ПРОФИЛ

Рейтинг
1508
точки при гласуване
1

bls

създаден на 2016-12-09 17:15:13
Всички ваши коментари (84)
Дата Коментар
Страници
2017-04-24 09:28:43Дикторът не го чух - сигурен съм, че не би пропуснал като корифей съдия да уточни на всеослушание, че дузпа не е имало?

Kъм статия ЦСКА-София отново не победи Лудогорец

2017-04-21 11:42:59Случайно или не един спортен журналист каза, че полуфиналите са атлетико мадрид-монако и юве-реал. Да видим ..

Kъм статия Реал - Атлетико и Монако - Ювентус са полуфиналите в ШЛ

2017-04-20 16:53:56"С цел да намали руското влияние в региона, Вашингтон почти би принудил бившите комунистически страни да изберат често непроверените оферти на „Уестингхаус“ или дори да се откажат от проекти на конкурентите. Но въпреки цялата политическа подкрепа, проблемът винаги е бил в неспособността на „Уестингхаус“ да финансира проектите си. „Уестингхаус“ подписа договор в България през 2014 г. за изграждане на енергоблок с реактор AP1000 в АЕЦ „Козлодуй“." Ето тук е и отговорът за спирането на проектите в тази сфера унас. Плюем по руските АЕЦ, но след време ще усетим грешките, когато ще се налага да купуваме енергия на огромни цени.

Kъм статия Forbes: Банкрутът на "Уестингхаус" разби глобалните перспективи на американската ядрена енергетика

2017-04-19 17:35:21"С каква съвест лъжеш за човек, който толерантно дълго време изчака да се справиш с личните си проблеми?" - да се обзаложим ли, че дискредитирането на иванов ще започне и е закодирано в това изречение. Иванов до колкото знам имаше проблем с алкохола, но в разсл. журналистика е по-важно дали си обективен в репортажите си, а не колко и какво пиеш.ще видим какво ще излезв..много има неизказано в тая история.

Kъм статия Ани Цолова към Васил Иванов: Гнус, дъно, нечистоплътност! Не мога да повярвам!

2017-04-13 14:03:08Кой ял - ял ..

Kъм статия ГЕРБ продължава санирането, но и с финансово "самоучастие на гражданите"

2017-04-13 09:21:46На снимките виждам доста неща, които са probable - ако това са им доказателствата и в други ситуации, когато атакуват ...

Kъм статия Подозират, че Северна Корея подготвя шести ядрен опит

2017-04-12 16:04:47Смешник.

Kъм статия Идея на Теодор Ушев: Децата на управляващите да уседнат за 30 години в България

2017-04-11 17:52:41И Иване - мисля, че сравнението между безпризорно куче и дете в чужд двор е нелепо.

Kъм статия Братя застреляха лабрадор, минал покрай двора им

2017-04-11 17:51:11Виждал съм нахапано лице на дете от кокершаньол-белезите остават. Изобщо не ме интересува дали по природа дадена порода се води за добродушна или миролюбива - това е куче и всяко куче има зъби и може да хапе, а големите кучета без особени проблеми могат да убият човек. Пак повтарям - човек не е длъжен да разпознава породите и да знае дали КОНКРЕТНОТО куче е агресивно или не - още повече кучетата са били без намордник и без стопани наоколо. По села и малки градове върлуват всякакви глутници, в които нерядко има и захвърлени породисти животни. Ама миролюбива порода били ама не знам си какво - това е куче, което тежи има няма 35-40 килограма. В статията не става ясно с какво е стреляно - ако има данни и се докаже, че оръжието не е съхранявано правилно или липсва разрешение да ги глобяват или съдят за това, но не мисля, че има съд, който да ги осъди защото са застреляли безпризорно куче в собствения си двор, за което няма от къде да знаят дали е опасно или не и дали е проявило агресия.

Kъм статия Братя застреляха лабрадор, минал покрай двора им

2017-04-11 17:09:27Кучето е влязло в чужд двор - лабрадорите не са малки кучета, а човекът в двора няма от къде да знае какво е кучето, злобно ли е или не и тн., но пък ако има пушка и се чувства застрашен може да го отстреля и според мен никой не може да го обвинява за това, че е убил куче в собствения си двор. Горното само ако се потвърди, че кучето е влязло в двора. Тъжно е безспорно - вероятно действително кучето е било добродушно и безспорно на хората им е тъжно като за член на семейството, но това не прави престъпници хората, които са стреляли в двора си.

Kъм статия Братя застреляха лабрадор, минал покрай двора им

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.