ПРОФИЛ

Рейтинг
1034
точки при гласуване
1

Kyrektna Firma

създаден на 2016-05-05 13:13:53
Всички ваши коментари (6)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2016-12-03 20:45:56И бронирана "Лада Нива" е много за Мутрагеньо! ;)

Kъм статия Борисов за джиповете: Ако искате да ме оставите за пушечно месо, ще се возя в "Лада"

2016-05-19 13:40:49Izalina, най-лесно е: ("тотално ми проиворечи")тотално да Ви противоречи!

Kъм статия 296 държавни и общински предприятия са платили за сертификат "коректна фирма"

2016-05-19 13:36:18отговор до Izalina от кЪректна фирма: Фирматa "Изследователски център на клиентските мнения" ЕООД от Бургас уж цели сътворяване на група от коректни и учтиви предприемачи. Фрапиращото в случая е, че сертификати масово се дават (продават) на държавни и общински предприятия – училища, детски градини, ясли, домове за деца, читалища, музеи, домове за деца с увреждания, домове за възрастни, ловни стопанства, поликлиники, помощни училища, дирекции по горите, здравни инспекции, горски стопанства, общински администрации и т.н. Любопитно е, какви "предприемачи" са училищата, детските градини, домовете за деца и възрастни, читалищата, детските ясли и т.н. Налице е комерсиална дейност, а именно извличане на приходи от наивни участници в проекта им. Самият проект "Коректна Фирма" стана вече нарицателен, като проект за преброяване на наивниците!

Kъм статия 296 държавни и общински предприятия са платили за сертификат "коректна фирма"

2016-05-14 02:12:31ИЦНКМ-ЕООД лансира една добре скалъпена платформа за лесни и бързи пари от проект под наслов: Сертификат "Коректна фирма", който се характеризира с внушителна маркетингова изопаченост на самата същност на сертифицирането, а за целта прибягва и до рекламна измама с призив - да се използват услугите само на фирми, купили си техния псевдо-невалиден сертификат, който всъщност е кух отвътре! Маркетинговият анализ изисква задълбочени изследвания за дадена фирма, контакт и проверка на място, а не чрез алгоритмите на търсачката да се издават (продават) "сертификати"! СЕРТИФИКАТ "КОРЕКТНА ФИРМА" Е НЕВАЛИДЕН!

Kъм статия Понеже сме коректна фирма и ебати пичовете, пускаме това право на отговор

2016-05-14 01:52:32"Коректна фирма"- сертификат без покритие или схема за измама! Фирматa "Изследователски център на клиентските мнения" ЕООД от Бургас уж цели сътворяване на група от коректни и учтиви предприемачи. Фрапиращото в случая е, че сертификати масово се дават (продават) на държавни и общински предприятия – училища, детски градини, ясли, домове за деца, читалища, музеи, домове за деца с увреждания, домове за възрастни, ловни стопанства, поликлиники, помощни училища, дирекции по горите, здравни инспекции, горски стопанства, общински администрации и областни дирекции „Земеделие“. Любопитно е, какви "предприемачи" са училищата, детските градини, домовете за деца и възрастни, читалищата, детските ясли и т.н. Налице е комерсиална дейност, а именно извличане на приходи от наивни участници в проекта им.

Kъм статия Култов разговор: Дайте ми сертификат за коректна фирма, аз ще ви дам за "Ебати пича"

2016-05-05 14:18:31Първо - да уточним, че "коректна фирма" не е "сертификат". Второ - бургаската фирма "Изследователски център на клиентските мнения" (ИЦНКМ-ЕООД)не е акредитирана да издава (продава) каквито и да е било сертификати. Трето - според Наказателния кодекс на РБългария, Раздел IV-Измама, Чл. 210. (1) За измама наказанието е лишаване от свобода от една до осем години. Възмотени сме от факта, че някои медии бяха съпричастни и пускаха рекламни спотове за измамата "коректна фирма", с които придоби популярност в публичното пространство!

Kъм статия 296 държавни и общински предприятия са платили за сертификат "коректна фирма"

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.