ПРОФИЛ

Рейтинг
15269
точки при гласуване
10

spirit оригиналът

създаден на 2016-04-22 16:54:53
Всички ваши коментари (887)
Дата Коментар
Страници
2017-10-21 16:00:00Млади майки изтървали децата си,само да пипнат Борисов под сакото.Ай сиктир,мадър факър.

Kъм статия Георги Марков: Меркел цъфва, щом види Борисов, майки искат да го прегърнат под сакото

2017-10-09 17:51:53Не можете да ни забраните да ви обичаме г-н Тодоров,ахахаха.....

Kъм статия Фейсбук вълна в защита на Антон Тодоров: Не, не си отивай!

2017-10-09 10:14:04Ха ха ха.........

Kъм статия Плевнелиев и съпругата му се развеждат

2017-10-06 12:16:29Виктор Николаев, ако аз бях на твоето на място, щях да забия ляв прав в праведната физиомутра на Антон Тодоров! Нищо, че минута след това щях да бъда уволнен. Защото „шайката“ е над „шапката“ И на Нова телевизия! Нищо, че иначе на мой гръб „рейтинга“ им за деня щеше да „скочи“ в небесата. Нищо, че губиш работата си за миг, просто за миг, Виктор Николаев, НО СИ СТРУВА. Защото това беше префинен фашизъм! Това беше „елегантна“ заплаха – видя ли къде е колежката ти, ще мълчиш, ще говоря аз, ще си знаеш насраното столче и така ще е докато управлява „шайката“! Това беше диктатура! Ако беше мъж, Виктор Николаев, щеше да защитиш колежката си Ана Цолова, първо, защото е жена, второ, защото мръснишкото пласиране на особата и в контекста на разговора, бе опит за сплашване! А нали, вие от Нова тв, сте „бранители“ на истината и справедливостта, а?!!!

Kъм статия ГЕРБ се разграничи от заплахите на Антон Тодоров към Виктор Николаев

2017-09-21 17:25:14http://www.lentata.com/page_9870.html Важните ни неща. Преди и сега. Тетрадките на децата. Преди и сега. Ценностите на нацията. Преди и сега. Животът ни. Преди и сега в две корици.

Kъм статия Език свещен на моите деди: Отстраниха директора на музея на Вазов, защото е филолог

2017-09-17 19:40:28Наистина жалко за жертвите на собствения им егоизъм. Този ви егоизъм е безграничен! Отказвате да се съобразявате с каквото и да било освен със собствената си жажда за адреналин. Не се съобразявате с ограничения на скорост и правила нито в града, нито извън него; не уважавате слуха и съня на никого; заплашвате живота на хора случайно оказали се на пътя ви; и най-лошото - не мислите за собствените си близки, хората които остават след вас, онези които най-много ще страдат и ще ги боли. Мислите единствено за себе си и собствения си "кеф". И очаквате съчувствие от нас - всички малко или много потърпевши от безумието ви. Бъдете коректни и обявете - в колко от случаите със загинали мотористи е: брой самокатастрофирали; брой катастрофирали по чужда вина, и брой на невинно загинали хора от срещата с вам подобни.

Kъм статия Мото шествия в 18 града в памет на загиналите мотористи и срещу агресията на пътя

2017-09-12 18:18:39Огромен успех,велик е Бойко,а с Лесото кога?

Kъм статия България и Непал подписаха Меморандум за разбирателство за механизъм за консултации

2017-09-07 06:21:34Извиниха се, щото за броени дни счетоводителите им установиха, че вместо да привлекат клиенти-мюсюлмани, загубиха много клиенти-християни. Дано поне уволнят мюслито, измислило тая гавра. Що не премахнаха и минаретата с полумесец върху храните, които са годни за консумация от мюсюлмани, ами само християнските символи? Нали не искали... н'ам-си-к'во-си... Ей това имам предвид: http://topnovini.bg/sites/default/files/styles/big/public/images/2017/09/04/lidl_polumesec.jpg

Kъм статия Lidl се покая за кръстовете: Извиняваме се за обидата, ще променим опаковките

2017-09-07 06:14:22Но има една тънка разлика! Виетнамците винаги са били крайно миролюбив народ, чиято цел беше просто национално обединение и нищо повече, а краварите ги разцепиха по 17 паралел. Виетнамците никога не са били войници, убийци и т.н., просто искаха да се обединят. Да, смазаха краварските пришълци, но нищо повече. Корейците са друга бира. Убийци до един, техни инструктори учеха виетнамците навремето. Не само убийци, но и мразят САЩ в червата, докато във Виетнам САЩ не беше мразен, те просто нахлуха да убиват и изнасилват мирните хора, но даже и днес виетнамците не ги мразят чак както в Корея, просто не са такива хора, на омразата и войната....но корейците са! И жална им майка на всички кравари дето отидат там.

Kъм статия Пхенян заплаши, че готви "още подаръци" на САЩ

2017-09-07 06:12:39Нека краварите-дебили нахлуят в Корея, предните им 50 000 убити задници 1950-1953 ще им се сторят като новобранска рота по численост с жертвите, които ги чакат. Не, чакайте малко! Ако краварите мислеха баце Ким за палячо и ако севернокорейците наистина са просяците, които ни се казва, че са....вие сериозно ли мислите, че Краварника досега нямаше да е нахлул там? Така както нахлу в Ирак и Афганистан? Или в Либия? Говорят ни дандании, че заради Русия и особено Китай не нахлували, ама Русия порица и нахлуването в Ирак и Либия, но кравешката смрад нахлу там, нали? Или 10-те ракети на Ким ги спират? Дали? Нееее. Просто в Краварника отлично осъзнават кои са сверенокорейците и, че войната ще е срещу идеологически подготвен противник, нищо общо с разделения на шинити и сунити Ирак (а и кюрди) и 34-те племена на Афганистан....нищо общо! Единен народ, подкован идеологически, готови и на самоубийства само и само да спрат агресора. Както виетнамците!

Kъм статия Пхенян заплаши, че готви "още подаръци" на САЩ

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.