ПРОФИЛ

Рейтинг
13364
точки при гласуване
10

spirit оригиналът

създаден на 2016-04-22 16:54:53
Всички ваши коментари (710)
Дата Коментар
Страници
2017-03-24 10:37:12Всичките с 1500 лв на месец,разплаках се.

Kъм статия Борисов живее с 1 500 лв. на месец и има Мерцедес в гаража в Банкя

2017-03-22 19:29:49Дa се избивaт в Лондон...не ми дреме..тук умирaт от глaд и студ....и нa тях дaли им дреме!Кaто искaт..евроaтлaнтически ценности..ще си носят последствиятa.Пък и съдбaтa ще почне и дa си го връщa.,.тея диви кaпитaлисти сa грaбили и убивaли..векове по цял свят,после що сa богaти..ми ти векове си крaл злaто и кво ли не...мaйнaтa им,нa aнгличaни,белгийци фрaнцузи...Белгия...избивa нaд 10 милионa конгоaнци....е aз не съм белгиец...нито пък aнгличaнин..

Kъм статия Полицай намушкан до британския парламент, ранени на моста "Уестминстър" (снимки, видео)

2017-03-22 19:00:38Абе да ви кажа и двете етнически партии,трябва да бъдат забранени.Иначе Доган говори почти като "конклудентния" Нойзи

Kъм статия И всички вкупом се юрнахме да браним ДПС...

2017-03-19 20:24:10Лозанов ,нищо не си разбрал от изборите в Холандия.

Kъм статия Холандия показа, че либералното мислене не е загубило критичната си маса от поддръжници

2017-03-19 20:21:14Плевнелиев допълни, че за момента няма амбиции отново да стане президент, но не изключва напълно в бъдеще да се впусне отново в битка за президентския пост. Тоя плазмодий верно не е добре психически.Жена му избяга с викове от него,собствената му партия също,а той ще се впуска в битка.Ай сиктир мадър факър.

Kъм статия Плевнелиев: Русия се меси във вътрешните ни работи, Путин иска разделение на ЕС

2017-03-18 17:13:20Айде и тоз репресиран,някой дядо нямаш ли убит със снежни топки?

Kъм статия Кристо: И тогава реших, че няма да се върна в България

2017-03-18 17:10:07.....стотици хиляди бягаха на запад след събитята в Унгария през 1956 година", разказва творецът в интервю за германското списание "Цайт". Стига лъга бе безродник,опаковай си там еврогейските ценности в чаршафи и се радвай ,че има малоумници да плащат.Голям праз!!!

Kъм статия Кристо: И тогава реших, че няма да се върна в България

2017-03-18 15:54:19Защо се безпокоят президент, партии от всякакви разцветки, медии и народ за суверенитета на България? Да не би да сме излезнали от НАТО? Та нали нашият могъщ съюз гарантира сигурността ни! Заради общата кауза насочихме парите за отбрана към интервенционни корпуси през 9 земи в 10-тата. Заради споделените ни ценности пожертвахме инвестициите в Белене и шанса през нас да минава магистрален газопровод. Моралът не тече по тръби, а моралните страни нивгаш няма да ни изоставят. За да няма търкания с един натовски член, 15 години гледахме през пръсти на мишкуванията на чужди дипломати и "религиозни просветители" в смесените райони. През 2004 г. един приятел даже си сложи лепенка на вратата: "Охранява се от НАТО". И ето, от Запад вече се носи гръмовно предупреждение: "- Уважаеми президенте Ердоган, не си и помисляй да се месиш във вътрешните работи на нашия скъп приятел и верен съюзник, Република България!". Или ми се е счуло? А, то някой изпуснал тенджера у съседите.

Kъм статия Радев: Намесата на Турция в изборите у нас е факт и е недопустима (обновена)

2017-03-18 15:52:21Защо се безпокоят президент, партии от всякакви разцветки, медии и народ за суверенитета на България? Да не би да сме излезнали от НАТО? Та нали нашият могъщ съюз гарантира сигурността ни! Заради общата кауза насочихме парите за отбрана към интервенционни корпуси през 9 земи в 10-тата. Заради споделените ни ценности пожертвахме инвестициите в Белене и шанса през нас да минава магистрален газопровод. Моралът не тече по тръби, а моралните страни нивгаш няма да ни изоставят. За да няма търкания с един натовски член, 15 години гледахме през пръсти на мишкуванията на чужди дипломати и "религиозни просветители" в смесените райони. През 2004 г. един приятел даже си сложи лепенка на вратата: "Охранява се от НАТО". И ето, от Запад вече се носи гръмовно предупреждение: "- Уважаеми президенте Ердоган, не си и помисляй да се месиш във вътрешните работи на нашия скъп приятел и верен съюзник, Република България!".Или ми се е счуло? А, то някой изпуснал тенджера у съседите.

Kъм статия Нинова: Бойко, кажи си за Ердоган

2017-03-18 15:51:17След Втората световна война САЩ въоръжиха Турция с най-модерните оръжия, причислиха я към НАТО и обучиха армията, която в момента е най-многобройната в Европа. Въпреки постоянната враждебност на Турция към Русия през годините, Русия инвестира в проекти, които ще движат икономиката й напред за дълго. А Европа подарява милиарди евро, за да ги подпомогне заради бежанците. И т. н. Отговорът на Турция го виждаме. Заплахите и агресията също. Но никой нищо не прави. Една държава с претенции към всички. Една мюсюлманска държава, на която всички дават и никой нищо не изисква в замяна. Държава с обезумял лидер, изпълнен с омраза. А около него само наведени глави. Импотентни, преяли, мързеливи и безбожни европейци; плахи и бедни българи... докога? Докога ще чакаме? Кога ще се събудим и ще изправим смело гърди срещу агресора?!

Kъм статия Нинова: Бойко, кажи си за Ердоган

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.