ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

DeadManWalking

създаден на 2020-05-03 12:57:42
Всички ваши коментари (22)
Дата Коментар
Страници
2020-08-06 19:31:51Валерката ще решава кой да си ходи и кой да остава? Сериозно?? Баце, само тва ли успя да измислиш? Валерката да върти кормилото на джипката? И от нас се очаква кво? Да повярваме на тия глупости?

Kъм статия Симеонов след коалиционния съвет: Кабинетът остава. Борисов остава до редовните избори

2020-08-05 23:36:34Баце, Баце... не се праи така... язък ти за пачките и претенциите... едно мероприятие не можеш да напраиш като хората... Първо се вадят скарите с кебапчетата. Да пушат яко от сутринта. Докарваш неколко бидона с ракия, ама от яката. И бира требва. Много. За разредител. Уредбата да дъни яко сръбско, ама от онова мазното за душата. Може и неколко цигански оркестъра да викнеш ако си гъзар. Чак тогава ги събираш герберските шушумиги. Да хапнат, да пийнат, да друснат некой друг кичек и после и боя некакси естествено се получава. Няма толкоз да бие на очи.

Kъм статия Биячите на ГЕРБ ритат и удрят под одобрителния поглед на БОДУ СОТ

2020-08-05 23:13:53Значи нямаше проблем, когато преди три месеца ни замеряхте с ковчези от новините и обещавахте камиони с трупове... А сега един ковчег се появил и почнахте да се дразните и да подскачате... Що тъй?

Kъм статия Ден 28: Протестът погреба ''Борисовата диктатура" (снимки и видео)

2020-08-05 22:54:47Ужас! Как ще оцелеят горките летовници без Министерството на туризма за цял един ден?!? Ами ако станат два?? Апокалипсис! Не стигат протестите, ми сега и Ковида коварен... Плажа ще се счупи и кво праим??

Kъм статия Министерството на туризма ще бъде затворено за ден заради служител с коронавирус

2020-07-21 14:21:23"нов начин за разпределяне на европейските средства - не по проекти, а схеми, които да стигат директно до бизнеса." Аре пак схеми... И към кой бизнес ще стигат? Тоя с чекмеджетата ли пак?

Kъм статия Томислав Дончев след вота: Промени ще има, бъдете така любезни да изчакате няколко дни (видео)

2020-07-20 21:37:10Много ми е любопитно колко и плаща Бойко на Нинова за да работи за него. То е ясно, че не е от най умните, ама едва ли е пък чак толкова проста, че да му помага безплатно и то толкова активно и упорито. Никога не съм харесвал БСП и никога няма да ги харесам или подкрепя, но дори на мен ми е странно как партия с позиции, структура и влияние се оставя доброволно да бъде системно унищожавана от това лидерско недоразумение.

Kъм статия Нинова: Мафията се храни от страха и се пази с бухалка

2020-07-20 21:06:06Отстраняването на Гешев и пълен обрат в прокуратурата и съдебната система са ключовите условия за излизане от блатото. Казвам "отстраняване", защото на оставка там няма смисъл да се надяваме. Ако няма правилно и ефективно работеща съдебна система, промените в политиката на всички нива само ще заместват едни крадци с други. А Гешев ще продължава да помага на крадците срещу съответната комисионна.

Kъм статия Два часа дебати за вота, гласуват утре недоверие на правителството

2020-07-20 20:50:56"Борисов се хвали от Брюксел: Полагам огромни усилия да сближавам позициите на евролидерите" А евролидерите знаят ли?

Kъм статия Борисов се хвали от Брюксел: Полагам огромни усилия да сближавам позициите на евролидерите

2020-07-20 20:45:23Така и не разбрах какво му е престъплението на тоя чичка. Требвали им студенти, намерили мераклии и ги приели. Къф е проблема?

Kъм статия Спецпрокуратурата обвини бивш ректор на Медицинския университет в незаконен прием на студенти

2020-07-19 15:00:59"Правителството срина доверието на Европа към България. Оставката му ще го върне", завърши Корнелия Нинова." Ей... пак се изказа неподготвена... Ако една къща е пълна с наакано и се е осмърдяла цялата, какво трябва да се направи за да се реши проблема? Дали е достатъчно само да изгоним Домоуправителя, а да оставим вътре всички останали да продължават да акат където и както им падне?

Kъм статия Нинова: Улиците на България са залети заради липсата на върховенство на закона

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.