ПРОФИЛ

Рейтинг
7962
точки при гласуване
7

Мюнхен

създаден на 2016-05-15 13:59:36
Всички ваши коментари (28)
Дата Коментар
Страници
2020-08-07 21:12:41Добре е да има някакъв имейл, на който и други преподаватели да подкрепят писмото. Къде може да стане това ? Тогава ще се съберат доста повече подписи, поне с десет-петнадесет пъти повече.

Kъм статия Университетски преподаватели подкрепиха протеста и поискаха оставката на кабинета

2020-07-04 10:34:34Браво, др. Витанов от съветската организация БАН ! Добре изпълняваш заръките на Партията, ще получиш почетна грамота от ръководството на БАН.

Kъм статия Проф. Витанов: 10 000 заразени наесен

2019-09-01 08:10:30Много меко е написано, като "другарска критика" от времето на соца. Истината е, че България не покрива критериите за държава-член на ЕС. Достатъчно е човек да види провинцията- прахоляк, неизмазани къщи, мръсотия, ремонти навсякъде, страната прилича на цигански катун. ЕК трябва да продължи и да усили мониторинга над страната и дори да назначи специален комисар, който да отговаря за страни като България и Румъния.

Kъм статия Г-жо Фон дер Лайен, вижте и другото лице на моята родина! Отворено писмо на бг професор до новия председател на ЕК

2019-08-13 17:52:45Всички цикаджии са личен избор на Цветанов. Методът по който са избирани е: колкото по-посредствени, толкова по-добре. Важното е да са послушни. последствията от цветановщината още дълго ще властва и ще трови и без друго отровената обществена атмосфера в България В този си вид ЦИК трябва да се разтури и да се върне старото положение, когато ЦИК се избираше само за два месеца по време на избори и после се разпускаше. Сега се харчат излишно много пари-заплати, командировки, обучения, персонал, транспорт, материали, симпозиуми, семинари, секретарки, експерти, сякаш България е най-богатата държава в Европа !

Kъм статия ВМРО с жалба до ВАС, представителите на ДПС и БСП в ЦИК ги саботирали

2019-08-13 17:47:14Самотраки е много интересен и красив остров. Все едно планина вътре в морето- има реки, водопади, планински върхове, борови и всякакви гори, лозя, много кози. Там е намерена статуята на богинята Нике, има древен град като мини Акропол. Има какво да се види, хората са прекрасни, цените-ниски, отлична храна в таверните, културно обслужване, няма мутри. Гърците се доказаха като гостоприемни домакини с този жест, лошото е, че само един ферибот има на ден и оттам идва проблемът. Сигурно следващото лято ще увеличат фериботите, защото туристите всяка година се увеличават.

Kъм статия Осигуряват безплатна храна и нощувка на блокираните българи на остров Самотраки

2019-07-31 17:05:30Бог да го прости ! От какво е починал ? Все си мисля, че ако беше си живял в Америка, сега щеше да е жив. Той живееше в Калифорния, а там са дълголетници- прекрасен климат, раждат се всички култури, които съществуват на земното кълбо ,страхотна природа. Който емигрант се върне тук и след време умира. На Алекс Алексиев комунистите са убили зверски баща му- Радой Ралин казваше, че физическият му убиец е Георги Боков- зъл шумкар и айдук от Якоруда, впоследствие гл. редактор на комунистическия официоз "Работническо дело". След като Алекс веднъж се е отървал оттук и тукашната действителност, защо му е трябвало да се връща ? През 1992г. бе съветник на Фильо в правителството на СДС. Жалко, че такива хора си отиват от този свят. Кой остана?

Kъм статия Почина политологът Алекс Алексиев

2018-10-07 10:52:27Така е, защото заплатите на преподавателите са мизерни. Един професор обучава 5 години студентите по право и после, след като завършат, дори един съдебен помощник взима повече като заплата от професора! Това къде го има ? Да не говорим за младшите съдии или младшите прокурори. Скоро няма да има кой да преподава, никой не иска за мизерни пари да води лекции, да се усъвършенства, да чете трудове, да обучава и възпитава бъдещи юристи. По-добре да поема към Терминал2, някои специалности се четат и на Запад. Дори и да не преподава по-добре да продава хот-дог в Америка или да точи бира в Германия или Белгия, отколкото тук да му се подиграват разни мърлячи от провинцията или казионни парвенюта, управници и неграмотни политици. Спасението е Терминал 2- най-голямото постижение на българската "демокрация".

Kъм статия От вас: Софийският университет, или как да паднем под нулата, докато се държим на върха

2018-06-03 17:34:06Каракачанов прати като свой представител в министерството на правосъдието зам.министър- т .нар. "проф." Проданов, който нищо не разбира от право, хеле пък от затвори, изпълнение на наказанията, наказателно право, нищо. Трябва да го уволнят, но го пазят заради "коалиционния партньор". Този човечец носи отговорност за бягството на двамата затворници, за състоянието на затворите, за ниското заплащане на надзирателите. Защо още не са го уволнили ? Това показва какви са кадрите на Каракачанов.

Kъм статия Марешки: Каракачанов е коалиционен партньор на Бареков и с пари от КТБ плащаше да му вдигат рейтинга

2017-12-03 14:51:40Информацията не ви е точна.Само Вълев и Стоянов са осъдени на доживот без право на замяна и то за едно убийство.Тримата-Стоянов,Вълев и Костов са оправдани за убийството на Рачев,а Костов и за това на Лупов.Фактически от 6 обвиняеми за 3 убийства според обвинителния акт,накрая останаха осъдени за 1 убийство двама.И те не са извършители,а подбудители и помагачи.Извършителите ги няма.Българският съд създаде прецедент в световната правораздавателна история-осъжда поръчители и помагачи,без да са налице извършителите,нито да е доказано извършителството на извършителите.

Kъм статия Окончателно: Трима от 'Килърите' получиха доживотен затвор

2017-10-01 13:51:49След като "поръчката не е изпълнена",защото ще пускат жалба? Дано да удовлетворят жалбата,тъкмо Славия ще бие,защото е по-добрият отбор.Верея от колко време е отбор? Защото Славия е от 1913г.

Kъм статия Верея пусна жалба срещу "камикадзето" Ставров

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.