ПРОФИЛ

Рейтинг
630
точки при гласуване
1

тони шумахер

създаден на 2016-06-28 15:11:03
Всички ваши коментари (41)
Дата Коментар
Страници
2017-07-10 22:14:04Още преди години Волгин се обяви за ляв радикал по ефира. Днес той, ако че няма смелостта да заколи и кокошка да нахрани майка си, се пуска по течението но терористичен акт, който го въздига до нивото на очите на бабичките... Волгин, мисли за крана и за Хитрино. Мисли, за собственика на съоръжението, който даже би могъл да ти е събрат по тъпите ти идеи. Но, не бързай да се радваш.... Днес или утре няма да дойде ЧА, за да ви спаси истукана. Ред и на МОЧА. Пак с този кран.

Kъм статия Ръководството на БНР се разграничи от изявлението на Волгин

2017-05-25 09:59:17Руснаците физически и психически не са годни футбол. Естествено е да се отдадат на националните си спортове - копаене, бурлачество, хамалство и пр.

Kъм статия Путин подкрепи изгонването на всички чужденци от руския футбол

2017-05-25 09:56:23Добре казано, Минчев! Глупакът трябва да се отминава с презрение.

Kъм статия Огнян Минчев: Хайде да не правим тази услуга на президента Путин

2017-05-25 09:41:49На червените игноранти, пишещи в този форум ще припомня, че през средновековието, когато съществува силната българска държава, която дава на обутите с брезови кори руснаци писменост и християнство, област, известна като "Македония" няма. До края на 14 в. българите я наричат Долна земя. Дори през византийското владичество територията е наречена катепанат България. Античното име Македония е възкресено от фанариотите, които си поставят за цел византийски ренесанс през 16 в. Мегали Идеа. Очевидно е, че според родните безродници всяка линия, успоредна на поредното изхвърляне на Путин и права.

Kъм статия Славянската писменост дойде в Русия от "македонската земя", обяви Путин

2017-05-24 13:09:53Ариана Гранде е певачка от класата на родния дебил Веско Маринов. Да се чудиш на акъла на родители, завели детето си на такъв концерт. Но от друга страна, ако някой убие дъщеря ми, основавайки се на религиозни подбуди ще ме превърне в най-добрият ликвидатор на мюсюлмани в света. Око за око!

Kъм статия 8-годишно дете сред жертвите на атентата в Манчестър

2017-05-24 12:59:19За по-старите поколения това няма да е новост. Ирландските боклуци достатъчно изнервиха англичаните.

Kъм статия Терор в Манчестър: Разполагат петхилядна войска по британските улици

2017-05-23 11:20:45"10 години долу-горе преди този кървав атентат и французи и англичани са яли ако дървото от българския войник ....Да нес е връщам още 70 години (приблизително) назад и да питам на кого са половината турски кораби в Кримската война." Не разбирам, какво ми казваш и защо го правиш. Тероризмът е част от необявена война. Пример за тероризъм е шумкарското движение, финансирано от Коминтрена и СССР в България през 1937-1944 г. Британските и френските кораби по време на Кримската война плават под съответния флаг. Не са маскирали на османски (тук изправи лексиката, защото по това време няма "турски кораби").

Kъм статия Взрив на концерт на Ариана Гранде в Манчестър, има убити и ранени (видео, обновена)

2017-05-23 11:08:43Изоставените мюсюлмани в зона "Зона А-В" на Лондон гласуваха за това пакистанско недоразумение. Първият акт на Хан беше да свали рекламите за бельо в метрото с полуразголени женки. Причината беше, че създавала комплекси на по-закръглените негови сънародници.

Kъм статия Кметът на Лондон: Тероризмът няма да ни изплаши

2017-05-23 10:56:30"Казвал съм го преди, казвам го и сега, тези които най-много страдат от тероризма, са тези които го създадоха. Мосад, Ми-6, ЦРУ...." Крия опасения, че не знаеш, какво е тероризъм. Тероризмът е подхода на слабите. Слаби са онези, които са победени. В политически аспект тези, които са победени нямат право да съществуват. Толкова ли е трудно за разбиране? Майки на терора върху мирното население са левите банди, които в България направиха най-кървавия терористичен акт. По това време евреите, американците, ингилизите не бяха на сцената.

Kъм статия Взрив на концерт на Ариана Гранде в Манчестър, има убити и ранени (видео, обновена)

2017-05-23 10:37:29Лопе, радвам се на многото минуси, защото те потвърждават твърдението ми, че си част от платените тролове, превзели форума. Чета те от доста време и мога да кажа, че не съответстваш нито на "дясно", нито на "консервативно". Недей да се идентифицираш с определения, които на разбираш. Поздрав и на теб!

Kъм статия Взрив на концерт на Ариана Гранде в Манчестър, има убити и ранени (видео, обновена)

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.