ПРОФИЛ

Рейтинг
268
точки при гласуване
1

Tabadatko

създаден на 2017-01-23 18:46:28
Всички ваши коментари (178)
Дата Коментар
Страници
2018-09-20 15:47:55Бад Хорсе, ако мога и аз да направя една прогноза. След като останат 8 (според теб. според мен много повере), ние самотните умници ще сме малки и жалки. Големите Китай и Русия ще ни продават скъпи проекти с техни пари (кредити) и корумпетата на върха (сега Бойко. после Слави Трифонов :) ) ще ни обясняват, как това са "инвестиции". Накрая сметката ще я платят разбира се гражданите. След като дойде нищетата (както е ставало вече много пъти), тези, които още имат леф или знаят език или имат някакви умения, ще се наредят на общата граница на тази вече супер държава (а не 8 или Х на брой) и ще квичат, ако може да ме пуснете. :) Само простите или купените не го виждат.

Kъм статия Възможно ли е патриоти да не са идиоти?

2018-09-20 13:17:05Радан Кънев 4 часа · От вчера е beyond reasonable doubt (отвъд основателно съмнение), че Орбан и Путин водят съгласувана политика. Или казано на човешки език - Орбан съзнателно и целенасочено работи против ЕС и единството на Европа, в сговор с враждебна сила. Това е и естественото, логично обяснение, защо именно срещу него, а не срещу някой друг от сюрията мошеници и полезни идиоти с власт, е насочена наказателна процедура... Супер важен пример: Орбан (както и другите полезни идиоти Салвини и олигарха-комунист Бабиш) се противопоставя на нови правомощия и нов бюджет за Фронтекс - общата европейска гранична служба. Противопоставя се на общата антимиграционна политика. Ама чакайте, бе бабо? Нали Орбан беше героят-спасител на Европа от мигрантите? Глупости. Орбан е обикновен демагог, който се храни от мигрантската криза. Без кадрите на хиляди мигранти, Орбан лъсва като обикновен крадец на еврофондове и wannabe провинциален диктатор. Нужни са му мигранти, за да е "спасител".

Kъм статия Десните за Борисов: Пудел на Путин, подкрепян от олигарси

2018-09-17 11:53:57Биволъ 10 минути · Приятели, тъй като нямаме възможност да изпратим наш представител довечера, искаме да Ви благодарим тук за подкрепата и решимостта да протестирате. Вярваме, че този протест ще има конкретни и реални искания. Ние, журналистите от Биволъ, желаем преди всичко изчерпателно и независимо разследване за разкритите от нас мащабни злоупотреби с еврофондове и обществени поръчки, така наречената афера #ГеПиГейт или #ДжиПиГейт, както и унищожаването на доказателствата за тях. Това е голямата тема. Задържане на журналистите, с цел да се попречи на разследването, е следствие от усилията на властта скандалът #ГеПиГейт, който разкрива факти за политическа корупция на най-високо ниво, да бъде потулен и заметен. Подчертаваме, че до момента няма никаква активност на прокуратурата, което е скандално и недопустимо. Точно така се държеше Цацаров и в началото на #Яневагейт, докато общественото мнение не го принуди да започне разследване. И тогава и сега настояваме европейските институ

Kъм статия Организират протест пред Съдебната палата в защита на арестуваните журналисти

2018-09-17 11:51:11Не е работа на Бивол, да повдига обвинения. Това е работа на една институция в държавата. Ама за нея знаем.

Kъм статия Организират протест пред Съдебната палата в защита на арестуваните журналисти

2018-09-17 07:36:27Протестът в София е преместен пред Съдебната палата, тъй като организаторите на неделния протест организират нов такъв в Понеделник по горе долу същото време, като ще започнат от народното събрание и ще стигнат също пред МС. Понеже се видя, кой го организира, хората от статията по-горе не искат да имат нещо общо. Затова е преместено мястото, като часът остава 18:00. "Владо Руменов 10 часа · Само за протокола: Няма земна сила, която може да ме принуди, нито аргумент, който да ме убеди в смисъла на обединяването на протеста "Против геноцида на Борисов и всички досегашни управляващи" с протеста "Протест срещу репресията над разследващи журналисти"! По-скоро ще го отменя! Толкоз!"

Kъм статия Организират протест пред Съдебната палата в защита на арестуваните журналисти

2018-09-16 09:09:59Не разбирам, защо давате трибуна на човека. Дано не плащате за тези "материали". Спокойно можете да си ги пишете сами за 10 минути в метрото.

Kъм статия Сезонът на кретениите започна

2018-09-14 17:08:14Слави вече забрави, как се разбраха с Цацаров, че референдума бил валиден и трябвало да се приемат въпросите му. Или как лъга за онова клипче с изборната измама. После му се наложи, да ни се извинява.

Kъм статия Слави за арестуваните журналисти: Да гасим лампите и да закриваме

2018-09-14 10:37:39Какво ще кажат колегите му от националните медии?

Kъм статия МВР арестува журналисти от Биволъ, защото снимат как се горят документи за подкупи (обновява се)

2018-09-11 13:32:19https://bivol.bg/vraca-bolnica-1.html

Kъм статия Обмислят втора здравна застраховка от 12 лева месечно - ще покрива лечение над 700 лева

2018-09-11 12:40:28https://btvnovinite.bg/1911737380-Slujiteli_na_BDJ_iztochvat_gorivoto_ot_dizelov_lokomotiv.html

Kъм статия Запис със скрита камера в БДЖ: Владимиров се страхува да не го обвинят в безстопанственост

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.