ПРОФИЛ

Рейтинг
8416
точки при гласуване
8

IBL IBL

създаден на 2016-09-01 14:22:21
Всички ваши коментари (145)
Дата Коментар
Страници
2018-05-19 22:54:57Йее... Ма как яко ма затапи, Лопчо. Напрао са гърча. Хахаха... Бъди здрав, коментарни интелектуалецо. :)

Kъм статия Учител за петокласник: Ударих му един шамар зад врата, нормални норми на общуване

2018-05-19 18:39:15Лопа ми дъската, ти ли ги праскаш тия десет минуса бе мъж? И после сигурно се гледаш в огледалото и си перчиш бицепсите. Деца имам. И учител съм бил. И много точно съм написал, че АКО Е ВЯРНО всичко разбирам и приемам. НЕ ОДОБРЯВАМ, но приемам че и учителите са живи хора и е нормално, НЕ Е ПРАВИЛНО, но е нормално да реагират, ако са предизвикани. Пиша с големи букви и за такива като Лупа де Глупа да четат бавно и внимателно. П.п.: не ми пука за рейтингите. Искам само да си кажа,ако преценя, че е смислено. Със здраве, хора. :)

Kъм статия Учител за петокласник: Ударих му един шамар зад врата, нормални норми на общуване

2018-05-18 09:28:15Ако са били 2-3 шамара, одобрявам напълно. Освен това, човекът е прав - децата много лесно се манипулират. Затова оставаме без учители, щото ги пращаме на прокурор затуй дето си вършат работата. А в последните десетилетия масово очакваме да вършат и тая на родителите.

Kъм статия Учител за петокласник: Ударих му един шамар зад врата, нормални норми на общуване

2018-05-17 12:48:31Баси инсценираната PR постановка за наивници. Така ще си седнат лидерите на двете най-големи европейски държави и икономики, че едната е още в извънредно положение на среднощен софийски лаф. И "случаен" минувач ще ги снима... Имам лошо предчувствие.

Kъм статия Борисов на среднощна среща с Макрон и Меркел за превозвачите

2018-05-16 16:33:46Обвинение се повдига, а после следва да се докаже, за да бъде осъден човек. Но тук смърди на нещо много разпространено в изстрадалата ни Родина - човекът е бил осъден преди съда. Добре че брат му е разгласил, пък и тук се дочува. Никой не казва нищо за циганите, които са го нападнали. Ако нещо не е така - да бъде осъден за убийство, но ако се е отбранявал и то при реална заплаха за живот, здраве и имот - тогава някой прокурор трябва да влезе на топло вместо него, щото за друго не ги бива в повечето случаи. Повече гласност и успех на тоя смел българин. И ако има адвокати патриоти в района - да помагат!

Kъм статия Задържаха мъж, убил нападател при самозащита в Шумен

2018-05-09 10:44:05Честит празник на всички българи, на всички европейци! Няма да позволим подмяна и забрава! Вечна Слава на Героите!!! Те дадоха живота си за нашата свобода и за мира! Те победиха фашизма и нацизма!!! Никога няма да Ви забравим! Поклон!!! Дано да сме достойни и като дойде наш ред да не се посрамим!!!...

Kъм статия Русия отбелязва 73-та годишнина от Великата отечествена война (на живо)

2018-05-04 16:03:13Пичове, не се коркайте - всички сме от грешни страни. Въпросът е кои ни делят на страни и защо? С каква цел? И какво може да се направи? Да, почти нищо е,... но в това "почти" ни е надеждата.

Kъм статия Маските паднаха. България отново е от грешната страна

2018-04-30 09:09:04Аз съм млад човек и не познавам още света, чета материалите за тоя пич и ми остава следното впечатление: нормално е да блъскаш полицаи и да ставаш известен с това, че да те показват и по всички медии. Престижно е! Може би дори препоръчително за успех в живота... Малко по-сериозно: приемам факта, че може би Стъки съжалява, но ми се струва, че няма да бъде сериозно наказан за удар с полицейски автомобил, раняване на двама полицейски служители и (вероятно) сериозно неспазване на правилата за движение. Със здраве :)

Kъм статия ММА боецът Стъки е шофьорът помлял патрулка с двама полицаи

2018-04-30 09:06:03Тази сутрин вече трябваше да ни осведомявате колко наказание вече изтърпява тулупът и как му е отнета книжката и колата завинаги, вместо да го правите поредната медийна звезда. Ама, момент... забравих, че не сме нормална държава. Спорна седмица. :)

Kъм статия Шофьор преби британски моторист заради забележка на пътя

2018-04-27 12:43:50Тоя да ходи да се снима. България (поне на книга) е суверенна държава. Ние, гражданите на тая държава, САМО НИЕ - имаме право да казваме на държавните НИ ръководители какво да правят и какво - не. Освен това, в България има свободно движение на хора!

Kъм статия Председателят на АЛДЕ: Борисов да поеме отговорност за Сидеров в Крим, да извади "Атака" от властта

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.