ПРОФИЛ

Рейтинг
1369
точки при гласуване
1

bls

създаден на 2016-12-09 17:15:13
Всички ваши коментари (63)
Дата Коментар
Страници
2017-03-21 08:55:41Това е естествено предвид факта, че той е сред малкото футболисти, които могат да са пример за лоялност и лидерство в клубовете си!

Kъм статия Принцът на Рим става директор в Рома

2017-03-17 10:05:40Мтел вкараха два спортни канала в програмите си на всички свои потребители - без те да са желали да ползват пробния период за който каналите са включени. Сега с изтичането на пробния канал мтел ще започнат да таксуват потребителите, които не заявят, че не искат да имат каналите - Въпрос - от къде на къде непоискан канал се появява в програмата на потребителите? Втори въпрос - от къде на къде този непоискан канал /непоискана услуга/ която е натрапена от търговеца ще се таксува на потребителя след изтичане на този пробен период и ще се очаква активност от страна на потребителя да се откаже от услугата вместо същия този търговец да премахне програмите и да ги включи /и таксува/ само след заявка на потребители, които желаят да ги имат?

Kъм статия Нелоялни търговски практики

2017-03-16 17:12:19На тоя индивид брадата прилича на едно нещо, което ме е срам да го изпиша ... малко тип "разперен гарван" ама проскубан ..

Kъм статия Бареков направи скандал във ВКС преди срещата с румънския прокурор Кьовеши (снимки)

2017-03-14 17:21:39А стига бе .. това ако се случи в щатите гарнатирам холивудски хит в рамките на година-две а детето вече щеше да е звезда и надали би му се наложило да се тревожи за това как ще преживява.

Kъм статия 4-годишно дете вървя с часове в Сибир, за да помогне на болната си баба

2017-03-13 17:42:21Едно нещо не схващам - куцо и сакато се обръща едва ли не на "ти" и иска обяснения от президент, от патриарх, от премиер - от кадЯ на кадЯ?

Kъм статия Отец Кортези на заминаване: Къде сте, патриарх Неофит и г-н президент?

2017-03-13 17:24:11Първо - тая боза може и да важи ако става въпрос за тийнейджърка - те сигурно трудно се вкарват в ред и трябва майсторлък в манипулацията вероятно. Ако е момче обаче знайш колко бързо се вкарва в режим. Дреме ми на съп-а ъп-а и дъ-па - ше го направя да си говори сам. Мен да не са ме коткали мн мн като тийнейджър - пикаех в чашка веднъж в месеца /различен ден, понякога се прескачаше месец/, средата се знаеше кой е какъв е и какви простотии е правил - без намеса ако ситуацията не стане рискова /т.е наркотици, полиция или училището зазлее сериозно/ а тонът трябваше да е според тоя към който се обръщам - за щастие имаше ясни правила и предварително ясни санкции за нарушаването им та нямаше от какво да се оплаквам, че не съм предупреден. В тия времена на милениалчета, виолетки, джендър ликуид нам-кво си е хубаво родителят да държи нещата под контрол до колкото е възможно с риск да си влоши малко отношенията с хлапака, но гарантирам, че е по-вероятно последният след време да е благодарен.

Kъм статия Оцеляване сред тийнейджъри: кафе, кафе и пак кафе

2017-03-08 17:05:37"Там обаче били връхлетяни от маскирани лица, които им нанесли побой, откраднали анцузите с пари и документи, а за капак счупили и стъкло на колата им. Пострадалите са с контузии по главите и крайниците, а един е със счупена ръка. Полицията е открила злосторниците, като един от тях се оказало, че е карал автомобила дрогиран. Той и още един са пренощували в ареста, но както изглежда ще им се размине по-сериозна санкция." Последното изречение сериозно противоречи на казаното по-горе - т.е или вие нещо не сте разбрали или ситуацията не е била такава - от казаното по-горе може да се направи извод, че са налице съставите на поне няколко престъпления вкл. грабеж придружен със средна телесна повреда, а наказанието за това е от 5 до 15 г. лишаване от свобода, а ако са били въоръжение от 15 до 20 г. - какво е основанието да твърдите, че ще им се размине по-сериозна санкция?

Kъм статия Дрогирани левскари крадат анцузи

2017-03-08 16:59:09"Недопустимо е да има разлика в заплащането на труда на мъжете и жените в XXI век. Именно заради това неравноправие между половете е нашето шествие за Осми март." Нонче, заплатата се ДОГОВАРЯ свободно между работодател и служител /в частния сектор говорим/ - аз лично мога да дам няколко примера от моя опит за компании в които служители с една и съща длъжност /мъже в случая/ получават различни възнаграждения, защото единият е договорил по-високо при преговорите при назначаването - та да поясня - каквото договори бъдещият служител /без значение мъж или жена/, такова ще получава - ама трябва и да го заработва, не ли? Никой не кара насила някой да работи при него - викат те на интервю, и като се стигне до преговори за заплата се слагат картите на масата и те така .. аре стига сме ревали.

Kъм статия Нона Йотова: Недопустимо е да има разлика в заплащането на мъжете и жените(снимки)

2017-03-01 10:11:35Съчувствам на велосипедистите - наистина са уязвими в сравнение с автомобилите и моторите, но много често те самите са безразсъдни както и мотористите. Искането им за дистанция е справедливо, но няма как да се направи преценка при нещастен случай дали е била спазена тя или не. И още нещо - не следва ли в градска среда да се добави и изискване велосипедистите да спазват дистанция с пешеходците? Някои велосипедисти хвърчат с много висока скорост и при сблъсък с пешеходец последствията са непредсказуеми.

Kъм статия Велосипедисти легнаха пред НДК в памет на Мартин Гачев (снимки)

2017-02-27 10:55:08"Причината за тежкия инцидент за сега е неясна." ами ако логически свържем с тази част от текста "автомобилът, управляван от младото момче, се врязва със свръхвисока скорост в спряла кола" горе-долу получаваме причината ..

Kъм статия В тежка катастрофа загина синът на шефа на "Джъмбо" (видео)

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.