ПРОФИЛ

Рейтинг
205
точки при гласуване
1

Vitorio

създаден на 2022-10-31 10:45:38
Всички ваши коментари (78)
Дата Коментар
Страници
2023-09-19 12:38:07Дебело подчертавам, че бегълците са нападнали две момичета в Лозенец, което е било известно на полицая!!! Което показва съвестно поведение и желание да си свърши работата, да си кажа честно не мога да повярвам, че все още има такива полицаи! Който е способен да нападне момиче по сред нощ, си заслужава куршумите!!! Профилактиката която е направил, спрямо целият контингент е безценна, пожелавам на полицая награда и признание!!!

Kъм статия Многократно награждаван полицай прострелял 18-годишния, закарал го сам в болница

2023-09-16 16:49:32Който иска да изкара кинти от тези пост съветски наркомани, предлагам следната алхимична реакция, за превръщане на оловото в злато! Значи взима се оловото, опакова се с малко сиара, калиева сол, месинг... и им се предоставя тази "дрога" на тези "наркомани" те пък плащат в злато и задължения дето и внуците им ще ги връщат! Значи рекацията се нарича "война" и общо взето докарава злато едно към едно с ползваното олово и джепане... Проверена е от векове и действа безотказно! Героям слава!!!

Kъм статия Разказът на един ветеран: Войната е наркотик

2023-09-16 16:17:20Предлагам да се махнат паметниците пред софийският университет на кулаците Евлоги и Христо Георгиеви, първите прото "зърнари"- монополисти, капиталисти и народни изедници... Абе другаре какво стана нали бяхте "десни", пък сега разкулачване на "терористи" с трактори, комбайни, бентлита и майбаси?! Или май има по едър международен капитал и интерес, десни сме когато става въпрос за над националните корпорации и интереси, а? Мирише на соц от всякъде и който не долавя миризмата на сияра от ЕССР, му се е повредило обонянието от знаете какво...

Kъм статия Денков за зърнарите: Не преговарям с терористи

2023-08-06 13:21:56В България, живите завиждат на мъртвите! Затова винаги когато има причинена смърт, убиеца бива пазен и гален от законна, а на загиналият се завижда, че се отървал от черната съдба да бъдеш роден и да живееш в България! Дори имаше подобен некролог на група приятели към починалият им другар... Някой да помни имената на убитите момичета от Семерджиев?! Чавдар и той е затрил 2 красиви български момичета, също както Семерджиев, сигурно ще си правят компания в затвора, ще си гледат татуировките... Извода е че българският живот няма стойност, затова на никой не му пука, дори и на близките на умрелите!

Kъм статия След двойното убийство в Лозен Сарафов поиска оставката на шефа на СРП, снето е доверието от 8-о РПУ

2023-08-04 15:48:11Знаеш ли че Тити Папазов, осинови цигане със съмнение за СПИН, и го кръсти Желко, и си го гледа като второ дете?! Осинови го само защото беше видял по телевизията ужасяваща история за изоставено новородено в болница... не мога да повярвам, че точно в него се прицелиха за някакви тинейджърски келешлъци от преди 30 години! Тото по същият начин, позитивен глупендер от нета и той излезе най големият мизогенист! Айде спретнете на някоя мутра такъв другарски съд, да видим дали ще ви мине номерът! Ето давам за пример, Боко Тиквата от Банкя, който се беше опитва да съблазнява малолетна, при това най талантливата ни тенисистка за онова време Сесил Каратанчева, айде и на него да му спретнем другарски съд, може ли?!

Kъм статия Пепси прекрати сътрудничеството си с блогъра Тото

2023-08-04 15:20:52Обвинения, без разследване, изключително са некадърни българските магистрати и полицаи, всячески се опитват да запазят групата за която е работил Георги, за да не им секнат не регламентираните приходи! Не може ли вместо истанбулска конвенция, да приемем РИКО законът,(директно от Америка) който е изключително работещ! Така като се пипне конеца на една мутричка, като касапина, може да се разплете целият пуловер от свински черва на старозагорската мафия, която се явява единствената пазена от законна на всяка цена... Как покрай Семерджиев, изгоряха 45 полицай от първо РПУ, а около Георги няма никой, дори името на дискотеката в която е "охранявал" или по точно сутеньорствал?!

Kъм статия Нападателят с макетното ножче вече е обвинен за серия от заплахи към Дебора

2023-08-04 15:10:56Джендо, явно не си запознат с чалга културата у нас и на Балканите! Историята с подстригването е дълбоко залегнала в съзнанието на балканските мутри и води началото си от насилствено остриганата Цеца Величкович-Режнятович, от мъжа й, Желко Ражнатович- Аркан, като знак на голямата им любов и ревността на мафиотта и военно престъпника към неговата изгора, примата на турбо фолка! Това за чалга поколението е една от най великите любовни истории на страст, сръбска музика и плескавици, нещо като "Брулени Хълмове" но за простаци... Така че да се съди Тити Папазов е безумство и единственият ефект който се търси е да го разплачат, за да покажат мъжката слабост! Почти съм сигурен, че си я е съчинил тази история за да се направи на балкански мачо, иначе щеше да се появи и жертвата на това престъпление!

Kъм статия Пепси прекрати сътрудничеството си с блогъра Тото

2023-08-04 14:33:59На другарският съд вече му викът канселиране, това в Америка отдавна се прави и много гнусно и комунистическо, прилича точно на Маовият "голям скок напред" с неговите хунвейнбински практики... ято емоционални младежи раздават присъди, лепят етикети и съсипват животи, само защото така смятат за добре... Пепси е отвратителна напитка и никога повече не бих я опитал!!! Тото не съм го гледал но ми се вижда добро момче с жена и дете, но поради страх и незнание допусна най голямата грешка пред обезумялата тълпа, сам да се наказва! Имайте предвид, че по този начин се отваря прецедент и с въвеждането на електронните пари, това ще се отнася за всички, не само за популярни хора като Тото... Един пост в грешна посока, и ти замразяват заплатата, хората ще слюноотделят като Павловото куче и ще имат същият дресиран нрав, така че бдете и не съдете за да не бъдете съдени!

Kъм статия Пепси прекрати сътрудничеството си с блогъра Тото

2023-08-04 14:19:48Еврика... извикал Архимед на жена си, но не да му донесе вода за ваната, ами само да и се похвали! Семейството е комплиментарна свещена работа и е адски лошо да се преплитат проблеми които са от две съвсем различни естества... Радвам се че се намериха все пак хора да разберат каква е хавата в тези мерзки взаимоотношения около трафикът на хора и проституцията! "Охранител" на проституки се нарича сутеньор и тази проявена жестокост може да бъде само на тема парични взаимоотношения и договорки!!! Ако се разплете случая, ще се стигне до огромна ОПГ за трафик и склоняване към проституция, на бедни момичета и така да се прекрати този порочен цикъл, който произвежда проститутки! Това не оневинява насилника, напротив показва колко по дълбока е заешката дупка и че някой трябва да си свърши работа, и да се изясни ситуацията чак до политика от Стара Загора който покровителства тези сводници, после съдиите, прокурорите и полицаите които са явно пряко заинтересовани това да се потули!

Kъм статия В изтезанието над Дебора има белези, каквито оставят трафикантите на хора

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.