ПРОФИЛ

Рейтинг
-395
точки при гласуване
0

Vitorio

създаден на 2022-10-31 10:45:38
Всички ваши коментари (137)
Дата Коментар
Страници
2024-05-21 14:02:17Това е кросов мотор с електрически двигател, никакъв велосипед не е! Почна да се пълни и в София с такива и ги карат малолетни деца без книжка, тези мотори нямат номера, а са много по бързи от скутерите в ускорението, невероятен проблем са! На Великден един келеш се беше пребил точно пред хотел Милениум на витошка!

Kъм статия Нина Добрев е в болница след инцидент с електрически велосипед

2024-05-20 23:56:38Аз не разбрах позволено ли е от закона, да се разплащаме в кеш над 10 000лв или не? Кво питам, врата у поле... пък и те са почтени по "дифолт" а не като другите! П.П Законът не се отнася за тези които го пишат, само за тези които го четат- баламурняци!

Kъм статия Нови висини в компроматите: Нов запис трябваше да уязви ПП, те го публикуваха и извъртяха в своя полза

2024-05-18 17:10:15Полярните сияния са зелени и са наблюдават на полюсите... тези сияния са червени и са свързани с геоинженерство и манипулация на климата, ето защо цялата минала седмица беше толкова студено и хората носеха зимни дрехи!

Kъм статия Очакват се нови полярни сияния

2024-05-14 13:47:06Чалга "културата" убива, това са деца отраснали с рефрена "карай бясно на червено и ме води в някоя квартална кръчма" дори и без тази абсурдна катастрофа, не са имали никакъв шанс в живота и никакво бъдеще... Когато се осъзнае, че става въпрос за цяло едно- две поколения, ще бъде твърде късно...Бог да ги прости

Kъм статия Със 180 км/ч се е движил джипът, разцепил се на две при тежката катастрофа в Пловдив

2024-05-04 19:39:00Крайно десни арабели, когато мигрантите безчинстват може, всеки който не е мигрант е крайно десен.... Както беше записано оня ден в американското законодателство, "всички сме равни но някой са по равни", тука в Европа, законът на Ерик Блеър, важи по от отдавна...

Kъм статия Крайнодесни пребиха германски евродепутат в Дрезден

2024-05-04 19:33:39Има ли снимка и име, или човекът се притеснява.... Ако е на някой жертва на престъпление медиите ще идат и при близките му пред вратата и на пограбение, но когато е престъпник му се пази честта и достойнството, все пак сме "държавата" на престъпниците и престъпленията а не обратното! Закона е врата у поле, ако не си престъпник си глупак!

Kъм статия Полицията издирва избягал затворник в София

2024-04-26 13:57:37Вярвам само на науката, бустерите, факчекърите, АЕЖ, те не взимат пари и живеят от фотосинтеза. Ето защо не ги засяга дигитализацията на парите и преминаването към електронна валута на централната банка и социално кредитна система, която да бъде екологична и да разпределя благата планово и централизирано, в името на опазването на майката природа! Вярно че е технократски планов комунизъм, като 1984 без свобода на словото... важното че планетата ще бъде спасена и от тази напаст хомосапиенс, дето я унищожава Това е правата линия на партията и новото нормално

Kъм статия Хибриден семинар в СБЖ, черпят с магнетизирана вода

2024-02-25 21:47:14Кенет "РИКО" трябва за мафията а не "Магнитски", едното е инструмент за справедливост, другото е за шантаж и иземване на капитали придобити по незаконен начин... Българите нямаме нужда от шантажирани престъпници да предават националният интерес за да спасят заграбеното, а от елементарна справедливост!

Kъм статия Американският посланик: ''Магнитски'' остава способ, който е на разположение

2024-02-25 21:43:01Какво интервю, да се качи поне веднъж на парламентарната трибуна, видният шопарски парламентарист, но не би! Речникът му е от 100 думи и грухтене, а неговите "колеги" са мисирките в кулоарите...

Kъм статия ''Не е успех да те назначи Доган за милиардер и да си купиш диплома от Югозападния''

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.