ПРОФИЛ

Рейтинг
2998
точки при гласуване
2

Бухльо

създаден на 2016-05-01 09:41:56
Всички ваши коментари (226)
Дата Коментар
Страници
2017-04-27 13:39:51Тези хора не просто потъпкват всякакви етични и морални правила. Те го правят, често неосъзнавайки и невъзпривмайки наличието на такива правила. В едно малко по-нормално общество, този поне от кумова срама щеше нещо да се усуче, а тук се бие в гърдите. Много болно общество сме...независимо от цветовете за жалост.

Kъм статия ВСС атакува Панов, след като поиска обяснения за срещата Цацаров-Дончев

2017-04-27 13:38:17"Не бил нарушил закона". Всеки човек знае, че освен закон има и морал и етика, а всеки редови юрист знае, че те също определят поведението им.Тези хора не просто потъпкват всякакви етични и морални правила. Те го правят, често неосъзнавайки и невъзпривмайки наличието на такива правила. В едно малко по-нормално общество, този поне от кумова срама щеше нещо да се усуче, а тук се бие в гърдите. Много болно общество сме...независимо от цветовете за жалост.

Kъм статия Цацаров за кафето в ЦУМ: Не съм се срещал с подсъдими, не съм нарушил закона

2017-04-27 13:36:09Тези хора не просто потъпкват всякакви етични и морални правила. Те го правят, често неосъзнавайки и невъзпривмайки наличието на такива правила. В едно малко по-нормално общество, този поне от кумова срама щеше нещо да се усуче, а тук се бие в гърдите. Много болно общество сме...независимо от цветовете за жалост.

Kъм статия Върховен съдия: Не виждам проблем да се срещам с хора от политическия елит

2017-04-23 17:53:37БиБи-тко, ама нали от лидера на "пак тази партия" ти се възхищаваш, нали пред Тато се прекланяш по твои думи? А и какво е общото между Радев и Чернобил, та не може да коментира? Или въпросът е да мятаме обвинения, несвързани с реалността и като ги повторим многократно, да ги приемем за верни? В случаят не е важно и кой какво е казал, а какво ти, като доскорошен и бъдещ премиер правиш и ще направиш - това е фокусът.

Kъм статия Борисов отвърна на Радев, че хич не му отива да говори за Чернобил

2017-04-23 15:55:35"Ние в ГЕРБ винаги сме благодарили на фондациите „Конрад Аденауер” и „Ханс Зайдел”...тоест БиБи мисли за редно външни организации да финансират дейността на българска партия? Каква е разликата, щом и в двата случая си задължен, на някой външен за проблемите на българското общество?

Kъм статия Борисов за скандала „Дончев - Цацаров”: Това е битка на червената олигархия

2017-04-23 15:45:37Наздраве! Патриотите доказаха, че са верни думите "Съединението прави силата" и "Чрез постоянство, към прогрес"...само че и силата и прогресът са за тримата г.....и.

Kъм статия Поне един вицепремиер и петима министри за Патриотите в новия кабинет

2017-04-22 19:51:15Аз реших, че са се скарали кой да вдига нивото на народната култура и са спорели на база на принципи и програми, а то било да не се пречи на пловдивския Тотку. Е те тъй ще я управляват държавата през идните месеци и (не дай Боже) години.

Kъм статия Културата се оказа Гордиевият възел в преговорите между ГЕРБ и Патриотите

2017-04-22 19:47:01Може и да сте прави, крадци на азбука, обаче има ли как нещо да се получи, ако участва в него организацията на ДС агента Гоце, който за власт продаде и собствената си партия?

Kъм статия АБВ: Няма как да има ръст на доходите с програмата на патриотите и ГЕРБ

2017-04-22 19:45:13Професоре, що ни занимаваш с маргинали, кажи по-добре какво мислиш за присъствието на олигарси в столетницата - не е ли това в разрез с идеалите? :)

Kъм статия Гергов вече не е в ръководството на БСП

2017-04-22 19:42:59Това означава, че трудно ще взимат кредити. Ами не е толкова лошо, предвид тяхната задлъжнялост. То само на кредит не може.

Kъм статия "Фич" понижи кредитния рейтинг на Италия, облигациите близо до "боклук"

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.