ПРОФИЛ

Рейтинг
962
точки при гласуване
1

Мюнхен

създаден на 2016-05-15 13:59:36
Всички ваши коментари (22)
Дата Коментар
Страници
2018-10-07 10:52:27Така е, защото заплатите на преподавателите са мизерни. Един професор обучава 5 години студентите по право и после, след като завършат, дори един съдебен помощник взима повече като заплата от професора! Това къде го има ? Да не говорим за младшите съдии или младшите прокурори. Скоро няма да има кой да преподава, никой не иска за мизерни пари да води лекции, да се усъвършенства, да чете трудове, да обучава и възпитава бъдещи юристи. По-добре да поема към Терминал2, някои специалности се четат и на Запад. Дори и да не преподава по-добре да продава хот-дог в Америка или да точи бира в Германия или Белгия, отколкото тук да му се подиграват разни мърлячи от провинцията или казионни парвенюта, управници и неграмотни политици. Спасението е Терминал 2- най-голямото постижение на българската "демокрация".

Kъм статия От вас: Софийският университет, или как да паднем под нулата, докато се държим на върха

2018-06-03 17:34:06Каракачанов прати като свой представител в министерството на правосъдието зам.министър- т .нар. "проф." Проданов, който нищо не разбира от право, хеле пък от затвори, изпълнение на наказанията, наказателно право, нищо. Трябва да го уволнят, но го пазят заради "коалиционния партньор". Този човечец носи отговорност за бягството на двамата затворници, за състоянието на затворите, за ниското заплащане на надзирателите. Защо още не са го уволнили ? Това показва какви са кадрите на Каракачанов.

Kъм статия Марешки: Каракачанов е коалиционен партньор на Бареков и с пари от КТБ плащаше да му вдигат рейтинга

2017-12-03 14:51:40Информацията не ви е точна.Само Вълев и Стоянов са осъдени на доживот без право на замяна и то за едно убийство.Тримата-Стоянов,Вълев и Костов са оправдани за убийството на Рачев,а Костов и за това на Лупов.Фактически от 6 обвиняеми за 3 убийства според обвинителния акт,накрая останаха осъдени за 1 убийство двама.И те не са извършители,а подбудители и помагачи.Извършителите ги няма.Българският съд създаде прецедент в световната правораздавателна история-осъжда поръчители и помагачи,без да са налице извършителите,нито да е доказано извършителството на извършителите.

Kъм статия Окончателно: Трима от 'Килърите' получиха доживотен затвор

2017-10-01 13:51:49След като "поръчката не е изпълнена",защото ще пускат жалба? Дано да удовлетворят жалбата,тъкмо Славия ще бие,защото е по-добрият отбор.Верея от колко време е отбор? Защото Славия е от 1913г.

Kъм статия Верея пусна жалба срещу "камикадзето" Ставров

2017-09-30 14:39:59Къде пък видяхте "клане" в Стара Загора ? Славия цял живот след 9 септември 1944г. е била порязвана от съдиите.Няма друг такъв отбор в България,който да е бил малтретиран от съдиите.Така е,защото отборът го смятаха за буржоазен и царски и,ако бе станал шампион по комунистическо,щеше да умре "царят".Защото последният път,когато Славия става шампион през 1943г.,умира Цар Борис Трети-Обединител.А вие сте тръгнали да я сравнявате с някакъв отбор от вчера,който утре може и да го няма.

Kъм статия Тъжна Лаута дочака победа, клане спря Верея в Стара Загора

2017-08-29 17:32:10Тези от нашенците,които пътуват за Гърция-да внимават-там са плъзнали румънски банди-цигани-крадци,които разбиват коли,главно на българи и крадат масово.В Гърция е пълно това лято с мамалигари,не консумират нищо,не ходят по таверни,само крадат и правят мръсотии,оставят си боклуците.Българите да внимават къде си оставят леките коли,защото на паркингите румънците крадат.

Kъм статия Овладяха пожара в Кресненското дефиле, тлеят отделни огнища

2017-08-29 17:27:09И какво от това? Два от головете на Левски срещу Славия бяха нередовни.Отборът на народната милиция е отново в правилната коалиция.

Kъм статия БФС наказа грешниците от "Тича" и "Герена"

2017-07-25 18:35:16Явно,че в Борисовата градина има постоянни банди от хулигани.Но след като няма никаква информация,случаят е малко съмнителен и навежда на нападения над особени лица с нетрадиционна полова ориентация.Докато при нотариусите важи правилото,че няма крушка без опашка.

Kъм статия Трима нападнаха журналиста Иво Никодимов в Борисовата градина (обновена)

2017-07-01 19:46:10През 1969г.Кол става министър-председател,но на родната провинция Северен Рейн-Вестфалия.Освен голям политик и държавник,който се ражда веднъж на 300 години,Кол бе и голям кулинар,автор е на книгата в съавторство-заедно с починалата си съпруга Ханелоре-"Кулинарни пътешествия из германските земи".Великата нация ражда велики политици,а други раждат такива като Тодор Живков,Гоце и Плевнелиев.

Kъм статия Европа се прощава с Хелмут Кол (на живо)

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.