ПРОФИЛ

Рейтинг
1633
точки при гласуване
1

bls

създаден на 2016-12-09 17:15:13
Всички ваши коментари (232)
Дата Коментар
Страници
2018-03-30 14:34:40Хубаво .. ако може направо им звъннете, че знаете къде са да не би да вземат да не разберат от медиите и да не успеят да си тръгнат навреме.

Kъм статия МВР знаело къде са братя Галеви

2018-03-19 15:43:45Ами не са излъгали феновете си, отделно стойкас стоилас може да говори много за футбол, но записки само и единствено може да си водим как се фалшифицират паспорти за да се представяш за грък в германия. за друго - не.

Kъм статия Шеф в ЦСКА към Левски: Горди ли сте как отразихте дербито?

2018-03-19 15:39:34От цялата статия аз не разбрах как точно цялата тая работа е довела до победата на тръмп и брекзит. Спускат им някакви новини ли или на база информацията тръмп е говорел неща които ще се харесат на хората ли? Инак добре сте описали как е живял тоя човечец, тия неща с тестовете не са новост и бихейвиър анализът също, но не виждам да е описана пряката връзка между информацията и победата на тръмполино/брекзит.

Kъм статия Мозъкът зад оръжието за психологически войни, донесло победа на Тръмп и Брекзит

2018-03-19 13:30:33'"Той е едва на 9 години. Предполагам е видял това по телевизията или в някоя видео игра. Не съм убеден, че е знаел точно какво прави. Знам обаче, че това е трагедия", " - Да ви светна - баш е знаел какво прави. На 9 не са олигофрени и много добре разбират какво означава да гръмнеш някой в главата. няма нужда да е търсил каквото и да е, за да го види - хората са заляти то такива неща по цял ден.

Kъм статия 9-годишно дете застреля сестричката си заради видео игра

2018-03-18 19:56:07A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА 4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това ПОД ИМЕТО „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ. В клубът са голяма част от предишните футболисти, същите мениджъри и е добре капитализиран, така че да може да изпълнява всякакви и всички свои законови задължения и отговорности. ЦСКА-София не трябва да се бърка с юридическото лице, което притежаваше футболния клуб, който се състезаваше преди под същото име и който влезе в процедура по администриране вследствие на несъстоятелност. ЦСКА-София е юридическо лице, РАЗЛИЧНО от това, което съществуваше в София под името ЦСКА, но което впоследствие обяви фалит и престана да съществува. C. ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ АД и промяната на ИМЕТО му на ЦСКА-София От Левски просто не искат да лъжат привържениците си.

Kъм статия Левски загубил среща от 26-ия кръг, а не от ЦСКА

2018-03-15 21:04:49"В апартамента е било и тяхното дете – на около годинка. То е спасено." .. итересно от какво ли са го спасили това дете ..

Kъм статия Откриха мъртви мъж и жена в семейния им дом в Пловдив

2018-03-15 14:56:19В интерес на истината, мисля, че външно трябва да се задейства и да ги поканим ние - имаме премного обезлюдени места, това са хора, които са свикнали да бачкат и то на моменти в негостоприемна страна /суша, влечуги и тн./. Убеден съм, че тук биха били полезни.

Kъм статия Австралия покани белите хора от Южна Африка да се преместят в цивилизована страна

2018-03-14 16:07:22Още едно доказателство, че няма такова нещо като "смяна на пола" - има промяна на външните белези - чисто естетическа и визуална промяна, но никога и по никакъв начин не може да се промени пола и основните полови характеристики. В конкретния случай - мъж с визия на жена е победил друг мъж - няма новина.

Kъм статия Трансджендър за първи път победи мъж на ММА

2018-03-12 17:34:19Няма как съдът или прокуратурата да вземат под внимание заключения в експертиза, която не е назначена и допусната по съответния в НПК ред. Всеки студент 3-курс право следва да знае какво е това доказателство, доказателствено средство и способ за доказване, респ. каква е разликата между тях и кога са годни за приобщаване към делото.

Kъм статия Прокуратурата си затвори очите за новите експертизи за трагедията в Хитрино

2018-03-06 12:16:13Какво прави на свобода ли? Въпросът ще е резонен ако има влязла в сила присъда и не я изтърпява ефективно към момента. Но може да си е излежал присъдите и затова да е на свобода - последно като петох НК никъде не е предвиден доживотен затвор за кражба (без значение броя на кражбите)

Kъм статия Д-р Димитров изпразнил пълнител по крадеца, не е имало неизбежна отбрана

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.