ПРОФИЛ

Рейтинг
1282
точки при гласуване
1

Георгиев

създаден на 2016-05-23 21:23:36
Всички ваши коментари (52)
Дата Коментар
Страници
2018-01-12 20:16:15Така е - не всички българи са корумпирани. Но 99% от политиците са. И няма кой да ги вкара в затвора, понеже те пък си плащат другия шишко, който уж трябва да излови корумпираните. А че Юнкер е от същата класа няма и съмнение.

Kъм статия Юнкер: Не всички българи са корумпирани, те заслужават признание за своите успехи

2017-06-28 15:06:11В не всяка статия е описан фактът, че уязвими са само компютри с операционна система Уиндоус. Подходящ момент да се напомни, че няма друга причина, освен навика такава остаряла и уязвима технология да продължава да се използва. Алтернативите са абсолютно използваеми.

Kъм статия НАТО: Кибератаките могат да задействат член 5 от Вашингтонския договор

2017-06-19 11:00:49Министърът на Пеевски с нова щуротия. Но пък в нея далавера - някой ще трябва да достави техниката, друг да я монтира. А корупцията все ще си е там - нали Московски и той взима дял - вече трето правителство е министър и все ги арестуват началниците, а той все същите назначава. Никой не ти вярва Московски, никой. Ама няма един журналист на място да му зададе въпрос, вместо да публикува интервюта, подготвени от пресцентъра.

Kъм статия Московски: Законът за пътищата ще се раздели на три

2017-05-02 22:12:45Всичките министри на Пеевски от предишния министерски съвет са пак там - нищо ново, всичките кражби и продажби си продължават по старому. Да ги изброявам ли - Горанов, Московски. Московски и Рашидов са там вероятно заради големите си постижения в ръководения от тях ресор - БДЖ, Летище София, соц музеи, протекли галерии...

Kъм статия Кои ще са министрите на Борисов 3 (списък)

2017-04-28 10:10:32Офнюз, моля да си редактирате фактологическите грешки - не може другите двама да са "участници" при условие, че са били в Сърбия в момента на инцидента. Евентуално може да са "заподозрени", но доколото разбрах отново от вашия сайт, даже не са и заподозрени вече.

Kъм статия Пуснаха от ареста заподозрените за побоя над журналисти на "Тракия"

2017-04-19 21:55:07Хора със симптоми като на Васил Иванов получават професионална помощ от психиатри, а не национален ефир. Дано този епизод, в който никой от колегите му не го подкрепи, а един циркаджия го използва, за да трупа рейтинг, покаже на Васил Иванов, че трябва да се вземе в ръце и да обърне внимаие на психозата си. Слави се провали за пореден път. Обяснимо за човек изгубил връзка с реалността (или достигнал нивото си на некомптентност). Добре е също да си припомним, че в България има и други разследващи журналисти, които вършат не по-малко работа, но досега не са получавали национален ефир, а разследванията им често си остават само в интернет.

Kъм статия Ани Цолова към Васил Иванов: Гнус, дъно, нечистоплътност! Не мога да повярвам!

2017-03-14 12:44:51Нещо не се връзва в историята на прокуратурата: "...без консултация с анестезиолог..." при насрочването на операцията, после "...анестезиологът д-р Филипова не прилага „дантролен натрий“"..., тоест имало е анестезиолог по време на операцията. Въпреки че що за анестезиолог е този, който се е съгласил да поеме такава операция при липса на елементарни условия. Факт е, че много лекари предпочитат пълна пред местна упойка, за да оперират на спокойствие. Казвам го от опит не само в български болници. Но в Европа поне искат писмено съгласие и ти обясняват рисковете от едното или другото. Повечето хора като им обяснят за какво става дума, предпочитат местна упойка. И двамата герои от случката са за затвора, не само кандидат-депутата.

Kъм статия Цацаров иска имунитета на кандидат-депутат заради починало дете

2017-02-20 16:44:08Сегашната ситуация е наистина уникална и ако Пепи Писарски и хората около него успеят да я използват за нещо смислено би било чудесно.

Kъм статия Има ли качествена българска музика и защо тя не влиза в ефира

2017-01-31 21:14:14За да победи злото е достатъчно добрите хора да не вършат нищо.

Kъм статия ВСС избра бившия прокурор Стефан Милев за временен шеф на СРС

2017-01-29 17:23:50Поне пет трола са писали първите коментари в изненадващ синхрон. Офнюз, вземете ги поразчистете малко тия руснаци.

Kъм статия Радан Кънев за поканата от РБ: Ще сме единствената алтернатива на ГЕРБ

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.