ПРОФИЛ

Рейтинг
975
точки при гласуване
1

blackbox

създаден на 2016-07-04 12:46:17
Всички ваши коментари (7)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2019-03-30 08:08:41що за глупави и несъстоятелни извинения - "изблик на силни емоции", "културата на изтока"? да има традиции като прегръщане и целуване, но по челото и по бузите, по врата. целувката в устата винаги е била интимност, повече от приятелска. за целия ми живот ми живот в моето обкръжение, сред роднини, приятели, колеги, съседи, не помня човек - мъж или жена - "в изблик на радост" да си е позволявал да мляска някого в устата. подобен акт дори от приятел и при нас е минаване на границата на приетото. искам да видя с очите си реакцията на някой нашенски токсичен мъжкар, как някой от компанията награбва жената му и радостно я награбва и целува в устата. оставям настрана тъпотии от сорта: "тя е к*рва", "тя си го търсеше", "държеше се предизвикателно", "полата ѝ беше къса, циц*те ѝ извън деколтето". със същите аргументи се оправдават и изнасилвачите. дори и изброените да са факт, не може да се нахвърляш на една жена, докато тя ясно и гласно не изрази съгласие, само защото ти бил "слаб ангелът".

Kъм статия Кобрата е в нокдаун, и то без да е стъпил на ринга

2018-12-15 22:30:26ярка противоконституционна проява - в българската конституция ясно е записано правото на изразяване за всички граждани. путинския модел неотстъпно навлиза и у нас.

Kъм статия Свалиха гей билбордове след много обаждания на възмутени в Бургас

2017-06-26 12:27:35само абсолютни морални дебили или дежурни тролове могат да коментират стрелба по хора по подобен отблъскващ начин. нивото им не на цивилизованост, а на човещина е под дъното...

Kъм статия Полицията разпръсна с гумени куршуми гей парада в Истанбул

2017-06-23 12:04:33дежурният трол се изказа – още няколко копейки в касичката. няма значение, че материалът разказва за тежненията на един човек и смелостта му да ги преодолее. няма ли значение?... дехуманизиращите коментари според опорните точки са в пълен ход. хубавото е, че все повече хора почват да мислят с главата си, без да се поддават на подобни тролски изцепки. да си простак на гърба на човешка трагедия, дори и виртуално, не е особена гордост, нито традиционна ценност.

Kъм статия Футболна звезда проговори за своята хомосексуалност и планирано самоубийство

2017-05-12 17:29:32време беше тоя фашизоид да си намери майстора.

Kъм статия Осъдиха Мартин Карбовски за дискриминация

2017-05-07 17:45:33тия безмозъчни смешници от нс вместо да надават смешен вой най-добре да се прекръстят на "съветска съпротива". ако е стигнало дотам, че неонацистите да се обявяват за пазители на морала, кой ще ни пази от пазачите? май тия "юнаци" имат доста безрадостен сексуален живот, щом така активно се бутат да надничат в чуждия.

Kъм статия Крайно десни заплашват организаторите на гейпарада в София

2016-11-09 09:59:13славиту си е славиту, чалгаджия с ежедневно медийно присъствие и с базово участие на мутрите в неговия шоу-бизнес растеж... най-нелепото е, че същият тоз е тръгнал уж да бори системните партии, статуквото, налагайки мажоритарна избирателна система, която на практика ще бетонира във властта тъкмо големите партии. но тук е мястото да цитирам веселин желев: "Казано още по-откровено, референдумът на Трифонов показва, че повсеместната българска изостаналост е съпроводена с и вероятно обусловена от опасно високи нива на масова глупост." малоумието бе потвърдено с нарасналото търсене в нета на отговори за "какво е мажоритарна система", ама постфактум гласуването в референдума.

Kъм статия Слави със статия за референдума: Надигна се организиран вой на самозабравили се тъпанари

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.