ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

Зара

създаден на 2023-01-30 19:17:15
Всички ваши коментари (9)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2024-01-26 16:22:00Галъп рече туй! И кой е Галъп? Големият голфаджия, дето обича да ръкомаха. И да му вярваме ли? Ще си взема една маргаритка и ...листенце по листенце...Райчев, ти какво предлагаш - рубли? Хайде, време ти е, пенсионирай се, почини си от лъжливи манипулации.

Kъм статия Галъп: Над 23% искат да приемем еврото, 44% се страхуват

2023-11-30 17:54:35Твърде оптимистична цена, като се има предвид тоталната сеч на 4-ти агрегат (+бетоново корито). Ще заваряват пукнатините ли? А при другите 3 агрегата, ремонтирани пак от тях, дали няма да се случи от същото- май ги е шубе да ги пуснат? Пак ще има отбиване на номера и голям трясък отново. Доколко е допусната Тошиба? И как може фирмата разрушител отново да участва? Поне да е без пари, за да се издължат за аварията причинена от тях, няма ли точки за неустойки в договора при неизпълнението му, без гаранции ли е?

Kъм статия Ремонтът на ПАВЕЦ Чаира ще струва общо 40 млн. евро

2023-11-29 16:10:11Лорер явно се подиграва, не мога да приема на сериозно приказките му.

Kъм статия Лорер: Пеевски се промени за добро, стана говорител на европейските ценности

2023-11-29 16:06:56А Пеевски проследил ли е своя рейтинг? Не му ли казват Пиари и др. съветници, че е масово недолюбван (меко казано) от народа. От кога взе да мисли за народа? Откак заграби и унищожи всичко, до което се е докоснал. Та то не беше КТБ, та не беше Булгартабак, та дори неговото отроче Лафка, а за качеството на построеното от Водстрой... Този не само ще унищожи и ДПС, партия с която се идентифицираха българските турци, но и ще ги тласне към радикализъм (когато унищожаваш нещо умерено като Фатах, следващото, което се създава е Хамас). Този ще затрие България, просто е опасен с лакомията и амбициите си.

Kъм статия Пеевски: Срокът на Денков изтече, мога да отида да го заместя за месец

2023-11-21 14:34:27Е, поне се осветиха...големите дружки на Хамас. А от испанска страна, освен емигранти от Мароко и Тунис, станали испански граждани, други "либерали" едва ли са. И по приома на Хамас, криещи се зад жените и децата си, май шубето ги тресе, да не стане като преди години с турските активисти за "свобода на палестина".

Kъм статия Стотици кораби на ''протестна акция'' срещу Израел

2023-10-20 15:06:41400милиона домати, 300 милиона краставици и т.н милиони бройки...Назначили са си човек да им брои доматите и краставиците...

Kъм статия Яркорозово небе посред нощ ужаси британци, че идва апокалипсис (снимки)

2023-10-20 11:12:53Пропуснато е да се спомене, че след като десетки работодатели в САЩ са поискали списъка с имената на "протестиращите", за да не ги приемат на работа в техни фирми, те един по един започват да реват, че са били подведени. Горките "подведени"- повечето мюсюлмани, тук-таме азиатци (корейци, китайци). Да ги питаш, като толкоз мразят Америка (защото застава зад Израел, а и изобщо), защо се натискат да останат да работят там, след завършването им. ОК, няма да работят в големи, престижни американски компании, ще се върнат по държавите си и ще бъдат полезни там, нали? Част от тях са потомци на емигрирали в САЩ мюсюлмани, защо ли родителите им не са емигрирали към Русия- тя щеше да се отнесе с разбиране към техните протести.

Kъм статия Трус в Харвард след терора на Хамас: Ключов благодетел на университета се оттегля след обвинение към Израел

2023-10-11 21:51:48Ей, много ненормалници имало в тази Европа и то на ръководни длъжности. Как и с какви средства г-н Варадкар смята да "измери" реакцията на Израел. Бил обграден отвсякъде от врагове, но трябвало да реагира нежно, меко и съразмерно (с кое по- точно?). Тези либерали явно са в постоянен процес на мерене...какво ли си измерват?

Kъм статия Ирландия предупреди Израел да не използва ''несъразмерна силa'' срещу Газа

2023-10-11 10:54:16 до terlikaa Като мекере на Радев

Kъм статия Слави поиска оставката на Денков ''веднага''

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.