме тарикати на дребно

2021-11-02 10:59:48Добре, че Ботев е загинал и е останал само с "песничките" си, че ако беше станал министър на вътрешните работи, както го вижда Стефан Цанев, кой знае как щеше да остане в историята. Момче, "песничките" ти са ПРОМЕНИЛИ мен и още хиляди българи, съмнявам се да направиш и една малка частичка от това в парламента. И уж си тарикатче от центъра, а не може да помиришеш мошениците около теб... Както и да е, да минават изборите да си станеш пак нормален.

Kъм статия Ицо Хазарта: Това, което искам да премахна, е зубренето. Тази система ни учи да сме тарикати на дребно

2021-10-28 11:12:05Ице, едно време и Росен Петров беше горд, че е част от отбора на Бареков, даже и ножката си му даде. Но то преди избори хората пощуряват. Да минават да си станеш пак нормален.

Kъм статия Ицо Хазарта: Горд съм, че съм част от отбора на Кирил Петков

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.