ПРОФИЛ

Рейтинг
205
точки при гласуване
1

REXX

създаден на 2023-01-21 16:54:20
Всички ваши коментари (120)
Дата Коментар
Страници
2024-06-13 21:30:20Най-големия разбирач разбира се е врачанския г-з , зетя на не знам кой си другар от БКП, човека който въведе поголовно рушветите в здравеопазването, перача с главно П другаря доктор Тихомир Каменов. Няма друг разбирач като нега. Малко по малък разбирач е другаря Тони Веков , дето Тихомир му купи професорско място във Медицинския в Плевен , че да наблюдава изкъсо да не би някой да му отмъкне болничката. Гнус !

Kъм статия Педиатричната асоциация сезира Етичната комисия на БЛС заради Търговска лига

2024-02-22 18:32:17Пичове, няма по-голям противник на бойковщините и пеефщините в съдебната система, ама да ми се издига тая мутраджийска съпруга за знаме на борбата за нормализиране на съдебната система ми идва в малко повече. Мъжа и Марио Бировски и брат му Иво Бировски са две от най-гнусните и брутални плевенски мутри които може да си представите. Сигурен съм че половината от заплахите към нея са измислени, а с Нотариуса най вероятно не са се разбрали за пари. Съдебната ни система е гнус отвякъде, но тая не е по - различна от Еврото и Гешев.

Kъм статия Съдия Цариградска: Не само прокуратурата, но и службите са осигурявали чадър над Нотариуса (обновена)

2024-01-11 22:37:37Психиатрична експертиза трябва да се направи на идиотите , които са го арестували. Българската полиция е пълна с путиноидни дегенарати. Я публикувайте името на идиота , който му е поискал психиатрична екпертиза ? Също от какъв зора са го арестували и за какво престъпление ? Чупенето на паметника на българомразеца Игнатиев е политически акт и не може да се приравнява с унищожаване на полезни вещи.

Kъм статия Задържаха мъжа, счупил бюст-паметника на граф Игнатиев във Варна

2023-11-06 01:21:26Тва не са обиди. Това са констатации въз основа на факти. Факт е че софиянците са готови да оставят управлението на града си на една путиноидна циганка щото кой бил обиден на някой си, кой ходил за гъби , кой кво там нам кво си. Селяци и цървули както ги определил Дайнович.

Kъм статия Евгений Дайнов към софиянци: Калъфи. Галоши. Убийствени цървули

2023-10-05 23:12:51Ботоксовия гном съвсем е загубил представа за реалността. Цял свят знае че той е поръчал готвача , само той се прави на две и половина.

Kъм статия Путин обяви, че самолетът на Пригожин е взривен отвътре с ръчни гранати

2023-10-05 23:09:54Аз пък бас държа че ако Искрен забие един шамар на недораслия маймунек маймунека нема да могат да го намерят барем две седмици.

Kъм статия Посред нощ Тошко Йорданов бе порицан за заплаха

2023-09-30 20:14:59Сербезова е главата на фармацевтичната мафия в България. Голяма грешка направиха ПП с нея.

Kъм статия Кой е виновен за липсата на лекарства - отговорът на проф. Асена Сербезова

2023-09-28 01:13:44Хехехе, Марто Заимов- земеделец. Че той мотика е виждал само на картинка, а крава - на обвивката на шоколадите Милка. Голем смех.

Kъм статия Знакови лица от десницата регистрираха своя листа в София

2023-09-25 21:32:02Доверието и способностите на нашия нюзрум са доказани в продължение на повече от 20 години Хехехе, толкова са били доказани че цели 20 години не са забелязали гербаджийските плонжове на Хъкамъкян. Нали никой не се заблуждава че Хъкамъкян е издигнат щото има някаква особена гражданска позиция. Той всъщност го играеше обективен коментатор. То само на ръководстото им не беше ясно колко беше обективен. Не знам дали някой осъзнава какъв шамар е кандидатурата на Хакъмъкян за репутацията на БТВ.

Kъм статия bTV в шок от кандидатурата на Хекимян

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.