ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

BhBp

създаден на 2023-09-01 13:49:52
Всички ваши коментари (5)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2024-05-22 19:50:37Това кръстовище е известно на всеки, пътуващ от Добрич за Варня и обратно. На влизане в Аксаково от към Добрич пътят прави шерок десен завой с ограничена видимост. През по-галямата част от аксаковския баир ограничениуто е 60 км в час. Непосредствено преди Аксаково сигурно е 90 км в час. Второстепенният път е от дясната страна. Двамата водачи имат видимост един към друг в последния момент. Ако колата на НСО се е движила надолу със 100 км/час, то тя е изминала разстоянието от 100 м за 3,36 секунди - предостатъчно и съвсем малко за да блъсне длугата кола. С 200 км/час това време е 1,63 секунди. Значи за 1,63 - 3,36 секунди някъде е убит един българин, един от нас. Убитият водач сигурно е спрял на стопа и е тръгнал от 0. От къде да знае, че след 2 сек. ще бъде тараниран. Съболезнования!

Kъм статия Кирил Петков е претърпял катастрофа край Аксаково, има загинал

2024-05-22 19:36:24За мен е загадка как такъв формат на предаване може да съществува. За мен е загадка, че толкова много хубави и умни момичета може да се дуелират и конкурират за един мъж......ако ще да е Аполон. Обръщам се към бъдещите кандидат-участнички. Скъпи момичета, не се излагайте, не се натискайте, Вие търсите любовта не там, където трябва, не по начина по който трябва. За мен това предаване е много пошло. Запазете достойнството си! Мъчно ми е за всички Вас!

Kъм статия Дойде като аслан, тръгна като... шаран

2023-11-18 08:15:28Българска му работа.

Kъм статия След мен и потоп: Кмет плати по 6 заплати и остави общината празна

2023-09-17 02:01:35Възможно ли е следващия път да я нарани по-тежко или дори да я убие? След като се случи това ли ще се вземат адекватните мерки? Няма ли как да се направи нещо превантивно - психолог, психиатър, изолация? Щом е направил такова нещо значи ли, че е способен да го направи отново и дори в по-тежка форма? Това нормален човек ли е и ако не, какво следва или мерките пак ще следват кръвта? Дали съжалява зя стореното искрено? Дали ще се покае и ще иска прошка преди да убие или нарани същия човек или някой друг, защото е разстроен или е афектиран или дрогиран или пиян? Докога ще има търпимост към подобни отрепки?

Kъм статия Съдът в Свищов остави в ареста мъжа, остригал и ''разходил'' приятелката си по улицата

2023-09-01 14:09:55Хигиената, здравето, болестите са много болезнена тема за обществото. Имам чувството, и то от години, че в МЗ работят някакви НЕхора, защитени от НЕчовешки фактори. На такива само им дай вилица и те ще я превърнат на сабя. Неглижирането на здравия разум, а още повече на тревожния сигнал на Науката им е приоритет. Може би защото, както казва Народът "Разбрала свиня от кладенчова вода". Свинята няма критерии за кладенчова и л....на вода. Има една особена категориь хора, чието кредо е да правят тъпотии и след това дя отричат до край. Без логика, без доказателства, без методология. Отричат, просто защото държавният рупор е в ръцете им и защитават някакви частно-държавни интереси. Безкористно ли или от глупост, недообразованост, малоумие - преценете сами. Само кято видиш бутраците, фандъците, космарлаците, боклуците от двете страни на пътя Бургас - Варна и ти става ясно колко кристално чиста е морската вода. И всичко товя вместо да се извлече поука, да се вземат мерки, не заплати...

Kъм статия Туристическата индустрия превзе Министерството на здравеопазването

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.