ПРОФИЛ

Рейтинг
18271
точки при гласуване
10

Izalina

създаден на 2016-04-20 08:57:50
Всички ваши коментари (2130)
Дата Коментар
Страници
2018-03-13 17:22:45Свежарка. И аз искам да видя Флинтстоун на лоста. Това ще е паметно!

Kъм статия И Светльо Витков направи коремно. Предизвика Каракачанов също да се врътне на лоста (видео)

2018-03-13 17:15:49Намирам го за съвсем редно. И човешко. Нередна е скапаната бюрокрация и протакане в още по-скапаната ни здравна система. Нередни са абсурдните ни закони и наредби и във всичките ни останали системи. Нередно е цялото ни законодателство, както са нередни и ковачите му. Не вярвам да може да стане още по-зле. Дерзай, Ася, надявам се да ги пребориш поне ти.

Kъм статия Редно ли е жена да може да зачене от починалия си съпруг?

2018-03-04 10:32:53Случаят с иконописеца Йордан Опиц помните ли?

Kъм статия Десетки на протест в защита на лекаря, арестуван за убийството на крадец

2018-03-03 10:43:25Е какво по-българско от култа към жената :) Видяхте ли сега, че ни е напълно излишна ИК :) Чакам с нетърпение хинта за 8-ми март... ;) Честит празник!

Kъм статия Google се обърка: 3 март е Денят на жената

2018-03-02 18:19:58Прачет е достоен за гига сериал в много сезони! Разчитам и на добра екранизация за да определя новината като възхитителна :)

Kъм статия Историите от Света на диска на Тери Пратчет в нов сериал на BBC

2018-01-26 21:58:03Е хайде да чуем вкратце позитивите, ако е удобно. Опасявам се, че са като на комара...

Kъм статия Горанов: Заслужаваме да сме в еврозоната, повечето българи мислят така

2018-01-26 21:52:06Как пък никой не призова НС да спре да генерира врява и безумство, а да почне да си върши работата с, да речем, реконструкция на ЗЗДН, ЗМВР, НК и сродните им като начало, м? Т'баси грешното време губим. Не стана ли ясно, че никой няма да миряса в тая тема?

Kъм статия 100 български учени в подкрепа на Истанбулската конвенция

2018-01-25 15:43:54Всъщност да. Не сме под правилната статия. Някои от подчертавките горе са меко казано дебилни. Очевидно и калпавият превод е спомогнал за истерията. Извън, че политиканчетата ни цвъкат нарочен пиар, като поляризират обществото - разбрало-недоразбрало, вероятно със съвсем конкретен интерес. Чудя се какво по-сериозно се задава. Твърде много време им отделихме.

Kъм статия От Истанбулската конвенция излиза Антихристът и още предозиране

2018-01-25 15:31:36Ще си позволя да цитирам В.Седларска: "...Конвенцията за правата на детето на ООН е най-ратифицираният акт в целия свят. Това случайно да означава, че правата на детето в целия свят са гарантирани? България ратифицира Конвенцията за правата на детето през 1991 година..." Следва препратка към Габрово тези дни. Твоят пример със съдебната система е тъкмо същият. КАКВО като има мониторинг и кофти доклади през некой месец?! Ефект нула. Просто грешните хора си играят с важни закони и допускаме да ни "управляват". И 300 конвенции да приемем, резултатът ще е същия. (А майчинството за татковци си позволих да намеся, защото това се явява своего рода социален пол, с който обаче никой с акъла си няма проблем. Въпрос на тълкувание.)

Kъм статия От Истанбулската конвенция излиза Антихристът и още предозиране

2018-01-25 15:17:49И с това съм донякъде съгласна, IP. Има много несъвършенства и дори абсурди в нашите закони. Но за мен тая хартия има само препоръчителен характер. Ако тя бъде приета, както тръбят главочите горе, това НЕ ни задължава да променяме законите си, а само препоръчва. Е за какво ни е тогава? Външна разпоредба, за да си оправим нашата градинка?! Не вярвам някой доброволно да признае, колко сме зле. Не смятам, че тя трябва да е с приоритет пред адекватната законодателна работа и изобщо е излишна врява, вместо да се хванат на работа и да вкарат и малко наказателен характер в ЗЗДН конкретно и не само. Наистина е нелепо да се оставя топката в жертвите, единствено и само сами да търсят помощ, а да се предвидят като валидни и други сигнали. Правомощията и задълженията на охр.полиция (, а не да се разчита на НПО-та) също трябва да бъдат преразгледани за да има този закон наистина нужния ефект. Така мисля аз.

Kъм статия От Истанбулската конвенция излиза Антихристът и още предозиране

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.