ПРОФИЛ

Рейтинг
8400
точки при гласуване
8

Гунчо

създаден на 2017-06-05 21:16:39
Всички ваши коментари (12)
Дата Коментар
Страници
2022-06-24 10:48:36Новинарските сайтове в България са се превърнали в оръжие за пропаганда от най-долно качество. А що се касае до Македония - бях убеден, че ще "клекнем", пълният с предатели и купени личности парламент не лъже. Същото важи и за падналото правителство - кой от кой е по-голям борец за фашистка Украйна и нейните интереси, българският народ за пореден път е предаден, а някъде кукловодите доволно потриват ръце. И като приемат Македония в ЕС, какво толкова ще спечелим? Дали ще признаят откраднатата ни история или българското малцинство? Напротив, ще се развихри още по-голяма вакханалия от просръбски изроди, отново ще слушаме колко велики и древни са корените на македонската цивилизация, все по украински сценарий, такива са целите на САЩ и компания.

Kъм статия Стъпка към вдигането на ветото: Партиите си стиснаха ръцете за Македония

2022-06-24 10:37:03Русофобската пропаганда е удобно прикритие за всякакви бездарни личности, включително и за Киро. Новият девиз "Чрез русофобия към прогрес" няма да донесе нищо на България, а общият упадък и разруха, който цари в държавата ни, е потвърждение за неправилния курс, по който ни водят ЕС и САЩ.

Kъм статия Кирил Петков индиректно призна, че пращаме оръжие на Украйна

2022-01-08 21:22:52Не съм влизал тук от една година поне, все с надеждата нещата да се променят. Но виждам, че не са, даже е станало още по-лошо. Да попитам автора на горното творение - колко плащат на ред за писане на подобни "шедьоври"? Да те питам аз тебе, авторе, как ще наречеш изроди, които грабят и убиват полицаи, войници и мирни жители? Демонстранти?! По-скоро ще нарека вашият долен сайт правдив, отколкото такива "демонстранти". Да , бандити, убийци и въоръжени мародери, така се наричат! Да, руски войски са въведени законно по молба на законно избраният президент на Казахстан и с това ти, авторе, нищо не можеш да направиш, колкото и лъжи да напишеш на страниците на жалкото ви продажно медийно гнезденце.

Kъм статия Арестуваха бившия премиер и уволнен шеф на разузнаването на Казахстан

2021-05-26 11:39:09zuljin, ако бяха истински милиционери, от едно време, нямаше да има кой да шукне, но на такива като тебе им е по-лесно всичко да обяснявате за сметка на ДС, милиционерите, комунистите и прочее клишета, който така са се изтъркали вече, че никой нормален човек не вярва в тях. Прав е Дайнов, но къде беше той, когато се вършеха горните безобразия? Къде бяха всичките "борци за демокрация", когато Борисов превръщаше държавата в своя бащиния? И само Борисов ли е виновен или има други, които му дадоха картбланш? Мога да задам още хиляда въпроса, но няма да има кой да отговори на тях.

Kъм статия Прилича на конспирация: какво се случва в България?

2021-05-26 11:24:44След цирка в САЩ, наречен "избор на нов президент", никой и никъде не може да проведе по-нечестни избори. Това ще го припомням постоянно на всичките "борци за демокрация". Какво и да напишете, каквото и да кажете, веднага си припомнете как хиляди войници пазеха конгреса им, как ги проверяваха за липса на лоялност, как се забраняваха фейсбуци, инстаграми, телеграми и прочее изяви в медиите. По-голям позор и липса на демокрация има само в Саудитска Арабия, Катар и прочее наистина реакционни режими. Изборите в Сирия няма да са по-малко демократични, отколкото където и да било другаде, но това не се вписва в нечии възгледи за съдбата на този държава и затова който и да дойде там на власт, мир няма да има.

Kъм статия Президентски избори в Сирия, очаква се Асад да получи четвърти 7-годишен мандат

2021-05-26 11:15:27Не знам кой е автора на тази статия, но така е объркал нещата, че се е получил буламач. СМакедония беше в изолация от Гърция повече от 20 години заради името си. Сега е наш ред. Ако някой иска насила да вкара СМ в ЕС, то направо да си каже, а не да ни сочи с пръст. Лукашенко показа на цял свят, че не само САЩ и приятели могат да бъдат пирати, ни повече, ни по-малко(случаят със самолета на президента на Боливия). Нататък вече всичко е по методичката на начинаещия "демократ" и думичките "режим", "комунистически" и особено Путин би трябвало страшно да ни уплашат и да не спираме да треперим.

Kъм статия Тафров: България е в изолация по темата за РС Македония, не трябва да се мразим

2018-10-27 21:54:09Изгасили са ни фенерите на всички, особено на тук списващите. Затова и от месеци почти не влизам тук. Фенерски, бегай оттук, нямам добри впечатления от този сайт, но теб винаги те чета с удоволствие, не само защото сме родом от един край.

Kъм статия Червено и зелено

2018-07-28 13:06:28Ех, Николайчо, и ти постепенно замлъкна... Старееме, братле, старееме. И все по-малко смисъл да драскаме тук-там.

Kъм статия Бисер за два лева

2018-04-15 14:51:26Сценарият винаги е един и същ, вече и на децата им е ясно що за протестиращи са това.

Kъм статия Десетки хиляди унгарци на протест срещу Орбан в центъра на Будапеща

2018-01-13 19:17:32Хората има какво да ядат и да пият, не се грижи за това. А що се касае до голия тумбак, нашият е в пъти по-гол от техния.

Kъм статия Нов руски дивизион със зенитни ракетни системи С-400 започва бойно дежурство в Крим

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.