ПРОФИЛ

Рейтинг
12430
точки при гласуване
10

spirit оригиналът

създаден на 2016-04-22 16:54:53
Всички ваши коментари (663)
Дата Коментар
Страници
2017-02-26 07:27:03Българите в Берлин и Виена са много важни ,да, те решават кой ше влезе в Парламента,ей много прости тия,както Стефан е отбелязал вече не сме 70-те години.

Kъм статия "Да, България" на старта на кампанията: Да извадим мафията от държавата

2017-02-25 23:10:47Колкото повече се увеличава пропастта между елита и нормалното население, толкова повече нараства вероятността от социален взрив. Ако се върнем пак сто, че и повече години назад, към времената на Руската империя, ще видим, че и там е имало прозорливи хора, които са предупреждавали, че ако властите не предприемат кардинални реформи, ако продължи да не чува справедливите искания на хората, ще има революция. Властта не чува тези предупреждения, затова се стига и до Февруари, и до Октомври 1917 г. , когато болшевиките на Ленин взимат властта, и още по-важно – успяват да я задържат, защото програмата им отговаря най-точно на стремежите на повечето руснаци. Колкото повече днешните властници – официални и задкулисни, игнорират протестите на хората, толкова по-горчиво впоследствие ще бъде неминуемото им разочарование.

Kъм статия Нинова: Борисов се е предал, приел е, че губи изборите (снимки)

2017-02-25 16:27:01Колкото повече се увеличава пропастта между елита и нормалното население, толкова повече нараства вероятността от социален взрив. Ако се върнем пак сто, че и повече години назад, към времената на Руската империя, ще видим, че и там е имало прозорливи хора, които са предупреждавали, че ако властите не предприемат кардинални реформи, ако продължи да не чува справедливите искания на хората, ще има революция. Властта не чува тези предупреждения, затова се стига и до Февруари, и до Октомври 1917 г. , когато болшевиките на Ленин взимат властта, и още по-важно – успяват да я задържат, защото програмата им отговаря най-точно на стремежите на повечето руснаци. Колкото повече днешните властници – официални и задкулисни, игнорират протестите на хората, толкова по-горчиво впоследствие ще бъде неминуемото им разочарование.

Kъм статия Фараж: Победите на Брекзит и на Доналд Тръмп са началото на голяма световна революция

2017-02-25 16:25:59Колкото повече се увеличава пропастта между елита и нормалното население, толкова повече нараства вероятността от социален взрив. Ако се върнем пак сто, че и повече години назад, към времената на Руската империя, ще видим, че и там е имало прозорливи хора, които са предупреждавали, че ако властите не предприемат кардинални реформи, ако продължи да не чува справедливите искания на хората, ще има революция. Властта не чува тези предупреждения, затова се стига и до Февруари, и до Октомври 1917 г. , когато болшевиките на Ленин взимат властта, и още по-важно – успяват да я задържат, защото програмата им отговаря най-точно на стремежите на повечето руснаци. Колкото повече днешните властници – официални и задкулисни, игнорират протестите на хората, толкова по-горчиво впоследствие ще бъде неминуемото им разочарование.

Kъм статия "Ню Йорк Таймс" сравни Марешки с Тръмп

2017-02-24 07:20:14Още на втория ден като политическо вече лице ген.Румен Радев показа суперреактивност и политически нюх. Кандидатът на левицата за президент реагира остро на изказването на бившия пример Иван Костов по Нова тв, че БСП ще загуби изборите с неговата номинация. „Той (Костов) ми направи страхотна реклама като каза, че няма да гласува за мен. Виждате как наши политици с лека ръка лепят етикети. Такива хора налепиха етикети с цени на нашата индустрия, на нашата енергетика, на БГА „Балкан“ и ги разпродадоха за жълти стотинки“,http://www.monitor.bg/a/view/19191-%D0%A1%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D0%BE-%D0%B0%D0%B9%D1%81%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B3%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD-%D0%9A%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2/

Kъм статия Костов: Симеон II и НДСВ разрушиха демокрацията, сега виждаме наследството

2017-02-23 19:11:56„Българите – умерени „тръмписти“? Бих казал Тръмп -яростен българист.

Kъм статия Галъп: 73% от българите мислят като Тръмп за бежанците

2017-02-23 06:55:43Моят първи въпрос бе всъщност дали очаквате „цветна революция”, ако лявото в България победи на предстоящите парламентарни избори? - Трудно ми е да кажа на този етап. Ако под „цветна революция“ разбираме протести на хора, чиито основни ядра са свързани с така нар. соросоиди, платени и организирани от външни сили, то върховият етап на „цветните революции” беше преди 4-5 години. Последният им успех бе през 2013-а в Украйна. По различни причини тяхната ефективност намалява. В момента масовото съзнание гледа на „соросоидите” по-негативно, отколкото на „комунистите“. Във всеки случай има куп комунистически партии, в които не се страхуват да се наричат комунисти. Но партии, в които да си признават и да се гордеят, че са соросоиди не знам. Натам върви и отношението към либералите, които бързо се пребоядисват в консерватори. Даже десните в България взеха да избягват да се наричат „космополити” и вече ни обясняват какви родолюбци и грижовници са за националните интереси.

Kъм статия Временни резултати от анкетата ни: "Нова република" води, "Да, България" е след тях

2017-02-21 21:57:11В деня, в който новината удари като мълния психодясното, с програмна статия изригна и старият сив кардинал Константин Мишев, която имаше заглавие като на позив: "Антикомунисти, застанете до Местан". Трудно е да се преразкаже халюцигенния свят на този текст, но той получи плът и кръв, когато Танкиста се обозначи като пряк политически агент на Ердоган у нас. Дори и мракобесното дясно не успя да осмисли тази новина качествено. Михайлов и сие много обичат ослюнчено да съскат за миналото на хората и да държат отговорни куцо и сакато за тяхното минало. Тази морална светлина обаче нещо изгасва при флирта с Местан. Нима Лютмви Местан не е агент "Павел"? Нима това не е същия политик, който се целуваше със Сергей Станишев на "Орлов мост" в студената есен на 2013 година? Канарчето замълча... Интересна е тезата на Канарчето, че ДОСТ щял да наруши сценария. Кой ли сценарий - този България да остане единна и неделима страна?

Kъм статия Режисьорът Евгений Михайлов ще води листа на Местан

2017-02-21 21:55:26 Евгений М., бивш седесар, настоящ русофоб, бъдещ еничарин разкри кой стои зад доноса му срещу Ирина Бокова. Турските служби бяха подозирани, че са организирали кампанията за дискредитиране на най-перспективния кандидат за генерален секретар на ООН. Причината е, че не са искали там да застане българка, тъй като е щяла да попречи на плановете им за овладяване на България. Но до днес това бяха само предположения. Номинирането на автора на доноса за депутат от ДОСТ представлява всъщност признание за това кой е ръководил Е.М. и каква се оказва наградата му за изпълнената мръсна поръчка.

Kъм статия Режисьорът Евгений Михайлов ще води листа на Местан

2017-02-21 20:01:24Разговор по червения телефон... Путин: - Какво ще правим със Сорос и сОрките? Тръмп: - Аз почнах да ги уволнявам. Ти направо ги пращай в Сибир. Путин: - Аз мисля да ги оставя да погледат какво правим... Тръмп: - Прав си. Така ще умрат по-бързо.

Kъм статия Путин награди посмъртно Чуркин с орден "За мъжество"

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.