ПРОФИЛ

Рейтинг
1529
точки при гласуване
1

Emil Kasamakov

създаден на 2016-05-06 09:09:03
Всички ваши коментари (92)
Дата Коментар
Страници
2017-10-03 09:12:37Victimized 01.10 2017 в 11:50 "Значи когато шефове на ЕК минават директно на служба при най-голямата частна банка, прогнилите медии дори не си правят труда да го отбележат..." Не само го отбелязаха, но и се вдигна голям шум. Критиките към Барозу също бяха много сериозни и то на правителствено ниво. https://www.google.bg/search?q=барозу+голдман+сакс+критики

Kъм статия Защо бившият канцлер Шрьодер прие да е на заплата от авторитарния режим в Русия?

2017-08-29 17:47:03Интересно как при произведени над 10 000 филма годишно в цял свят, няма ни един африкански, ни един азиатски, ни един балкански, ако щеш. А в момента най-много филми се снимат в Боливуд и в Нигерия. Очевидно това не са най-лошите филми за всички времена, а най-лошите гледани от критиците. Е, много ясно, че е пълно с нискобюджетни продукции, които те изобщо не гледат.

Kъм статия 5-те най-лоши филма за всички времена

2017-08-13 22:58:24А къде е новината? Тя това го е разкрила още преди 20 години - има го в биографичните справочници. И преди 10 години пак го разкри.

Kъм статия Холи Бери живяла в приют за бездомни

2017-08-11 17:21:14Задължително трябва да им дреме, защото въпросната снимка дето са я откраднали от Уикипедия си има автор. И те са длъжни да публикуват не само името му, но и името на лиценза под който я ползват, както и линк към източника, от който са я взели. Иначе обичат редовно пишат за нечии нарушени авторски права, но явно и тях ги мързи да ги спазват.

Kъм статия Руски разузнавателен самолет прелетя ниско над Капитолия и Пентагона

2017-08-10 22:19:01Западните медии от полунощ (наше време) казват, че самолетът е бил Ту-154М. Вие днес по обед сте сложили снимка на Ту-214Р. Айде отнасяйте се малко по-сериозно към информирането на читателите! Интернет не е чак толкова сложен за ползване.

Kъм статия Руски разузнавателен самолет прелетя ниско над Капитолия и Пентагона

2017-08-09 21:15:58За разлика от тях тъпанарът в Пхенян хем излезе от въпросния договор, хем ръси заплахи с пълни шепи (не правя разлика между предишния и сегашния тъпанар, щото са еднакви). И за разлика от другите страни, той е едноличен господар - няма кой да го спре, ако реши да гръмне по Южна Корея, Япония или САЩ. А за Израел, Индия, че даже и в Пакистан не е толкова лесно да започнат ядрена война. Може да не са пълни демокрации, но имат колективно управление. Тоест имат някакъв вътрешен контрол, който засега работи добре.

Kъм статия Тръмп заплаши Пхенян с огън и ярост, Ким Чен Ун обмисля ракети към база на САЩ

2017-08-09 21:13:51 Професор Балкански 09.08 2017 в 13:52 Продължаваш да бълваш глупости. Не можеш да нарушиш Договора за неразпространение, ако не си страна по него. Просто защото няма друг международен договор, който да забранява разработката и притежанието на ядрени оръжия. Индия и Пакистан вече бяха обект на санкции за купуване на ядрени материали. Само че оттогава насам Индия пое ангажимент да не използва първа ядрено оръжие. Пакистан не е, но донякъде са прави, че вероятността за първа употреба има сдържаща сила. Израел от своя страна си трае - нито потвърждава, нито отрича наличие на ядрени оръжия. Обаче и трите страни си сътрудничат с ООН и въобще със Запада. За Индия и Пакистан никога не се е мълчало - те си сътрудничат включително по отношение на ядрени оръжия и мощности, приемат наблюдатели и т.н. И най-важното - не се заплашват една друга с ядрени ракети, въпреки че са смъртни врагове. Нито пък Израел заплашва арабите с ядрена война, въпреки че би могъл.

Kъм статия Тръмп заплаши Пхенян с огън и ярост, Ким Чен Ун обмисля ракети към база на САЩ

2017-08-09 13:05:09Професор Балкански 09.08 2017 в 09:40 "Преди Северна Корея три други държави разработиха несанкционирано от ООН ядрено оръжие, но за тях се мълчи. Щом обаче може за тях, защо да не може и за Северна Корея?" Кога се е мълчало бе, тъпан? И откъде го измисли това "несанкционирано"? Вземи се образовай по темата, че чак ставаш смешен с лъжите си!

Kъм статия Тръмп заплаши Пхенян с огън и ярост, Ким Чен Ун обмисля ракети към база на САЩ

2017-08-08 17:32:19Станислав Станев "Не 1.7 % , а 0.17%... 92,6 млрд. е БВП за 2016. 157 млн. е бюджета за култура заложен за 2017." Не сте прав. Това не е бюджетът за култура, а бюджетът на Министерство на културата. Същевременно сте прав за лъжата - тези 1.7%, за които се говори в статията не са от БВП, а от общите държавни разходи за 2015. Като част от БВП всъщност са 0.7%. И не сме на четвърто място, а делим 7-мото с Франция, Дания, Хърватия и Словения. Ето ги данните на Евростат. http://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/Government_expenditure_on_recreation,_culture_and_religion#Expenditure_on_.27recreation.2C_culture_and_religion.27 Там е описано, че не става дума само за разходите на министерството от държавния бюджет, а за въобще всички разходи за култура от всякакви бюджети. Това включва общините, Държавна агенция "Архиви", която е отделна агенция към МС, разходите на МВнР, МО, МОН, бюджетите на БНР и БНТ, разходите от сметките за европейски средства и т.н.

Kъм статия България не дава пари за култура? Нищо подобно - четвърти сме в ЕС

2017-08-08 08:20:07"От вчера в медиите циркулира една грандиозна новина - че за 18 милиарда евро ще се строи канал от Солун през Македония до Белград... Сама по себе си тази новина е измишльотина... Но е твърде вероятно години наред гръцки и сръбски политици да раздуват тази химера..." Всъщност става дума за проект по който се водят преговори от няколко години насам. Поне в медиите (включително и в българските) идеята циркулира от 2013. Офнюз е от 2012, така че би трябвало да сте по-наясно. За това време имаше много китайски разходки до Белград и Атина. Даже миналия месец заседанията на Гръцко-сръбският съвет за сътрудничество се проведоха в Солун и на тях Ципрас, и Вучич заедно говореха за значението на канала. Тоест намекът, че каналът се родил заради нашия договор с Македония е измишльотина. А за една статия, която залага на измишльотина е много вероятно да води само до измислени изводи.

Kъм статия Великият китайски канал в Македония

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.