ПРОФИЛ

Рейтинг
-32
точки при гласуване
0

Tabadatko

създаден на 2017-01-23 18:46:28
Всички ваши коментари (297)
Дата Коментар
Страници
2019-03-26 07:50:22От профила на Св. Малинов: Второто, винаги съм заставал зад исканията на нашите превозвачи и съм защитавал българския бранш срещу пакета “Мобилност”. Моят първи парламентарен въпрос до ЕК (https://bit.ly/2UQDieZ) през този мандат датира още от 2014 година именно по тази тема. През 2016 година отново се обърнах към ЕК с предупреждение за отявлено протекционистките закони във Франция (https://bit.ly/2FAznxL) и Германия (https://bit.ly/2TypkNs), които изтласкваха българските превозвачи от пазара в Западна Европа. Вследствие Комисията започна наказателни процедури срещу Франция и Германия. На дневен ред след това дойде законодателството за командированите работници - под претекста за равни социални права държавите от Западна Европа отново опитаха да наложат ограничителни мерки върху превозвачите от периферията. Тогава поискахме отделно секторно законодателство за автомобилния транспорт, понеже неговото естество не позволява еднакво регулиране, както при другите, и така се стигна до

Kъм статия Желязков за пакета 'Мобилност': Бесен съм, разочароващ резултат

2019-03-26 07:32:41Браво на ДСБ и на Светльо Малинов, че отстояват българският интерес. Тука викаме ма мошенниците добри хора. Примерът с др Ружа е още пресен. А какво ли правим със смелите и честните. Както ЛАФЪРДИЕВ жабата добре показва, опитваме се, да ги спрем. НЯ МА ДА СТА НЕ! :)

Kъм статия Желязков за пакета 'Мобилност': Бесен съм, разочароващ резултат

2019-03-25 15:21:22Красимир Първано е човекът, който въпреки указанията на Трайчо Трайков, подписа споразумение (не договор) за доставка на обурудване за Белене.

Kъм статия Енергиен зам.-министър е рекордьор по евтиния от Артекс: пазарувал по 616 евро/кв. м на ул. Тинтява

2019-03-25 14:31:03Ако има психически растройства при някой тука, то това е при тея, които викат на корупцията не-корупция. :) Наскоро Бъчварова каза, че нямало такава. Всичко било усещане. Значи или всички сме побъркани и сетивата ни не са в ред, или ГЕРБ са корумпирани боклуци. Кое ли е от двете.

Kъм статия Лидерката на ЖГЕРБ: Социопатно е да гледаш дали в чинийката на другия няма повече, за да му го откраднеш

2019-03-21 08:04:17Да признае така своята некомпетентност, тоя не е с всичкия си. Можеше да фалира някое голямо държавно предприятие. Или като Московски да извърши такова ужасно престъпление. Вместо това просто излезе и си каза. :) СДС просто не е имало шанс.

Kъм статия Лукарски: Чак така не съм се навеждал на ГЕРБ, Румен Христов се държа като подлога. Оставка!

2019-03-20 16:34:19@ d4fr5gth6yg Не беше нужно, да го правиш. Знам, че съм прав и че ти си предател. Кажи ми, как съм финансиран от Сорос и как ако мога, щях сам ратифицирам ИК. Дай всички опорки по-бързо, че нямам време. Зает съм. :) изостанал в училище кретен

Kъм статия Лирика на деня: Поема за СДС от Демократична България

2019-03-20 13:34:51Тия два профила, Хисарион и другия с числата, сигурно е един човек във фермата. :) Представя си, че е много умен, че разбира. Не драги. Ти си един жалък национален предател. Седиш, анонимник и пишеш простотии, като тоя брадатия по-горе. Който впрочем, вече забрави жалкия си опит да стане депутат на последните парламентарни избори, със същото това СДС, за което днес така жално плаче. Не намерих клипа с Москов и другия, но ето малко спомени: https://www.youtube.com/watch?v=vMRo83ht_Cg&t=42s

Kъм статия Лирика на деня: Поема за СДС от Демократична България

2019-03-20 13:30:44Хисарион и тоя с буквите и цифрите, по-общи приказки от тия нямате ли? Хахахахах. Некаръдници. 1. Ясна позиция по въпроси като енергетика (не на Белене, да на истинска диверсификация, край на монопола на Газпром). От там колко благини за нас като данъкоплатци, с намаляване дълга на държавните енергийни дружества, намаляване зависимостта на бизнеса от цялата схема, с което се подобрява бизнес климата 2. Ясна позиция по въпросът с обраната. Там какво да се каже? Всичко е написано, само дето Каракачанов още праща пари на руснаците за ремонти 3. Ясна позиция по въпросът с електронното правителство. Имаше си пълен списък с предложения и заявка от страна на ДБ , че могат и искат да въведат истинско електронно управление. Отново, голяма глътка въздух за бизнеса 4. Изключително ясна позиция по въпросът с върховенство на правото. 4.1. Цацаров е опасен, зависим, некомпетентен некадърник и ГЕРБ готвят поста му на човек със същите качества. 4.2 Реформа на прокуратурата, .. и ми свърши полето.

Kъм статия Лирика на деня: Поема за СДС от Демократична България

2019-03-20 08:03:03На мен това стихотворение, ми звучи като комплимент за Демократична България. 1. Венци надали знае, но тука се маркира като анти-демократ. Иначе ъндърграунд рок бандите от 80-ти били истинските дисиденти. :) Комедия. 2. Произведението е евтина демагогия. Ако го питам, какъв е проблемът с Демократична България, няма да може да обясни. Защо? Защото проблем там няма. Даже напротив. Правят всеки ден стъпки към изграждане точно на образ, който нормален човек би подкрепил. И Венци не е част от новите готини. Затова е изразил рева си в стих. ;( Жалко, но само за него.

Kъм статия Лирика на деня: Поема за СДС от Демократична България

2019-03-20 07:55:15Гроздето е кисело. :) А тоя е общински съветник. С тоя акъл, ми направо премиер.

Kъм статия Лирика на деня: Поема за СДС от Демократична България

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.