ПРОФИЛ

Рейтинг
268
точки при гласуване
1

Tabadatko

създаден на 2017-01-23 18:46:28
Всички ваши коментари (142)
Дата Коментар
Страници
2018-07-01 08:15:54Лицемерите от БСП. Нали газът е по-скъп, защото си стиснахме ръцете с Газпром, цената на газът, който купуваме, да се води от цената на нефта. Е, нефта поскъпна, значи и на нас цената ни скача. Тия от БСП и от ГЕРБ са истинска отврат. Още чакаме, някой да се обади на Газпром, за предоговаряне и компенсации, както правят другите държави, заради решението за монопол на ЕК спрямо Газпром.

Kъм статия КЕВР решава за цените на тока и парното, протест отвън

2018-06-29 01:03:32Слави шоу програма бързо забрави, как излъга около своя псевдо-референдум, че ще ни покаже клипче с изборна манипулация. После трябваше да се обяснява, че бързал да го пусне на своята аудитория и че всъщност то не било от български избори. Освен това и с въпроса за мажоритарният вот подвеждаше, като лъжеше, че ще е като с Франция. Тогава не се ли оказа, че само думата мажоритарен ще е сходна? Плешивеца иска да мъти водата.

Kъм статия Слави Трифонов: Борисов е лъжец. Казах му, че ще го осъдя

2018-06-13 09:21:45Дано не падне. Още колко имат да се излагат. Оставки на депутати за убиди, за кражба на средства чрез продажба на фирми длъжници към НАП. Да не забравяме рекетьора с луканките. Сега почва и фиаското с ПИБ, Юлен и Банско. Убийства на бизнесмени посред бял ден в София. Превземане на съдебната система със специални прокуратури, които могат да запушат устата на улицата посред бял ден. Ако не харчеха нашите пари, аз не бих искал това шоу да спира.

Kъм статия Захариева успокои, че кабинетът Борисов-3 нямало да падне. БСП завиждали за успехите

2018-06-06 12:28:26Как така "не всички българи са честни и почтени граждани"? Това вярно ли е? Аз мислех, че всички бели българи са готини хорица. Да не би да иска да каже например, че много българи са ниско грамотни или пък им липсва съвест и разум? Че са като телета, които се разкарват нагоре надолу всеки ден, за да имат какво да ядат по 3 пъти дневно? Но сериозно. Лицемерието на тъпата женка, е в това, че гербажиите си купуват гласове на ромите или подпрепят ДПС, които също си купуват такива. Как да няма ромски проблем и нужда от специално отношение? И нас белите пичове и пички българите да ни наврат в дупка за няколко десетилетия, и ние ще яхнем пак каручките.

Kъм статия Съпругата на Томислав Дончев: Имам право на мнение, какво като мъжът ми е вицепремиер

2018-05-31 14:31:54Доста глупава статия. А по-долу цитатът от индепендънт е красноречиво популитски. Като отвотих въпросният "вестник" на страницата за наука и видях, статия, в която ще ми обяснят, как учените са открили, че динозаврите имали пърхот. :) Все едно да пусна линк от ла*няните пеевски вестници ПИК и БЛИЗ, в които пише за ползите от уринотерапията на Гала.

Kъм статия Ужаси в Норвегия: Български родители треперят всеки ден да не им отнемат децата

2018-05-18 16:06:10Тази статия отразява напълно виждането на хора като Румен Петков, Явор Куюмджиев от БСП, Бойко и прочие славни и безславни про-кремъл лекета в страната. :) Именно заради тях, следващата седмица от 18:30 ще има протест, подкрепящ пълното прекратяване на проекта, даване възможност мястото около площадката (за която горе в статията не се споменава, че е стара и най-вероятно компрометирана) да стане индустриална зона. Лъжа е, че имаме нужда от този ток.

Kъм статия Европейците си тръгнаха от София, почваме да строим АЕЦ Белене

2018-05-09 21:09:08Цената на тока от Белене няма е 80 Евро. Според Трайчо Трайков, ще е много повече. https://btvnovinite.bg/videos/tazi-sutrin/trajcho-trajkov-horata-privarzhenici-na-belene-sa-dva-tipa-ili-ne-razbirat-mnogo-ili-sa-finansovo-motivirani.html

Kъм статия Богомил Манчев: Няма друг път освен АЕЦ, ако искаме бъдеще без нефт, газ и въглища

2018-05-09 16:24:42Няма как да има учудване по този въпрос. Юнион Ивкони си имат депутат. Помага им се и със сделки за обслужване на линии на градският транспорт в София.

Kъм статия Московски, вече не е смешно! С комсомолци аматьори не става

2018-05-08 18:32:58Не са важни фактите, а фатките.

Kъм статия Богомил Манчев: Няма друг път освен АЕЦ, ако искаме бъдеще без нефт, газ и въглища

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.