ПРОФИЛ

Рейтинг
15259
точки при гласуване
10

spirit оригиналът

създаден на 2016-04-22 16:54:53
Всички ваши коментари (869)
Дата Коментар
Страници
2017-08-22 16:58:02Tрябва да се преразгледат правата и свободите в западните общества, като неадекватни на създалата се ситуация. Т.е. толкова много права и свободи за всеки, са вече неуместни. Задава се епоха, в която такива права и свободи ще се притежават при изпълнение на определени критерии. И в този контекст големите мислители трябва да си напънат мозъците и да предложат в кои сфери, по какви критерии и за какви човешки групи да стане стане орязването на сегашните права и свободи. Тъй като явно без такова ОРЯЗВАНЕ НА ПРАВА И СВОБОДИ няма да се мине, ако целта е обуздаване на безумното и терористично радикализиране сред определени групи от западните (и не само) общества. А глупашките лозунги, че "Нямало да се уплашат", са само врясъци на малоумници, страхуващи се да погледнат реалността в очите.

Kъм статия Лъжат. Страх ги е. При това много

2017-08-20 07:29:37Снощи в центъра на Турку 18-годишен мигрант от Мароко, ...... Е как да го интегрираш? https://petel.bg/15-mladezhi-obezchestiha-magare--no-kletoto-dobiche-beshe-zarazeno-i-----__223806 Петнадесет деца и тийнейджъри от малък град в Мароко бяха подложени на спешни медицински процедури срещу бяс, след като се разбра, че изнасилили магере, което било заразено. реклама Озлочестеното животно било убито, за да се предотврати по-нататъшно разнасяне на заразата, а разгонените дечурлига били вкарани за по една седмица в болница, съобщава Mirror, предаде "Блиц". На всичкото отгоре все още не е известно точно колко деца са заразени, тъй като много семейства са откарали децата си извън градчето, за да ги скрият от позора, а други пък тайно са ги ваксинирали.

Kъм статия Антибежански протести във Финландия, мюсюлмани скандираха в Испания: Не сме терористи

2017-08-18 19:23:00Тоз пък титан на туризма,щели сме да изгоним тези млади хора.Абе глупак тез млади хора идват с 50 евро за седмица и освен хотелиерът,който е с подарен от Костов хотел ,никой друг не печели,а губим всички.

Kъм статия Марешки: Като си млад - на Слънчев бряг, като пораснеш и имаш деца - на Албена

2017-08-18 19:19:06През 19-ти век на Филипините генерал Пършинг разстрелвал мюсюлмани, като преди това потапял куршумите във свинска кръв. Оставял само един жив, за да разказва на останалите какво е видял.

Kъм статия Проф. Константинов: Борбата с терористите като в Израел - депортирайте семействата им

2017-08-18 16:54:03Извинявам се, ама този на снимката не може да организира такова нещо,намирисва ми на спецслужби.Този на снимката не може да си пусне топлата вода в къщи сигурно.И колко удобно си забравил документите във буса!

Kъм статия 17-годишен извършил атентата в Барселона

2017-08-17 21:35:37Мисля,че нищо не обсебва/Симеонов/,а си върши работата.Това,че журналята само търсят някакъв скандал и го превърнаха в основен герой,не е негов проблем.За тези от Пето отговаря онова недоразумение Радев,на него се сърди,а празника на Варна е един път в годината,не като тези титани на българския туризъм дето дънят всяка вечер.Иначе имаш право да не си съгласна,всеки си има мнение,но като знам какво беше "Златните" и "Слънчка",а какво е сега, ми се плаче.

Kъм статия Симеонов сравни протестиращите в Слънчев бряг с терористи от Ал-Каида

2017-08-17 19:54:42The most clever people in the world.https://www.facebook.com/DokumentalniFilmi/?hc_ref=ARQf7rvHxD1jFgyxN0GzdsaGCZNOyNicxxqLxcz5bSx4GmH89G3-KIXHxFvU4sosur4

Kъм статия По искане на Тръмп разработват изпълними военни варианти срещу Северна Корея

2017-08-17 17:03:15Абе,някой от коментиращите тук ходил ли е по комплексите?Такава смрад и проституция,да го е срам човек,че е българин.Симеонов може да е всякакъв,но за това е прав.Разбира се,че одобрявам.Превърнаха страната в публичен дом. За да могат няколко човека да си пълнят джобовете разказаха играта на туризма,но когато всичко е пари така става.Честит ви капитализъм.Вечер на "Златните " е Содом и Гомор,пияни полски тийнейджъри,повръщащи по алеите.

Kъм статия Симеонов сравни протестиращите в Слънчев бряг с терористи от Ал-Каида

2017-08-14 17:19:27Разбира се,че одобрявам.Превърнаха страната в публичен дом. За да могат няколко човека да си пълнят джобовете разказаха играта на туризма,но когато всичко е пари така става.Честит ви капитализъм.Вечер на "Златните " е Содом и Гомор,пияни полски тийнейджъри,повръщащи по алеите.

Kъм статия Анкета: Одобрявате ли акциите на Валери Симеонов?

2017-08-12 15:10:42Не разбирам,защо трябва да е частна въобще, тол системата. Всичко печелившо трябва да е държавно.

Kъм статия Борисов отсече: ТОЛ системата става държавна

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.