ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

BhBp

създаден на 2023-09-01 13:49:52
Всички ваши коментари (3)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2023-11-18 08:15:28Българска му работа.

Kъм статия След мен и потоп: Кмет плати по 6 заплати и остави общината празна

2023-09-17 02:01:35Възможно ли е следващия път да я нарани по-тежко или дори да я убие? След като се случи това ли ще се вземат адекватните мерки? Няма ли как да се направи нещо превантивно - психолог, психиатър, изолация? Щом е направил такова нещо значи ли, че е способен да го направи отново и дори в по-тежка форма? Това нормален човек ли е и ако не, какво следва или мерките пак ще следват кръвта? Дали съжалява зя стореното искрено? Дали ще се покае и ще иска прошка преди да убие или нарани същия човек или някой друг, защото е разстроен или е афектиран или дрогиран или пиян? Докога ще има търпимост към подобни отрепки?

Kъм статия Съдът в Свищов остави в ареста мъжа, остригал и ''разходил'' приятелката си по улицата

2023-09-01 14:09:55Хигиената, здравето, болестите са много болезнена тема за обществото. Имам чувството, и то от години, че в МЗ работят някакви НЕхора, защитени от НЕчовешки фактори. На такива само им дай вилица и те ще я превърнат на сабя. Неглижирането на здравия разум, а още повече на тревожния сигнал на Науката им е приоритет. Може би защото, както казва Народът "Разбрала свиня от кладенчова вода". Свинята няма критерии за кладенчова и л....на вода. Има една особена категориь хора, чието кредо е да правят тъпотии и след това дя отричат до край. Без логика, без доказателства, без методология. Отричат, просто защото държавният рупор е в ръцете им и защитават някакви частно-държавни интереси. Безкористно ли или от глупост, недообразованост, малоумие - преценете сами. Само кято видиш бутраците, фандъците, космарлаците, боклуците от двете страни на пътя Бургас - Варна и ти става ясно колко кристално чиста е морската вода. И всичко товя вместо да се извлече поука, да се вземат мерки, не заплати...

Kъм статия Туристическата индустрия превзе Министерството на здравеопазването

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.