ПРОФИЛ

Рейтинг
4363
точки при гласуване
4

ордер

създаден на 2016-04-20 12:46:51
Всички ваши коментари (422)
Дата Коментар
Страници
2018-03-16 23:18:44 ДОКАЗАТЕЛСТВАТА....... http://skandalno.net/екатерина-захариева-официално-русия-180191/

Kъм статия Русия се захвана с разследване на отравянето на шпионина и убийството на Глушков

2018-03-16 21:01:43Прилича повече на ПРОВОКАЦИЯ или на нещо криминално. CUI PRODEST????!!!!!!!!!????????!!!!!!!!!!????????!!!!!!!!!!! Никой не иска да зададе този въпрос, защото тогава става ясно че РУСИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА, КОЯТО НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА ОТ ТОЗИ СКАНДАЛ!!!!!! ЖАЛКОТО Е, ЧЕ ТАКА ЗАПОЧНАХА НАПАДЕНИЕТО СРЕЩУ ИРАК И САДАМ..... ОБВИНИХА ГО ЗА БОВ(ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ) И РЕЗУЛТАТА БЕШЕ ....ТЪРСЕНИЯ И ДОБРЕ ИЗВЕСТЕН!!!!! САДАМ НЯМАШЕ БОВ, НО СЪСИПАХА ИРАК И УБИХА САДАМ И СТОТИЦИ ХИЛЯДИ НЕВИННИ!!!!!! ДА НАМИРАТЕ СЪВПАДЕНИЕ В ОБВИНЕНИЯТА СЪС СЕГАШНИЯ СЛУЧАЙ!!!!!! Англо-американски коронен номер!!!!! Изпитана марка!!!!

Kъм статия Най-вероятно Путин е взел решението за отравяне на шпионина, обяви Борис Джонсън

2018-03-15 22:31:05Високият рейтинг на държавния глава не дава мира на управляващата партия.... Стрелбата на Цветанов по Радев издава едно: ГЕРБ цели морален импийчмънт на президента! http://epicenter.bg/article/Strelbata-na-Tsvetanov-po-Radev-izdava-edno--GERB-tseli-moralen-impiychmant-na-prezidenta-/149459/11/33

Kъм статия ГЕРБ: Президентът вече говори като лидер на политически проект

2018-03-14 19:55:16 Англо-американски коронен номер!!!!! А иначе така започнаха и срещу Садам.. .БОВ (химическо оръжие)..... и накрая ко се оказа!!!!!

Kъм статия Съветът за сигурност на ООН се събира спешно заради отравянето на бившия шпионин

2018-03-14 19:53:58Англо-американски коронен номер!!!!! А иначе така започнаха и срещу Садам.. .БОВ (химическо оръжие)..... и накрая ко се оказа!!!!!

Kъм статия Един от създателите на "Новичок": Само Русия може да стои зад отравянето на шпионина

2018-03-14 18:57:28 РУСИЯ НЯМА НУЖДА ОТ ТОЗИ СКАНДАЛ!!!!! Бля, бля....ако бяха руснаците щяха да очистят боклука с английска отрова, а не да се злепоставят!!!! По вероятно е обратното руски средства и злепоставяне на Русия от което ще последва търсеният ефект ....БОЙКОТ НА СВЕТОВНОТО ПО ФУТБОЛ В РУСИЯ И ВЛИЯНИЕ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ!!!!!!! Има сигурно и стотици начини да се премахне човек без да се предизвикват подозрения. Може например да му падне керемида на главата или да го блъсне кола. Но всичко е направено точно обратното. Използва се химическо оръжие и то „РУСКО“!!!!!!, което не може да не бъде открито и при всички положения ще засегне и други хора. Струва ми се че всичко е направено специално с цел да останат повече следи и да се вдигне колкото се може повече шум. Прилича повече на ПРОВОКАЦИЯ или на нещо криминално. CUI PRODEST????!!!!!!!!!????????!!!!!!!!!!????????!!!!!!!!!!! Никой не иска да зададе този въпрос, защото тогава става ясно че РУСИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА, КОЯТО НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА ОТ ТОЗИ СКАНДАЛ!!!!!!

Kъм статия Съветът за сигурност на ООН се събира спешно заради отравянето на бившия шпионин

2018-03-14 18:41:00Бля, бля....ако бяха руснаците щяха да очистят боклука с английска отрова, а не да се злепоставят!!!! По вероятно е обратното руски средства и злепоставяне на Русия от което ще последва търсеният ефект ....БОЙКОТ НА СВЕТОВНОТО ПО ФУТБОЛ В РУСИЯ И ВЛИЯНИЕ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ!!!!!!!

Kъм статия Един от създателите на "Новичок": Само Русия може да стои зад отравянето на шпионина

2018-03-14 04:43:15РУСИЯ НЯМА НУЖДА ОТ ТОЗИ СКАНДАЛ!!!!! Има сигурно стотици начини да се премахне човек без да се предизвикват подозрения. Може например да му падне керемида на главата или да го блъсне кола. Но всичко е направено точно обратното. Използва се химическо оръжие, което не може да не бъде открито и при всички положения ще засегне и други хора. Струва ми се че всичко е направено специално с цел да останат повече следи и да се вдигне колкото се може повече шум. Освен това всичко това се случва преди изборите в Русия и преди световното по футбол в Русия. Прилича повече на ПРОВОКАЦИЯ или на нещо криминално. CUI PRODEST????????????????????!!!!!!!!!! Никой не иска да зададе този въпрос, защото тогава става ясно че РУСИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА, КОЯТО НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА ОТ ТОЗИ СКАНДАЛ!!!!!!

Kъм статия Отравянето на бившия шпионин прилича на руска работа, обяви Тръмп

2018-03-13 22:36:41РУСИЯ НЯМА НУЖДА ОТ ТОЗИ СКАНДАЛ!!!!! Има сигурно стотици начини да се премахне човек без да се предизвикват подозрения. Може например да му падне керемида на главата или да го блъсне кола. Но всичко е направено точно обратното. Използва се химическо оръжие, което не може да не бъде открито и при всички положения ще засегне и други хора. Струва ми се че всичко е направено специално с цел да останат повече следи и да се вдигне колкото се може повече шум. Освен това всичко това се случва преди изборите в Русия и преди световното. Прилича на ПРОВОКАЦИЯ или на нещо криминално. CUI PRODEST???? Никой не иска да зададе този въпрос, защото тогава става ясно че РУСИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА, КОЯТО НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА ОТ ТОЗИ СКАНДАЛ!!!!!!

Kъм статия Москва няма да отговори на ултиматума на Лондон, иска образци от отровата

2018-03-13 22:28:29РУСИЯ НЯМА НУЖДА ОТ ТОЗИ СКАНДАЛ!!!!! Има сигурно стотици начини да се премахне човек без да се предизвикват подозрения. Може например да му падне керемида на главата или да го блъсне кола. Но всичко е направено точно обратното. Използва се химическо оръжие, което не може да не бъде открито и при всички положения ще засегне и други хора. Струва ми се че всичко е направено специално с цел да останат повече следи и да се вдигне колкото се може повече шум. Освен това всичко това се случва преди изборите в Русия и преди световното. Прилича на ПРОВОКАЦИЯ или на нещо криминално. CUI PRODEST???? Никой не иска да зададе този въпрос, защото тогава става ясно че РУСИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА, КОЯТО НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА ОТ ТОЗИ СКАНДАЛ!!!!!!

Kъм статия Захарова: Лондон е столица на ядрена държава, не трябва да плаши Русия

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.