ПРОФИЛ

Рейтинг
1055
точки при гласуване
1

Linxlinn

създаден на 2022-11-08 14:18:23
Всички ваши коментари (3)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2023-01-23 00:58:35До авторката на статията: Александра, този рекламен пасквил, който сте съчинили, цитирайки по страници от книгата на леа коен, която е очевидно първо комунистка и после еврейка, трябва да ви тежи на съвестта. Следва да напишете статия също на тема приемането на арменската вълна след турския геноцид у нас и как това е измислица - като наследница (или по мъж - не ми е известно) на арменски род дошъл в България, със сигурност търсейки закрила. Безочие.

Kъм статия Спасител ли е цар Борис III на българските евреи? Как беше направен опит софийски ученици да бъдат въвлечени в отречения от историята мит

2022-12-07 18:40:45Ами Тайм преди няколко години бяха обявили и путин за човек на годината. Обърнали са палачинката явно. Това, че в момента е модно сред някои левичари да харесват Украйна, не ги прави не-левичари и не-лицемери. Важно е да се помни.

Kъм статия Списание Time обяви Зеленски и духа на Украйна за Личност на годината

2022-11-08 14:28:04@ImBlack, Нищо не разбираш от архитектура. Архитект ти го казва. През времето на соца изобщо не се е копирал немски модернизъм, ами съветско-сталинистки стил (в началото на соца), през панелно строителство от съветски тип, с някои наши добавки и опити за технологични подобрения, естетически не ни е било разрешено (през зрелия соц), до късен соц - общо-взето същото като зрелия соц, с тук-таме опити за брутализъм (вдъхновен на първо място от Англия, както и централна Европа). Коментираният паметник е именно от такъв тип - брутализъм. И изобщо не е дошъл със закъснение, даже се пада по времето на ранния брутализъм. Понеже през соц времена, независимо от варварско-уродливите опити да се затрие абсолютно цялата интелигенция, то поне някаква е била и все още Е останала. Тази интелигенция, макар и гнусно ръководена от соц-селяци, е съществувала и е създала неща, които имат смисъл. Ако бяхте човек - запознат, макар и малко, нямаше да говорите така. Щяхте да разбирате времето и причините за много неща. Но уви - не е така. Агресивният тон го отдавам на някаква криворазбрана патетика “как се говори” за “онова време”.

Kъм статия Рут Колева на прокурор заради фотосесия пред соц паметник

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.