ПРОФИЛ

Рейтинг
1554
точки при гласуване
1

oja

създаден на 2016-04-20 10:24:16
Всички ваши коментари (10)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2020-03-11 19:29:56А какво ще правим с момента, в който НЕ придобиваме имунитет?

Kъм статия Почина пациентката с COVID-19 в Пирогов

2019-04-25 11:26:48Интересни мисли витаещи в болницата по това време: "Има толкова много други лекари защо аз?" " Това не е по моята специалност " " Ще се скарам с колега, ако открия нещо, което той е порпуснал. Необходимо ли ми е? Да си го лекува той." " Лекуващия му е тук той, да си го поеме." " Имам си мой спешен случай." " Стигат ми неприятностите със завеждащия за непредвидени разходи по случаи."

Kъм статия Мъж почина пред столична болница, никой не опитал да му помогне

2018-11-07 11:25:40Чудесно! Карам като идиот, правя едно мило меле със съответните последици, продавам колата, купвам си следващата и продължавам в същия дух ? То наличието на безотговорност върви и със съотвените възможности в повечето случаи.

Kъм статия Застраховката Гражданска отговорност поскъпва четири пъти за рискови шофьори

2018-11-06 12:09:13Застрахователите искат да вземат, но не искат да дават. "Криминалните практики" са пожелание вземат не много повече от един адвокат, ако го ангажираш да ти търси правата в такава ситуация, но са и специализирани. за 80-90 % не съм чувала, но всичко е възможно и пак е въпрос на съгласие, и за пари, които иначе НЯМА да бъдат получени бъобще. Освен всичкото тези "криминални практики"/ако правилно схващам за какво говорят/ са приятна подкрепа за пострадалите. Информация как максимално ефективно да се действа, транспорт, болници, опора. Говоря от практика. не ми се навлиза в темата за едни пари и за едно лобиране там на повечето им е ясно. много пари за 1 но не и необходими за възстановяване на средностатистическия българин. Кой е той, че да живее.

Kъм статия Обезщетенията за болка и страдание раждат криминални схеми, смята застраховател

2018-08-01 10:24:07Ами тогава да вземем да спрем да им плащаме заплатите съвсем а те да си носят отговорност. Раждала съм само в държавни болници, без избор на екип, без протекции. Дойде му времето, вземам си чантичката и хайде. Веднага след това определено съм склонна да мрънкам, че не са ми следвали капризите и "настроението". всъщност се справиха великолепно с внимание към важното. Не е да не съм била на косъм първия път и рискова след това. Да, по моя преценка беше грешка, но не на конкретния лекар, а на методиката на работа като цяло в този момент, просто за мен конкретно това не пасваше и пак лекарите ме спасиха и не съм склонна да се лиша от съвременната медицина, въпреки че се надявам да не ми се налага да опирам до нея. Лично познавам 3 мами, които нямаше да могат да се радват на бебетата си ако не бяха лекарите. Нека пръв хвърли камък, този, който не е грешил. Много съжалявам за майката и дано бебето напук на всичко се оправи. Стискам палци.

Kъм статия Проблем при упойката е довел до смъртта на родилката от Плевен, загатнаха от Здравното министерство

2017-12-13 09:29:56Уви , колкото и да ни се иска все някой друг да е виновен, най-вероятно са си българчета.

Kъм статия Ученици от Ямбол едва не убиха таксиметров шофьор при опит за грабеж

2016-12-30 18:21:26С малко повече мисъл мрънкащите може и да схванат за какво става въпрос, ама хайде. От де толко мисъл в специализиралите се да мрънкат. От де широк мироглед в свикналите да гледат върха на носа си, а и не те са си слагали капаците. За всеки има място и всеки е нужен,, ако няма и него няма да го има Весели празници!!!

Kъм статия Пастафарианците на протест срещу отказа да регистрират църквата им

2016-12-23 12:14:06Те хората отдавна са го измислили, но докато порастваме и ние трябва да помъдруваме и да се по възмущаваме докато стигнем до техните изводи. Имаме много още да учим и да изграждаме навици и водачи и пешеходци. / а като пешеходци сме не по малко отвратителни/ сещам се за две случки в "европа " нали все с тях си го мерим. Позната / която определено мога да кажа не и липсва обща култура и добро държание/ иска да пресече улицата с внучето си /4 години/ .. Съответно на пешеходна пътека. Тръгва, то я спира и не и дава. / диалога го пропускам. / Преразказано : не можем да пресечем защото идва кола, нищо че е далеч. Нищо че сме на пешеходна пътека. Шофьора може да не те е видял, може да говори по телефона, може да си пуска музика, може да си мисли за нещо, може да му е лошо. Чакаш да дойде до пешеходната пътека, да спре и тогава пресичаш. Който може ще си направи изводите ще си ги направи. Ето подсказка за един. Никой не ни е длъжен да ни пази ако ние не го правим. Друга ситуация пак там в европата. Бързаш и си съкращаваш пътя пресичайки не на пешеходна пътека. Потрошават те, /слава Богу все пак че си жив/ и като допълнение плащаш материални и морални щети на водача който те е блъснал. Приятно възмущаване.

Kъм статия Ако ни блъснат при неправилно пресичане, шофьорът ще е с по-лека присъда

2016-09-26 10:06:43Трудно понасям нещо без него, но пък познавам семейства, които не ядат и пак имат здрави и умни деца. В случая родителите са на различни мнения, а при тях на едно. Ако детето се развива нормално всичко е ОК

Kъм статия Баща издирва 4-годишния си син, изчезнал с майката

2016-09-26 09:01:45Цялата тази история някак си ми напомня на бившия ми мъж, който и мен се опита да изкара със следродилна депресия дълго след раждането. Щом жената е родила край и след 20 години все ще има следродилна депресия. В описаното не виждам все още нищо сериозно обезпокояващо, освен че явно мъжа и е скъсал нервите и е решила да се махне по-далече. При това се застрахова "интелигентна и минипулативна". Че ТОЙ я тегли надолу , да вярно е. Колко ми е познато това само. Е , 10 години по-късно още не съм влязла в лудница, не съм умряла, не съм наранила детето си, имам още прекрасни мъничета и никой друг не се е усъмнил в разсъдака ми.

Kъм статия Баща издирва 4-годишния си син, изчезнал с майката

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.