ПРОФИЛ

Рейтинг
977
точки при гласуване
1

МБ

създаден на 2016-04-23 18:06:23
Всички ваши коментари (87)
Дата Коментар
Страници
2017-10-06 23:46:44…освен това СЗ е с чиста природа, чист въздух, няма фабрики, няма заводи (само Козлодуй, ама там духа само западен вятър и носи радиацията към Белене). Релефът е разнообразен – има планина, Дунавска хълмиста равнина, а и не толкова хълмиста като Златия. Това е най-сеизмично-устойчивия район, далеч от Вранча, Стражица,Чирпан, Велинград и Кресна. Последното слабоусетено земетресение е вранчанското от 1977 год. Устойчив е и районът 150 км на запад в сръбско и още толкова на север във Влашко. Затова НЕ СЕ ПОМАЙВАЙТЕ, ИДВАЙТЕ В СЗ, ТАМ Е ГЮВЕЧА. Идвайте да не ви преварят китайците, те имат нюх за държавите с предстоящ просперитет и първи се заселват там /пример – нашествието им с джонки в Сан Франциско преди 150 години/.

Kъм статия Независимос за Резерват Северозапад

2017-10-06 23:31:47Добра идея, но Северозапада се обезлюди, хора не останаха. Затова с малко реклама да привлечем от другите БГ краища, а защо не и от Молдова, Одеса, Македония. Напр. с това: ЗА БОГА, БРАТЯ, КУПУВАЙТЕ имоти в СЗ БГ!! Само за 3-4 бона вземате къща (за ремонт), два декара двор (буренясал) и бунар (затлачен). Евтиния!!! КУПУВАЙТЕ СЕГА докато не е станало късно, докато Ер Доган не ни е нагазил откъм Свиленград. За два часа е в Пловдив, на третия – пред портите на София. Помните историята, помните кое царство пада последно преди 600 години. Освен това от само себе си ще се реши проблема с индобългарите – циганите дупе дават да наложат фесове и сами ще минат границата за да се смесят с турчолята. СЗ е най-близо до Европата (от Видин е по-близо до Виена отколкото до Бургаз) и ще си остане в Европа, а на юг и изток от сегашната граница на врачанска област всичко ще мине към Анкара. Пак ще ви третират като второ качество хора, пак ще станете гяури.

Kъм статия Независимос за Резерват Северозапад

2017-09-08 09:24:15Тя и Лора Крумова са от един дол дренки, не стават за това с което се занимават. Ани Цолова имаше някакъв хъс докато беше под игото на Бареков, но след като смени бретона с по-модерни фризури, започна хирургични експерименти с лицето си и се задоми, не си дава зор в работата. Пред камерите прави някакви замечтани физиономии и заема пози като моделка , от време на време се опитва да влезе в темата която се дискутира, ама все зависва, все някак си не и се получава, все като че не е в час.

Kъм статия Свалят Ани Цолова от сутрешния блок на Нова телевизия

2017-08-25 20:47:47 samael, ако захарта подхранва раковите клетки, тя не е катализатор, тя е храна. КАТАЛИЗАТОР би могло да бъде някакво друго вещество, наличието на което би спомогнало за по-доброто усвояване на захарта от клетките.

Kъм статия Починаха полицаят и пожарникарят, отзовали се първи на атентата на 11 септември

2017-07-24 13:01:07„…приличаше в лицето на кон, който гризе ябълка през телена ограда“ Представям си го, грозна гледка – конят опрял оголени зъби на оградата, а тела се е врязал и обезформил горната и долната му бърни. Сещам се за една такава зъблеста, с насечени устни дама-политик, ама няма да кажа коя е. И Д. Тръмп също не е далеч от това описание.

Kъм статия Из делниците на един луд (17-21 юли)

2017-07-24 12:57:06Професоре, какви ги плещиш, да не си слънчасал? А помниш ли как се умилкваше в Редута около доктора – Стойко така, Стойко иначе; Веска така, веска иначе /В. Седларска/. Ама тогава още не беше професор, сега си голема работа…

Kъм статия Из делниците на един луд (17-21 юли)

2017-07-05 19:45:06До 3 часа през нощта миналата година следих развоя на събитията по нашите тв-канали и още тогава останах с впечатлението, че Ердоган, най-малкото е знаел /ако не го е и организирал/ за преврата. Имаше жертви от Истанбул, дадени от негови привърженици, той посмъртно ги обяви за герои, а всъщност косвено той ги бастиса. Гадна работа.

Kъм статия Нов доклад: Ердоган е инсценирал преврата от 15 юли 2016 г.

2017-06-22 18:55:18По текста и на гугъл-търсача излиза. Изглежда е настолна книга на автора, по два пъти в годината цитира по нещо от нея.

Kъм статия Из делниците на един луд (12-16 юни)

2017-05-15 21:31:27Повечето медии я представят като химик, а не ядрен физик.

Kъм статия Новата Мис САЩ отнесе критики заради позиция за здравеопазването

2017-04-24 14:59:35(продълж.)...да затъва с все по-отрицателен рейтинг, носейки съответните последствия от това. Вземете пример от в-к Сега, там има форум, има и ред налаган от модераторите и да ви кажа, за мен коментарите там са по интересни от статиите. Вземете власттаа в свои ръце и ПРЕМАХНЕТЕ ПРИВИЛЕГИИТЕ! Направете всеки един да може да гласува само с една точка! Възможност да направите форум може и да нямате, но привилегиите можете да отмените. Ако не го направите, откъм коментари сайтът ви ще замяза на БЛИЦ. /светъл лъч: Все пак има надежда за този сайт, а и за част от тези които го посещават - в анкетата за изборите най-много гласове получи една дясна партия, а не от тия които сега си поделят парламента и министерствата./ Очаквам отговор на това място - Делниците са на показ за цяла седмица, а статиите от деня са само ден до пладне. Ако не получа, пак ще се обадя. Надявам се и други мислещи като мен да се обадят.

Kъм статия Из делниците на един луд (17-21 април)

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.