ПРОФИЛ

Рейтинг
8225
точки при гласуване
8

Trabajo

създаден на 2017-01-17 19:12:59
Всички ваши коментари (107)
Дата Коментар
Страници
2023-09-28 12:05:29ПП-ДБ трябва да сочат с (голям!) пръст "семейството" ГЕРБ-ДПС и гръмко да говорят за него навсякъде. а не да се правят на много заети и мекичко да ми казват, че "правят си пи-ар хората". говоренето е част от политиката, на вас това ви е работата - вършете си я.

Kъм статия ГЕРБ и ДПС създават парламентарна комисия, която да контролира Асен Василев

2023-09-23 10:44:33"кооператив" (това на руски; "кооперация", на български език) има там, където има средни и дребни стопани - самостоятелни и независими хора. където има селски барони с властови протекции - там има крепостни селяни и феодализъм.

Kъм статия Кирил Вътев: Надценката на млечните продукти е до 70%

2023-09-01 23:19:34доста тъпа проява, като за министър. това ли ти е работата - да "разследваш"? даже по-лошо: да искаш друг министър, на здравеопазването, да "разследва". ей, всичките израснали по соца - и учили в съветски школи - сте непоправимо повредени. ще ми "разследва" той. ченгесарска му работа. айде и този министър се оттече (след комичния набеден еколог).

Kъм статия Кой публикува случката с Емин на страницата на ''Пирогов'', пита Тагарев

2023-08-20 19:24:29 "Всички знаехме, че ще последва ново деление на народа. Може би, точно заради това, най-удачен избор би бил съединението да е националния ни празник. " @Те Руки, всяка дата, различна от тази, която предвижда развяването на руски знамена на българския национален празник, ще е приета "на нож". просто това е тъжното положение на народа, който от детската ясла е научаван на благодарност към русия.

Kъм статия Кирил Петков: Истинската драма на Радев е, че не иска главният секретар да бъде сменен

2023-08-08 23:00:05значи едни младежи-герб, в мощна скъпа лимузина, са карали в насрещното и са убили един човек? баси престъпниците, честно. че и двама от тях са оцеляли.

Kъм статия Член на МГЕРБ загина при зверска катастрофа край Ловеч

2023-08-05 20:09:01ахахаха. баси дебила, честно. добре, че са го погнали гърците. така ще полежи няколко години, вместо тук да го пуснат на пробация и да свърши нещо наистина лошо.

Kъм статия Арестуваха българин, свалил гръцкото знаме в Кавала

2023-08-05 11:11:25добре е, че този простичък анализ на случката излезе по "големите" медии. крайно време беше. това е проява на тежка организирана престъпност, с участие на няколко нива и вида "държавни" служители: полиция (изваждане от сводката и прикриване), съдебна медицина (понижаване на вида престъпление), прокуратура (преднамерено дефектно обвинение, за да падне; т.е. прикриване на престъпник и отказ от правосъдие и защита за жертвата) и съда - отказ от правосъдие (приемане без анализ на видимо дефектните медицинска експертиза и обвинение). мафия, в ужасяващи размери.

Kъм статия В изтезанието над Дебора има белези, каквито оставят трафикантите на хора

2023-08-01 18:53:15поредният чекиджия (от "чекия", тур. сгъваем нож), който се "изказал за патриархата, Исляма или друга религия". а този -- и с "вишо". което впрочем показва, че не може да се взима диплома само за успешно аритметене - трябва и малко цивилизация, култура да има в линеарната чутура.

Kъм статия Институтът по математика към БАН ще накаже служител, защитил насилника с макетното ножче

2023-07-13 15:41:54депесарите не пропускат случай да бутнат гювеч на възражданци. и да се опитат да се отъркат в ПП-ДБ.

Kъм статия Новата ''тройна коалиция'' - ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС, си разпредели комисиите. Пеевски ще кове закони в правната

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.