ПРОФИЛ

Рейтинг
1018
точки при гласуване
1

Sir Stevancho

създаден на 2020-01-26 19:41:39
Всички ваши коментари (3)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2021-07-29 09:30:27Кирил Петков не е привърженик на идеята за приватизация на ББР.

Kъм статия Парламентът изслушва премиера, викат и Иван Гешев

2021-04-14 09:57:27Чета основно offnews всеки ден. Тома Биков няма какво да се коментира, знамеподобнният му морал е видим за всеки, толкова е жалка тая картинка, че ме е гнус дори да се захващам да говоря. Но г-н Йончев, при цялото ми уважение - заглавието е манипулативно дори ако писалата статията има 3 х 30 години опит. Не говорим за нюанси, говорим дали е казвал въпросният Биков такова нещо или не, а той не го е казал. Не падайте до нивото на хора като горепосочения да защитавате слабост в казаното от Вас в някакъв момент с носене на вода от 9 дерета.

Kъм статия Открийте нюансите в изказването на автора на 'Карикатура на диктатор'

2020-01-26 19:49:33Сиреч, Венци, хранителните режими за глупости, викаш. Като си 170 кила дори ако почнеш в един и същи час да се храниш ще отслабнеш. С други думи - толкова си маал, че всяка елементарна промяна в отсъстващия ти режим ще доведе до отслабване. И няма нужда да е диета от списание за трътлести лелки, Венци. Спорт (не движение, спорт), без рафинирана захар и лоши въглехидрати и ще се шокираш. Ма това не го казват приятели на по биричка и свински ушета, трябва всъщност да поработиш по въпроса.

Kъм статия Как покорих здравословното хранене

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.