ПРОФИЛ

Рейтинг
3000
точки при гласуване
3

Танзопен

създаден на 2018-07-17 09:48:21
Всички ваши коментари (54)
Дата Коментар
Страници
2019-09-10 14:22:01Поредния блъф. Не познавам млад човек (под 40), който да подпрепя БСП или Манолова.

Kъм статия И Път на младите подкрепи Манолова за кмет на София

2019-09-09 18:03:57Конкурсите са обявени сега, защото както обикнивенно всички обичат да обжалват по всички инстанции и междувременно се плаща много повече. И както ѝ отговориха, преди избрите фирма няма да бъде избирана. Отговорните хора си вършат работата и не подават оставки и не излизат в отпуска, за да лаят и да се жалват по медиите. БСП не разбраха, че капания се прави с резултати, а крякането само отвращава избирателите. Майчето Костинбродска просто си подготвя поста в БСП за след изборите.

Kъм статия Манолова: За едни 500 милиона ли Фандъкова не излезе в отпуск за кампанията

2019-09-05 16:58:35Аз имам подобни писма "от" почти всички банки, на които никога не съм бил клиент. Просто натискаш СПАМ и дори не го четеш. Всеки с минимална компютърна грамаотност може да открие сайт, от който да изпрати писмо "от името" на произволен подател и e-mail, дори от такъв, който не съществува като примерно: голяма@балама.ох Това, че вътре пише определена банка, има линове към нея - не означава, че от банката. От кого е се усановява най-бързо като се видят детайлите на заглаваната част на писмото (e-mail header details). А г-жата/-цата Александра Маркарян преди да напише поредната глупост да се посъветва с технически специалист! Аман от ГРЪМКИ СЕНЗАЦИИ тип ШОК И УЖАС!

Kъм статия След теча на лични данни: Рекет за пари с фалшиви имейли от името на Булбанк

2019-09-04 09:38:54Когато на някой му е тежко коментира "колко тежко е на някой друг". Политици ... НЕ коментирайте колко "добре" или "зле" е (или ще е) някой друг, докато продължавате да смятате хората за "глупави", че "не могат сами да си извадят коментарите ЗА СЕБЕ СИ, а им е нужно някой друг да им казва и показва ... все ще сте в забвение". Повече ДЕЙСТВИЯ, по-малко приказки!

Kъм статия Нинова: На Борисов няма да му е лесно, ако двете с Мая атакуваме София

2019-08-14 17:19:08Номера на лични данни и документи се сменят. А биометрия и снимки - платични операции ли ще правят хората!

Kъм статия Биометрични данни на милиони изтекли в интернет

2019-07-24 09:23:11Скоро ходих на един от записите на шоуто в НДК. Този, човек не може да се движи, едва коцука с една патерица. Вече не се движи в студиото, само се подпира на бюрото си и като става или сяда - камерите показват нещо друго. Фен съм на актьорите, скечовете, Ку-ку бенд, но дори той е доста обран в изказванията си. Има напористи сценаристи, някои от тях не ги слуша главата (Тошко примерно), но според мен Слави спира шоуто, защото лично той вече е доста изтощен. На 52-3 години е, но познавам хора на 65-70, които изглеждат по-жизнени. (лично мнение от наблюдението ми за близо 40 минути на няколко метра от него). Доста от идеите изказани в предаването са хубави, стойностни и бих ги подкрепил, по-вероятно е да издигне и промотира определени хора (едно време и кастинг за такива имаше), но лично той едва ли ще се кандидатира за публичен пост.

Kъм статия Слави Трифонов ще направи като Борисов? Скоро ще разберем

2019-07-22 11:31:34Както се казва българския казан няма нужда от охрана. Все ще се намери някой/я да дръпне осталите вътре. Как живее човек с толкова злоба в себе си!?

Kъм статия Йончева: Не можем да влезем в Шенген и еврозоната, Борисов е самодържавник

2019-07-19 17:29:48Трябва и след като слязат. Има такива, които по цял ден в чашка с "кафе" доливат и високопромилни субстанции.

Kъм статия Всички шофьори в администрацията ще духат на дрегер, преди да се качат зад волана

2019-06-28 09:06:04Какъвто ни е Премиерът, такава ни е и Журналистиката! Толкова много се гордее автора с тази статия, че го е срам да си напише името! Журналистите са станали подлизурковци, кои с управляващите, кои с опозицията ... застамете се!

Kъм статия Борисов: Най-обичам готвачите, как съм гладен, по всяко време съм гладен

2019-06-21 16:15:52БСП се самозакопа с този си председател. А може би това е била идеята?!

Kъм статия Нинова: Всички милеещи за правова държава и политика за човека - да се обединим

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.