ПРОФИЛ

Рейтинг
1044
точки при гласуване
1

ВИКТОР

създаден на 2016-08-08 22:07:10
Всички ваши коментари (105)
Дата Коментар
Страници
2017-03-19 14:57:46Що за тъпа самозащита??

Kъм статия Ясен Тодоров: Да не величаем спорни достижения на румънската прокуратура

2017-03-18 22:46:58"КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ОПОЗНАВАМ ХОРАТА, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ОБИКВАМ ЖИВОТНИТЕ"

Kъм статия Куче-касичка, или как се печели от системни убийства на кучета

2017-03-18 10:01:14Този човек е изключително нагъл. Типично поведение на депутат, а не на лекар. ТОЙ!!!първи трябваше да съобщи на полицията и прокуратурата, че в клиниката му има инцидент, а не да прави конспирации със съпратийника си москов, с мед одит ....по прикриването му. И след като съобщи да се отегли от обществения живот и да не дразни хората. Всеки нормален човек би постъпил така.Надявам се, че много още други негови далавери и прастъпления ще излязат сега наяве. Много хора знаят, но си мълчат от страх.

Kъм статия Д-р Валентин Павлов: Атакуват ме политически, не съм убиец

2017-03-17 22:10:19Защо никой не каже нещо за задаващата се епидемия от морбили??И че основната заплаха са неваксинираните деца, основно ромчета и деца на майки-сектантки. Днес е морбили, утре може да е дифтерия, коклюш....Нима някои се мислят за безсмърни? "сакътлъците", Изалина, в 99% са продукт на излиянията на екстровертните антиваксери. Заболелите и умрелите от инфекциозни болести, за които има ваксини, са продукт на 100% невежество. И не, аутизмът не се причинява от ваксини, сори.

Kъм статия С какво ли да наплашим родителите днес?

2017-03-17 14:03:21ах, колко сте оргонизирани - бравос! дано и прокуратурата да го отчете!

Kъм статия На детето, починало от пълна упойка за зъб, не са правени никакви предварителни изследвания

2017-03-17 13:53:37 giotwer, отбелязвам 100% съвпадение между твоите "експертни" мнения и твърденията на Павлов. Чудя се, дали Павлов и неговите тролове знаят, че в тази страна има И лекари, които слушат и четат. Първо: в клиниката на Павлов не се правят изследвания ВЪОБЩЕ, на никого, преди обща упойка, а не само на конкретното дете, вероятно защото те са Богове и за тях това са второстепенни неща ; второ: Дантролена не само, че е регистиран в България отдавна, но и се предлата от Проктър и Гемблър; трето: според club Z - дадената упойка е Севоран и няма лекар, който да не опули при тази информация, защото става дума за зъболечение, а не за мозъчна операция или ампутация на крайник!! Когато си решил да прилагаш точно тази упойка, вероятно трябва да познаваш и страничните й действия, особено при деца! Дори в листовката ги пише. За твое сведение, първият опикан случай на МХ и при пршлагане на Халотан, прадядото на Севорана. Отворко?

Kъм статия На детето, починало от пълна упойка за зъб, не са правени никакви предварителни изследвания

2017-03-12 22:20:30И що така и двете ти жени са се облажили, а Съсел? За Йончева - дори да ти повярваме, ами кажи за Йосифова, кога ще влезе в затвора като австриеца?

Kъм статия Станишев за скандала Йончева-Борисов: По мое време пари за филми не са давани

2017-03-12 20:36:15Балкански, нали сИ "голямото добрутро", що си неграмотен, бе пич? Пещ - съществително, женски род.+ определителен член ТА = пещТА!! Червена гнида си ти, нищо друго!

Kъм статия Митрополит Николай: Кремацията е богохулство и нацистка практика

2017-03-12 20:31:18Не вярва на глисти, но е на гниди - тоже!

Kъм статия Елена Поптодорова проговори през сълзи и гняв: Бях разчленена и изгорена (видео)

2017-03-12 17:37:40И двете "жени" на Съсела, предоставени му от партията-майка са алчни крадливи кучки. Сборът на откраднатото/придобитото от ЙОнчева + ЙОсифова е с много нули. Втората излезе доста по-хитра и сега си вее байряка в Брюксел, а съдружникът-крадец гние в австрийските затвори. Така ще стане и с тази псевдо-героиня, на която са й купували джихадисти за интервюта. Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Що не си гледа бебето, ами е тръгнали политика да прави? Не стига, че го роди на 50, ами сега го е метнала няко друг да го гледа.

Kъм статия Йончева: Или Борисов, или аз. Който лъже, да напусне политиката

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.