ПРОФИЛ

Рейтинг
8316
точки при гласуване
8

Алекс

създаден на 2016-04-21 08:14:15
Всички ваши коментари (48)
Дата Коментар
Страници
2018-09-11 08:05:09Много е хубаво подобни акции да са чести и масови, НО задължително трябва да съществува гаранция, че всяка глоба веднага се въвежда в електронната система, където човек може да провери. Защото е повече от абсурдно да дължиш глоба, да не си получил известие по пощата, при проверка в сайта да се показва, че нямаш задължения и да ти вземат книжката, когато те спрат, без да си имал възможност да си платиш глобата, за която не е имало как да разбереш. Съществуващата в момента ситуация обслужва корупцията сред полицаите.

Kъм статия 133 шофьорски книжки са отнети за три дни

2018-08-09 13:53:10Поморие - две денонощия без вода - в разгара на сезона. Последните събота и неделя. Голям туристически продукт, стринке :D

Kъм статия Ангелкова: Туристическият ни продукт става все по-качествен

2018-01-09 13:18:161. Нали великата им система за ранно предупреждаване за замърсяване отчита, че няма нищо притеснително? Защо им е зелен билет? Всъщност, може ли някой да каже дали тази система някога изобщо се е приближила до опасни нива на замърсяване? Ще изкарат, че тук имаме най-чистия въздух в Европа. 2. Какъв е този зелен билет за 1 лв. Преди г-жа кмета говореше за безплатен градски транспорт в дните с опасно ниво на замърсяване. 3. Заради мръсен въздух, в Скопие днес целият градски транспорт е безплатен, забранено е влизането на камиони в централните части, а бременните жени могат да не ходят на работа. Та това може да се случи в столицата на една държава, чийто единствен шанс за ЕС сме ние, но в "просперираща" София не може да уври главата на управляващите, че трябва да направят нещо за здравето на хората.

Kъм статия Зелен билет срещу мръсния въздух в София след 18 януари

2018-01-09 13:07:58Зелените нещо не ги чувам по въпроса? Щом не става дума за саботиране на зимния ски туризъм, не можеш да им чуеш гласа.

Kъм статия Видео: Стотици дървета отсечени при незаконна сеч в защитена местност край Мъглиж

2017-11-22 08:26:39Карат-С обслужват линия 204 не "по думите на човека", а по силата на договор с общината. Що за журналисти сте, щом нито знаете общоизвестни факти, нито имате желание да направите проверка на каквото и да е. Така, както сте го написали, изглежда сякаш изпитвате съмнение към това, което той е казал, но хайде - от вас да мине - ще го напишете...

Kъм статия От вас: Шофьор на автобус в градския транспорт пуши (видео)

2017-08-24 16:26:08Българските "розови" либерали такива неща не ги притесняват - за тях е важно колко е сладурско, че Макрон е женен за баба и тази им любовна история е най-определящото нещо в политиката му. Такива скучни неща - интересите на българските граждани и фирми - са далеч от интересите им. Чакам всеки момент да си сигнализират из Туитър, че има нова публикация на Джамбазки в нета и да налазят коментарите с "остроумни" подмятания и прогресивни обиди :D

Kъм статия Президентът Макрон срещу свободния пазар

2017-08-24 16:20:36Следващият трансфер - Маркс :D

Kъм статия Енгелс може да заиграе в Русия

2017-04-05 13:29:33Местан да яде кОра и да гледа да върне парите на Ердоган преди да го са го бутнали в затвора за противодържавна дейност!

Kъм статия Местан поиска касиране на вота, оставка на ЦИК и имунитета на Патриотите

2017-03-17 08:55:32Юлиан Ангелов е един от най-смислените депутати в миналото народно събрание. Без да влиза в излишни малоумни разправии и скандали - винаги ангажиран с проблемите на българите зад граница! Половината депутати от всички политически сили да бяха като него - положението в България щеше да е доста по-добро.

Kъм статия Юлиан Ангелов, ВМРО: Дадоха 2 млрд. за саниране, а само един е нужен, за да стане пенсията 300 лева

2017-03-15 14:32:01Срещу видеорегистраторите реват единствено пътни хулигани и хора, които са били заснемани как извършват нарушения. В страна, където по улиците се движат толкова безумци, наличието на видеорегистратор в автомобила си е единствения нчин да си сигурен, че когато някой малоумник те блъсне, няма да успее той или подкупните куки да ти вменят вината на теб. Лично аз съм виждал с очите си как мъж пресича на червено, блъска го автомобил, след което, докато чакаме линейката и полицията, спира някакъв чичко и започва да лъже, че е свидетел и е видял как колата преминава на червено. Чак когато разбра, че аз съм свидетел, а не спътник на шофьора, се разкара. Ако човекът с колата имаше видеорегистратор такива измамници и изнудвачи нямаше да имат шанс. Точно след този случай си купих моя регистратор за автомобила.

Kъм статия Предлагат видеорегистратори във всеки автомобил, купен с публични средства

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.