ПРОФИЛ

Рейтинг
900
точки при гласуване
1

Руми Лазарова

създаден на 2020-10-04 13:11:45
Всички ваши коментари (105)
Дата Коментар
Страници
2021-01-07 12:51:01Данке, имаш партийно поръчение и трябва да го изпълниш. Да кажеш как ковид-19 пречи да се въведе тикет системата? Как точно? Защото дори сега, при по-малко пътуващи, е много по-удобно да бъде въведена. Както добре знаеш, отдавна много малко хора се таксуват, защото апаратите не работят. Мене не ме мисли, имам карта. Но стига си шикалкавила. Отдавна дотегна на всички. В центъра на София чакаме да се поправят тротоарите на малките улици, чакаме въздухът в София да стане пОНЕ малко по-чист, за да не сме ВСЕ на последно място за сметка на нашето здраве и живот! Размърдай се!

Kъм статия Ковид забави тикет системата в София, ще стартира през май

2021-01-07 12:45:02ЕС започна да действа като бившия СССР. Само тези две ваксини и НИЩО друго. Нали при пазарна икономика има пазарно стопанство и диверсификация? Има една страна, Русия, се казва, която също излезе на пазара със свой продукт. Дори украинците искат да организират производството й в своята страна. Да не говорим колко други държави я ползват. НЕ ТРЯБВА ПОЛИТИКАТА да се меси в нашето здраве и живот.

Kъм статия Проф. Гетов: 6 месеца след ваксиниране имунитетът срещу COVID остава висок

2021-01-07 12:40:58Защо бе, нали всеки ден ни уверяват по радио и телевизия как ВЪОБЩЕ НИЩО не им се е случило по време на ваксината!!!! Не смешно, а е нагло така да се говори. Защото последиците могат да бъдат напред в бъдещето на човека и то в неизвестна посока! КОГО лъжете? Очакваме примера на нашия ПРЪВ държавник, овладял СИЧКИ власти без президенството, което не може да преживее, заедно с победата на ПРЕЗИДЕНТА при изборите 67%, а и сега е единствен според анкетите с положителн а разлика. Затова ИЗМИСЛЯ от завис какви ли не заяждания с него. Представяте ли си Радев, а не брисов да беше намерен полегнал гол до кюлчета злато, пари и гол пищов??? Не си го представяте, нали?

Kъм статия Дамите, които планират бебе скоро, да не се ваксинират срещу ковид

2021-01-07 12:35:01Освен, че вирусът е по-различен, политиците взеха "яко на въоръжение" тази пандемия за свое цели. Продължаваме да имаме една от най-високата смъртност всеки ден сред страните от ЕС, нямаме ДОРИ един ХЕЛИКОПТЕР за медицински цели, на ношият ...си вози ...задник и се фука. Той нарежда какво да се прави в страната, защото, цитирам "аз знам повече от двама лекари". И т.н. - вие го знаете и чувствате.

Kъм статия Д-р Миндов: Масово ваксиниране преди Великден няма как да се случи

2021-01-07 12:31:00Буш младши, че е глупак, на всички е ясно. Но тук е прав. Но какво да кажем ние, като преторианците на каскета и назначен ГЕШЕВ с образование и манталитет на полицай, нахлуха на 9-ти юли в ПРЕЗИДЕНТСВОТО, което е АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННО. Каква република сме? Полша ни нарече от третия свят, другите държави си го знаят, но са дипломатични. При такъв примитивен и арогантен премиер с сме за смях сред другите. Освен, че по негово време станахме най-бедната, най-корумпираната, с най-голямо неравенство в доходите! За неграмотността му на премиер да не говорим!

Kъм статия Републиканецът Буш-младши: Нахлуването в Конгреса е събитие, достойно за бананова република

2021-01-07 12:25:00Браво на протестиращите в Истанбул!!!! Те успяват. Както успяха да се обединят срещу избора на квет и го отхвърлиха! Това ние не успяхме да направим при последния избор на кмет и така ГЕРБ отново наложи ромската кралица. Този път ТРЯБВА да успеем! Мутри, вън!

Kъм статия Трета вечер студенти протестират в Истанбул срещу назначен от Ердоган ректор

2021-01-07 12:21:22Даже не ми се коментира такова просташко мутренска нахално поведение! Гамен, на който НЯМА кой да държи сметка. Онзи ден беше "провесил крака" от хеликоптер, където извозваше тлъстото си тяло, при положение, че нямаме ЕДЗИНСТВЕНИ В ЕС медицински хеликоптер, а той с години управлява Жипката, като раздава пари безразборно и предизборно на организираните да го пхриветстват хора в провинцията. Той не смее да си покаже дебелия корем в София. Нахалник!!! Той ли не е свързан с Пеевски???!! Той ли ще държи сметка на президента??!! Или както беше наредирл с пияния си глас на журналисти "Искам всяка вечер да му се подигравате в медиите". И АЗ ИСКАМ ДЕН по-скоро да са изборите, за да започнем да дишаме нормално без тази вредна карикатура.

Kъм статия Борисов отговаря на Радев: Мога да кажа на президента, че е ортак с Черепа (видео)

2020-12-28 22:50:48От всяка поредна нелепа мисъл на човек му става ясно що за прост човек ни управлява. Премиерът може да е прост, но далеч не всички българи са такива. Той дори не РАЗБИРА защо хората правят аналог със санирането. Всеки който подкрепя Борисов, го прави по 3 причини – страх, алчност или елементарна неграмотност. Да живее и пребъде Баце Тикванак Чекмеджан!!! Нашата пътеводна звезда към небитието!

Kъм статия Борисов: Ваксинирането ще стане като санирането

2020-12-28 22:46:10БПЦ е в огромен морален дълг към хората в страната.

Kъм статия Патриарх Неофит: Нека временните трудности не подкопават вярата ни

2020-12-28 22:43:27ДА БЕ, ДА!

Kъм статия Сметната палата ще проверява харченето на пари за коронавирус

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.