ПРОФИЛ

Рейтинг
1211
точки при гласуване
1

Георгиев

създаден на 2016-05-23 21:23:36
Всички ваши коментари (41)
Дата Коментар
Страници
2017-01-18 17:34:23Поразкарайте троловете от форума, офнюз.

Kъм статия Беновска цели Плевнелиев с ябълка, изгониха я от президентството

2017-01-18 17:29:26Говрителката на модела КОЙ се била изказала... ти да видиш. Плевнелиев явно много им обърка сметките на библиотекарите и Депесарите.

Kъм статия Попова приписа на Плевнелиев съавторство на модела "Кой" и иска по-силен президент

2017-01-17 20:53:29Министърът на Пеевски е загрижен за мнението на електората... ти да видиш!

Kъм статия Седесарите искат и с Кунева, и с Радан Кънев

2017-01-16 20:58:17Министърът на Пеевски говори за принципи... Ти да видиш катарзис... До следващите избори.

Kъм статия Горанов: Избори до дупка е по-добре от безпринципни коалиции

2017-01-11 13:06:55В Швейцария референдумът за имиграцията, който мина с 51% (не като нашия) и беше задължителен, беше приет миналата година със значителни изменения 3 години след гласуването. 3 години се дискутираха ползите и недостатъците и накрая се взе решение, че не може да се ограничи имиграгията по начина, по който са гласували хората, без да се застраши достъпа до Европейския пазар - най-големият пазар за износ на Швейцарски стоки и услуги, а от там и икономиката. Това е едно отговорно решение на Швейцарския парламент, срещу което на практика ням никаква съпротива, въпреки "волята на суверена". Имайте го предвид, когато ви говорят за "суверена" разни милиционери-физкултурници, мутри, ДС-агенти и шоумени.

Kъм статия Референдумът отложен: ГЕРБ се молят на реформаторите, те им се смеят

2016-12-29 10:42:27Абсолютно неизвестен "авторитет" от абсолютно неизвестен "институт". Наред с "института за модерна политика" - поредните финансирани от Русия организацийки.

Kъм статия Нено Димов: Проектът на Христо Иванов и Радан Кънев не е десен, а ляв

2016-12-16 11:46:56Нека не забравяме фактите: 1. Решетников е разузнавач, важен фактор в Кремъл, ръководител на някакво звено или дирекция на подчинение на Путин. 2. На думите нито на Путин, нито на хората от обкръжението му може да се вярва. Путин излъга в очите Меркел и сума други световни лидери покрай Крим, в резултат на което никой не му вярва. 3. Решетников много добре знае кои са проруските политици в България - Доган и Сидеров наскоро си заработиха хонорарите от Решетников с жалки и смехотворни изявления, размножени от Пеевските отходни медии. Горните факти показват, че този генрал е изпечен лъжец. За съжаление обаче има организатори и свидетели на срещата. Които твърдят, че Хорни Корни е била там. Защо е била там (а и на други такива), е редно тя да обясни. Защо циркаджията Слави обаче осигурява директен ефир на един кремълски разузнавач е редно да се замислят българските граждани, както и каквото е останало от службите за сигурност. И следващия път като гласуват да мислят с главата си.

Kъм статия Руският генерал Решетников сам си поиска интервю в "Шоуто на Слави"

2016-12-12 15:34:06Докога разследването ще се води от звенo, подчинено на министъра на транспорта, както и НКЖИ и БДЖ? Единият подчинен разследва другия подчинен. Резултатът от разследването е ясен още днес - маишинистът ще го отнесе и всичко ще си остане по старому. После да не се чудим защо няма кой да кара влаковете, нито кой да се вози в тях.

Kъм статия Разследването: Влакът се е движел с превишена скорост

2016-11-28 12:06:13Голяма част от твърденията му съм склонен да приема за истина. Някои от тях дори се потвърждават от вече налични факти. Обаче това няма как да е вярно: "Банката не е окрадена преди 20 юни 2014 г". Банката му се крепеше на на глинени крака благодарение на депозитите от държавни фирми още от 2010 година със активното съучастие на БНБ и няколко правителства, включително това на Бойко Борисов. Ако нещата, които казва се използват в съдебна фаза както си му е редът, голяма част от политическия и част от "бизнес" елита ще влезе задълго в затвора. Както и самият Цветан Василев. Там му е мястото. Но не е редно да е сам.

Kъм статия Цветан Василев: Искал съм да убивам Иво Прокопиев? Класическа ченгеджийска сглобка!

2016-11-24 15:01:36Да си призная, че и аз не знам как Гаорги Кадиев мисли да постигне целта си, ако целта съвпада с името на партията. Можеше поне по някои от ежедневните въпроси да се изкаже - например за ограничаването на правомощията на главния прокурор. За ли е, против ли е? За редно ли смята главният прокурор да прави политика? Или чака да влезе първо в народното събрание, та тогава да се изказва?

Kъм статия Съдът отказа да регистрира "Нормална държава", защото нямала принципи

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.