ПРОФИЛ

Рейтинг
760
точки при гласуване
1

ВИКТОР

създаден на 2016-08-08 22:07:10
Всички ваши коментари (149)
Дата Коментар
Страници
2017-09-21 11:41:40Ректорската мафия е по-страшна от митничарската. Който не разбира това, не разбира нищо. Ректорите, до един, крадат от строителство - краде се наедро. Държавата не се интересува, защото се крият зад "вузовска автономност"и че това са пари, спечелини от ВУЗ-а, а не от държамвната субсидия. Необходимо е всички държавни университети да се закрият и да се основат отново начисто. Въпросът е - с какви хора? Всеки български университет е създаден на принципа на свинските черва - навързани, свързани цели семейства, роднини, съпартийци и всякакви други парцали. Ще изхвърлиш един, ще дойдат 5 като него.

Kъм статия В СУ взели не 6.5, а 19.5 милиона лева над заплатите. Не за 7 години, а за една

2017-09-20 22:13:25Парламентът му тъче килимчето на Дългия. Днес беше апогея на наглостта. Партийни прокурори, до един пробити. Честит

Kъм статия Слави: Вчера #КОЙ си нае американски адвокати, днес си нае съдии и прокурори

2017-09-19 21:52:12Дрисльо, жена ти да ти приготви без пари! Айде, стига с тия битовизми, като не ти отърва - не ходи, яж си вкъщи!

Kъм статия След празния стол - такса 'масло' към пържените картофи в несебърско заведение

2017-09-19 21:36:33Осигурителните ти вноски били сериозни?? Това сериозно ли го твърдиш? Знаеш ли колко струва пребиваването на 1 пациент в интензивно отделение, на ден?? Помисли за цифрата пред 1000. Знаеш ли колко струва отглеждането на едно недоносено бебе?? Помисли за цифрата преди 10 000. Здравните вноски са смешни. Всеки един, който има възможност, трябва да си прави здравни застраховки, за да не тежи на децата си.

Kъм статия Семейните лекари искат и децата да плащат такса, така било справедливо

2017-09-19 16:09:38Изалина, не става дума за "здравите и правите", на които априори е отредена ролята да издържат "болните и кривите". Става дума за политически популизъм, особено, когато се задават избори. Децата - безплатно, пенсионерите - по 1 лев, УРА, ДРУГАРИ. Само че, безплатни обяди няма. Политиците правят чи--к--ии на народи, а сметката я плаща някой друг. Задаваш ли си въпроса КОЙ плаща здравните осигуровки на полицаи, държавни чиновници, прокурори, съдии?!?!

Kъм статия Семейните лекари искат и децата да плащат такса, така било справедливо

2017-09-17 21:50:17Прав е Цветанов, каквото и да си говорим. Да се представиш на избори с любовница, за която си принуден да се ожениш??!?! Деса-поетеса си е чиста проба ... тя си знае....

Kъм статия Цветанов нападна Радев за семейните ценности

2017-09-16 10:39:21Смешен спор!! Отдавна, отдавна има софтуер, който хваща преписвачите. Но това важи за каракудите-студенти, не и за професорите. 99% от професорите в България са плагиати и приписвачи. Едно време преписваха от фотокопия на дисертации, до които се докопваха по конгреси в чужбина. След това преписваха директно от Гугъл, с чувството, че са владетели на нета и никой няма да разбере. Сега преписват от специализирани сайтове и крадат резултати от колеги. За втори път пиша за фундаментален случай на преписвачество. Тогава още защитите бяха публични. Та, на въпросната защита за "голям доктор", възрастната професорка чете напоително от учебника, откъдето дисертанткаата беше преписвала. Дума по дума, запетайка по запетайка. Е,и?? Това се случи в стоматологичния в София!

Kъм статия Университетът на обвинения в плагиатство ректор: МОН не забрани да го направим доктор на науките, само препоръча

2017-09-16 09:57:52Това изказване си е готова диагноза - шизофрения!

Kъм статия Трифонов: Писмото за политическия проект няма нищо общо с 'Шоуто на Слави'

2017-09-15 22:21:39офф, защо търпите тези расистки публикации?? Защо позволявате на шепа изверги да се гаврят с едно ДЕТЕ, само защото е с тъмна кожа?? Защо насърчавате нацистките уклони на тези получовеци? Защото ви харесва? Защото сте като тях? СРАМ!

Kъм статия Малкият Байрям вече е на крака след трансплантацията

2017-09-15 20:32:31Спасов е нарцис, болницата му е Университетска, толкова, колкото аз съм Брат Пит. Не е необходимо да обиждаме лекарите в България - и парите, и базата, и началниците са кофти. Става дума за живот. Ако може едно дете да живее, нека да е в чужбина, а не да умре заради егото на един надувко!

Kъм статия Защо има скандал около всяко трансплантирано в чужбина дете

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.