ПРОФИЛ

Рейтинг
1670
точки при гласуване
1

bls

създаден на 2016-12-09 17:15:13
Всички ваши коментари (99)
Дата Коментар
Страници
2017-05-19 16:28:01Що да няма рап у Разград? Ако не беше Разград и рап-фестивалът който организираха преди години може би нямаше да чуем за ъпсурт. Именно след явяване на този фестивал и май даже след спечелването му групата добива популярност и получава рамо за развитие.

Kъм статия Рап, Крисия и заря за титлата на Лудогорец, чалгата е зачеркната

2017-05-19 14:25:07OFF-а както казах преди време - това не е вандализъм и не следва да го наричате така. Който и да го е направил, той е изразил личното си мнение и се е възползвал от гаранциите на чл. 10 от ЕКЗПЧ и чл. 39 от Конституцията ни, които му дават едно основно право на изразяване на мнение вкл. чрез художествени средства върху всякакъв вид паметници. Това не го казвам аз, а българският съд. Следователно терминът "вандализъм" е неправилен и не е на място.

Kъм статия Оскверниха паметника на Роналд Рейгън в София

2017-05-19 14:23:14Умен, ти може да се снимаш колкото и както си искаш и това си е за теб. Когато обаче искаш да заемаш висш държавен пост ти вече не си сам за себе си, нямаш лично пространство и ставаш прозрачен за всички - постът ти ще го изисква. И с всяко свое действие и бездействие ти представляваш не само себе си, но и държавата и следователно твоите действия са и действия на държавата. От там вече подобна снимка вече е проблем.

Kъм статия Трябва ли всеки, сниман с нацистки поздрав, да подаде оставка?

2017-05-19 12:00:47Не .. не трябва. Трябва да е награден и да е избран за президент. Вие по малоумен въпрос можахте ли да измислите? Да - всеки служител в държавната администрация или висш държавен служител, който прави такива снимки очевидно не разполага с умствения багаж да заема съответната длъжност и следва да я напусне.

Kъм статия Трябва ли всеки, сниман с нацистки поздрав, да подаде оставка?

2017-05-18 16:59:47"Синдикалният лидер изрази и несъгласието си с въвеждането на видеонаблюдение в детските градини и ясли - мярка, за която много родители настояват, а Столична община обеща да въведе в самостоятелните детски ясли." АРГУМЕНТИ? Какви са аргументите да НЯМА видеонаблюдение! Във всяко сериозно и голямо предприятие в страната, във всеки магазин за хранителни стоки и алкохол има видеонаблюдение - да разбирам ли, че алкохол за 50 лв или 10 откраднати ... примерно тениски от шивачки са по-ценни от здравето на децата (най-засегнати да речем в детската градина и яслите)? НачЕ нема проблем да следим някой да не крадне нещо, но ако тр да се следи дали изперкали даскалици не малтретират деца в детска градина и ясла, които даже не могат да си кажат след това - това е проблем! Чува ли се тая какво говори? Освен това - така ще се помогне и на самите учители щото не са един и два случаите на малтретиране от страна на по-големи ученици срещу учителки - не искат ли да се чувстват сигурни и те?

Kъм статия Такева заплаши с 40-дневна стачка, ако родители записват учители с "бръмбари"

2017-05-18 16:56:12Аре да видим кой е по-голям - аз предлагам в следствие на думите на тази женица българските родители като протест да спрат за 40 дни децата си от училище - или докато г-жата не подаде оставка/не бъде отстранена. Аре децата до 7 клас в големите градове да приемем, че ще е трудно щото все пак някой тр да ги гледа, но всички след 7 клас могат да се оправят сами. Да видим ако някои средно училище остане без кьорав ученик 1 седмица дори каква ще е реакцията. Да видим кой ще го извади по-сериозен..

Kъм статия Такева заплаши с 40-дневна стачка, ако родители записват учители с "бръмбари"

2017-05-05 15:31:06Ей така като почнете да търсите под вола теле става ясно какво ви е качеството на списвачите. Я поразгледайте там - сигурен съм, че поне в още 250 училища в страната е имало по един-два шамара изядени, поне още 250 ученика ги боли коремчето, главичката .. направете една статистика и направете мега новина.

Kъм статия Инцидент в бургаско училище след футболен мач

2017-05-04 14:49:29Сега - аз не видях нито един кадър, в който тя да спринтира. К'о праим?

Kъм статия Никол Шерцингер спринтира в реклама на мляко

2017-05-04 14:42:43Хм .. по стечение на обстоятелствата преди 2 ч. минах покрай св. Неделя където един човек с телефон беше събрал 15-ина човека и им раздаваше плакати, а на единия беше написано "Слави ти си" с удивителен. Подозирам, че пак е имало спонтанна организация? Друг е въпросът, че думите му са истина - притесняват ме мотивите.

Kъм статия Слави Трифонов на протест пред парламента

2017-05-04 08:54:02решението продължава: "Защитата на политическото изразяване е с НАЙ-ВИСОКА степен поради това, че е една от най-важните ОСНОВИ на демократичното общество и едно от главните условия на неговия напредък. Обстоятелството, че чл. 10 ЕКПЧ защитава свободното изразяване на мнения, изисква на свой ред да бъде поставено НЕДВУСМИСЛЕНО ударение върху защитата на конкретните средства, чрез които се изразява мнението, защото всяко ограничение на средствата би ограничило и свободата да се получава и разпространява информация и идеи." с оглед написаното очаквам да си коригирате статията и да си ревете някъде на спокойствие - това е изразяване на политически възгледи с художествени средства и е защитено НЕДВУСМИСЛЕНО от ЕКПЧ и е ОСНОВА на демократичното общество. Другото е лицемерие.

Kъм статия Социалистка замесена в поругаването на антикомунистически паметник

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.