ПРОФИЛ

Рейтинг
1794
точки при гласуване
1

bls

създаден на 2016-12-09 17:15:13
Всички ваши коментари (116)
Дата Коментар
Страници
2017-06-22 16:59:14НачЕ ако шоферът беше мъж тука никой нямаше да се сети да пита с който е летял моторджията (лека му пръст), а щеше да има дитирамби за джигитите, мръсното ни племе, скапания манталитет и туй онуй. Иначе - да масово мотористите (генерализирам и е вярно) не дават 5 пари за правилата на пътя, а искат и очакват да бъдат пазени щото били по-уязвими - ми като си уязвим аланколу ше се пазиш и ше си траеш като мишка. Днес на аптека при светофара до строящото се метро до ндк пред видях как 3-ма колоездачи минаха по пешеходна пътека на червено (отдавна светнало) без да слизат от колелата и не бяха заедно а през 10-ина секунди - там от велоалеята има мн колоездачи. И тия малоумници и те очакват някой да ги пази ама самите те не пазят пешеходците покраи които летят с опасно висока скорост.

Kъм статия Моторист загина на кръстовище след отнето предимство

2017-06-20 11:01:16По-голяма тежест обаче ще има евентуално решение на ФИФА, която също се е включила в разнищването на "лицензгейт". В световната централа и без това разследват възможността да открият процедура срещу ЦСКА-София по жалби на кредитори и засегнати страни. Да не защитавам тирето ама - цска-софия не е и няма нищо общо с пфк цска ад в процедура по несъстоятелност (като изключим абревиатурата в името). Т.е кредиторите на несъстоятелното дружество няма как да имат претенции към това на тирето. В същото време тирето няма как да има претенции да е приемник и наследник на несъстоятелното вкл. и няма право да играе в европа, но не следва да има право и да играе на армията и да ползва базите само на принципа приемственост.

Kъм статия УЕФА и ФИФА разследват футбола ни заради "лицензгейт"

2017-06-19 17:08:43ПФК ЦСКА-София ЕАД възниква през юни 2016. На 17 май Чавдар (Етрополе) на Емил Димитров се трансформира в ПФК ЦСКА 1948. Десет дни по-късно ПФК ЦСКА 1948 изкупува 100% от ПФК Литекс и се преструктурира и прекръства на ПФК ЦСКА-София ЕАД. Т.е освен името цска новият субект няма нищо общо с футболен клуб цска, който и в момента в процедура по несъстоятелност.

Kъм статия Кой ще връща парите сега?

2017-06-16 15:31:21Двама служители на Районно управление на МВР-Разград тази сутрин, съобщиха от пресцентъра на полицията. - някой пак не си чете изреченията.

Kъм статия Двама полицаи пострадаха при катастрофа с патрулка

2017-06-16 15:29:08Не схващам - регистрация на автомобил който трябва да мине канал няма как да стане без колата там - това е ясно. Регистрация на автомобил който няма нужда от канал - ок, но все пак трябва да си получиш талона - там си има опашки така или иначе ..

Kъм статия Държавата с мерки срещу бюрокрацията: По-лесно регистрираме коли, свидетелството за съдимост отпада

2017-06-16 14:48:09"Едната е на цената на възрастта на клуба, а другата е 24 лева. Те носи процент отстъпки за определени отстъпки. Това е една схема, която да привържениците да инвестират в клуба, а не да дават милостиня”, каза Иванов." Абе, вие четете ли си нещата преди да ги публикувате?

Kъм статия Левски ще харчи 12 милиона лева, планира печалба

2017-06-13 15:56:43Тия от младост са потресаващо неумни. Те избрали някаква фризьорка по пеньоар за кмет на района си и сега се възмущават, че била некомпетентна и че царял хаос в администрацията. Ами аланкоолу, със същия успех можете да изберете автомонтьор за шеф на маркетинговия отдел на кока-кола и да се надявате да имате резултати - ами няма.

Kъм статия Издигналите кмета на Младост свалят доверието си от нея

2017-06-12 15:50:33Аз съм склонен да пусна една вода на спокойствие в чиста тоалетна, а тая от опит мога да кажа, че е чиста и поддържана. Особено за жените пък това е още по-важно. Отделно - писна ми да вони на кенеф /пикня и урина/ из парковете така че да - ако тоалетната е чиста, удобна и без риск да срещнеш някакъв дивеч или нещо по-лошо вътре - 1 лев е приемлива цена.

Kъм статия Тоалетната в Борисовата затваря, когато се отваря бирата

2017-06-09 16:47:07кадрите са от новогодишно маскарадно тържество през 2003 година - ако това е вярно по-скоро няма проблем според мен. малко отива към предозиране работата с тия нацистки униформи и тн ..

Kъм статия Съветник на президента се снимал с нацистка униформа

2017-06-09 14:10:14Ало, оф-а - "Валери Симеонов ме обеди" - убедил го е или го е обидил? Ясно е кое е, но го поправете.

Kъм статия Борисов за кадровата политика: Пазя си всички SMS-и от Бокова колко ми е благодарна

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.