ПРОФИЛ

Рейтинг
18082
точки при гласуване
10

Izalina

създаден на 2016-04-20 08:57:50
Всички ваши коментари (2118)
Дата Коментар
Страници
2018-01-19 00:00:54Нямам нищо против. Заповядайте 50+ % на чудото. И аз го чакам. Дъното отдавна е химера. Ние можем да дълбаем до безкрайност. Вж. първия ми коментар тук. С кеф ще си призная колко дълбоко съм грешила. Ама едва ли ще се наложи.

Kъм статия Слави Трифонов прави три дни кастинг за нови политици

2018-01-18 20:56:10Нямам еднозначен работещ отговор, честно казано, защото ако имах, нямаше да дращя тук, а да ти говоря кротко равносметки от парламентарната трибуна примерно, но ти нямаше да имаш нужда да ме слушаш, защото след като денят ти е минал спокойно за здравето, дохода, трафика, екологията, ниската престъпност, развиващата се икономика и пенсионното ни бъдеще, нямаше да се тревожиш за тези неща. Или щях да съм на почивка някъде на топло. ... възможност могат да имат последователни хора, които поетапно с биография, личен пример и конкретни действия да спечелят доверието на хората без (!) да ги противопоставят. Не е да не са влизали и независими кандидати в парламента. Слави се компрометира достатъчно през годините, за да ми е работещ вариант. Съжалявам, но не му вярвам, ако и да имам доста високо мнение на възпитаниците на НГЕДЕК, каквито има не малко и в неговия екип. Разочарована съм.

Kъм статия Слави Трифонов прави три дни кастинг за нови политици

2018-01-18 18:38:34Мне, не предпочитаме. Най-много на света искам точно кадърните хора да се завърнат в България, да изринат безалтернативната в момента кочина, която ни управлява десетилетия и нещата да потръгнат. След като обаче твърде дълги години дългият експлоатира телешкия възторг и стадния инстинкт тук, чрез най-продаваното (чалгата, при все че не смятам, че самият му екип дори малко харесва тази "музика"), някак ми е трудно да повярвам, че би привлякъл хора с особено високи качества и критерии. При това безвъзмездно, безрезервно, чистосърдечно и на ползу роду.

Kъм статия Слави Трифонов прави три дни кастинг за нови политици

2018-01-18 18:19:44:) Привет, Лопе! Много ясно, че няма да строша цели 3 дни от живота си да се цопна в нета да поглъщам жадно амбициозни бръщолевения. Още повече с бекграунда от самото шоу. Винаги е било ШОУ (къде по-добро, къде по-малко, без да толерирам чалгата в него) и точка. Добрата новина е, че немалко мои познати с достатъчно образование, що-годе трезва преценка за настоящето ни, професионален опит и интелект са му сериозни фенове (да, оксиморон изглежда, знам). Искрено се надявам някакви подобни да са "кандидатите", но аз продължавам да съм скептик, че това няма да е поредната излагация в ефир (рано или късно ще излъчат нещо). Дано ме затапят, ма не вярвам.

Kъм статия Слави Трифонов прави три дни кастинг за нови политици

2018-01-18 13:24:36А Ячев днес на работа ли е? Щото вчера ВСИЧКИ медии публикуваха това (най-вече в последния абзац): https://offnews.bg/politika/patriotite-za-vota-na-nedoverie-motivite-sa-smehotvorni-673074.html "Фейкът" е някъде другаде, Сидеров!

Kъм статия Патриотите зоват ГЕРБ да оттегли Истанбулската конвенция

2018-01-18 10:58:30Изобщо не разбрах как тъпата хартия превзе умовете на всички и се превърна в предмет на такава безумна дискусия! Обзалагам се, че 95% от коментиращите я от сутрин до вечер дори не са си направили труда да я прочетат. Дискутират се и се осъждат повече засегнатите теми с препоръчителен характер, а се неглижират тези със задължителен, които са си съвсем резонни и наложителни. Аман от специалисти. Не намирам този документ за жизненонеобходим за България, но ако това е начина да се поправят абсурди в законите ни, по-скоро одобрявам. А, да, и понятието обществено обсъждане, да добие реален смисъл.

Kъм статия Сорос ни облъчва с Истанбулската конвенция, смята бивш главсек на МВР

2018-01-18 10:49:26По 26, по 26 км, до към трихилядната година, може и да има цяла, че и читава "Хемус". А "Черно море" кога?

Kъм статия Правителството планира да разшири Тракия в участъка София-Пловдив

2018-01-18 10:45:59Това шоу може да е окаже интересно, вместо обидно и жалко, каквито са повечето кастинги. Ще се подигравам после. Може пък да ме изненадат, аз съм обективен човек. За всеки случай ще заредя повечко пуканки ;)

Kъм статия Слави Трифонов прави три дни кастинг за нови политици

2018-01-17 19:27:25Преди 10ина години имах честичко работа в района на Лукойл и нощувах в Бургас. Всеки път след завръщането си лекувах тежки възпаления и сменях контактни лещи на килограм. При коментари с Бургазлии и то в централната и приморската част на града, неведнъж ми споделяха, че Кроношпан е дори по осезаем дразнител. Е, ... керванът си върви. И двете компании са непоклатими, щото видиш ли, миризмата не подлежала на измерване. Безвредни били. Към 3 бона е личната ми "инвестиция" в тоя икспириънс. Повръща ми се вече от тая наглост. Ама нали са "едва" 50 крякащите, дайте да не ги забелязваме... Отвратително безхаберие на службите.

Kъм статия Бургазлии обвиняват предприятията за мръсния въздух в града

2018-01-17 07:52:45Точно така! И вмеасто да се хвърля ресурс по контрол на - четен ли е, нечетен ли номерът ти, да си проконтолират и вкарат в пътя пунктовете за ГТП-тата.

Kъм статия Срещу мръсния въздух в София: Без паркиране в синя зона, колите се редуват в центъра според номера си

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.