ПРОФИЛ

Рейтинг
1150
точки при гласуване
1

al-ien4

създаден на 2016-04-20 12:19:19
Всички ваши коментари (11)
Дата Коментар
Страници
2017-07-06 18:51:33Че, той тоя психиатър, ако тества "хората" в България - 90% ще са умствено изостанали. В това число и предходни поколения, които вече не са между живите. Това, че на 100 хиляди един е качествен математик, спортист, програмист и т.н. не дава право на останалите да издържат подобен тест. И мангала се е изхвърлил, щото е прост разбира се, не кока е шмъркал на 14, а амфети и не хашиш е пушил на 13, а лепило. Може германците да нямат термин, чак за такава простотия и да са се изгубили в превода. Осъдителна присъда за 4 дни...

Kъм статия 3 години затвор за агресора от берлинското метро

2017-03-15 18:05:25Най-якото от цялата работа е, че тоя ще си е във властта, още дълги години, а там ще е благодарение на тъпаците, които му духат. Как се наричаше това...

Kъм статия Общински съветник прати бургазлии "да го духат" и да четат закона

2017-03-07 12:06:29Всички са виновни. Едни като причина, други като следствие и това поколение ще се превърне в бъдеще, което ще продължи да се язди от едни и други, за сметка на цивилизацията. Такъв локален сценарий наблюдаваме в България с "малцинствата". Пример, който засяга гръбначния мозък на всички глупаци, които се опитват да водят битка с вятърните мелници на еволюцията, докато принципа на първичните инстинкти - много сме, силни сме - в крайна сметка не победи и се окаже, че едно безчувствено дете е много по силно от 200-300 коледно настроени бели хора, в някой нощен клуб... Т.е. или тази статия влиза в учебниците и предоставя възможност за бъдещето решение на проблема или в обозримото бъдеще вицовете ще започват с "Марийка и Хасан..."

Kъм статия Сирийските деца не говорят, не се усмихват. 3 млн. не знаят друго освен война

2017-02-25 16:07:01Марешки започна печеливш "бизнес" във Варна... Варна е град, който от десетилетия вече се управлява от групировка, която всички медии и тролове удобно премълчават - ТИМ. ТИМ, отдавна не се задоволява само с Варна и районите около морето, а стъпва с лайнянните си обувки из цяла България (летище София)... Смешно е, някои с IQ по-високо от това на микровълнова фурна, дори да предполага, че Веско Марешки е "свободен" бизнесмен изпълнен с "патриотизъм" и желание за справедливост и няма нищо общо с ТИМ... Но предвид огромната маса тъпанари в България - нищо чудно идните години да са споделени с ТИМ (изключително криминална структура, тясно свързана през всичките си години с Русия). Това е все едно ТОП 10 от "бизнесмените" в Русия, само да са чували за Путин и да са го виждали единствено в сутрешните блокове на българските телевизии... Та, честит да ви е Марешки - един от последните пирони в ковчега Bulgaristan.

Kъм статия "Ню Йорк Таймс" сравни Марешки с Тръмп

2017-02-06 15:02:52Не ходи, щото при Ким нямаш право на 15 профила за рейтинг, там не плащат за всеки един тъп коментар и за няколко часа щеше да бъде закаран в новооткритата мина за уран по новият и чисто асфалтиран път.

Kъм статия Биха лекар и шофьор от Бърза помощ, отказали да теглят заседнала кола

2017-02-04 23:38:33Жална да ни е майка... Тия са поне 50 години напред, във всяко едно отношение свързано с живота. Още едно доказателство,че България и "хората", които серат на нейна територия са точно поставени на дъното измежду европейските държави. Руските тролове са спечелили, тук...

Kъм статия Румънското правителство оттегля постановлението, което предизвика протести

2017-01-23 16:34:53Като цяло, Борисов е гаф...

Kъм статия Гаф ли е вълнената шапка на Борисов

2016-12-28 22:05:17Много е важно този случай, освен с проверка и мониторинг - да завърши и с наказания за екипа, стоящ зад "Гала" - години наред бълващ простотии от ефира на една от най-гледаните телевизии, в България разбира се...

Kъм статия МЗ решава опасни ли са за здравето съветите на Гала

2016-09-26 13:02:12Ауууу... "...пpeдлoжeния зa cигнaли дo пoлициятa и дo нaциoнaлни тeлeвизии." Ауууу... "Изpoди, нeщacтници, дa им ce въpнe cъщoтo, тия ca зa yбивaнe“ ------- Ебахти глупавите "граждани", ебаси заспалото и загубено общество. Тая "държава" отдавна е умряла работа. Циганите отдавнй го знаят, само глупавите 3-4 милиона "българи" още пишат "гневни" коментари по снимка с цигани и бистрят политиката за 1000 години напред в бъдещето. Глупав народ, щом шепа цигани без нито ден на училище ви правят смешни ЕЖЕДНЕВНО! Не се мъчете и умрете още днес, никой няма нужда от вас. Дори и цаганите ще оцелеят без глупави "българи" да ги "наказват и избиват" в коментари и гневни реакции във Фейсбук. Не циганите са големият проблем, нито нечовешкото им отношение към живите организми. Проблем са "българите" пиячи и ебачи, които "знаят и могат" всичко, особено да оправят себе си... АХАХАХААХАХ... 30 години преход... СМЕШНИЦИ! Тъпи, тъпи смешници! ВСИЧКИ!

Kъм статия Роми с каруца влачат кон, вързан за краката

2016-09-06 14:05:12За тези пари, трудно може да си намериш читаво (поддържано) бунгало за 5 дни. Какви хотели, какъв ол инклузив?! Да ходят да си вложат парите и в хотелската банка срещу 15-20% лихва на депозита... И на Черноморието, не са проблем нито презастрояването и ужасната инфраструктура, нито мошениците като собственика на този хотел, а селяните софиянци и другата паплач, която кенза навсякъде. След няколко години и Гърция ще я осерете, ама там няма да ви плюят в чиниите преди да ви сервират, а директно ще ви спират на границата. Селяни.

Kъм статия Ол инклузив в Черноморец: Къде са топчетата в супата? Сервитьор: Изяж моите!

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.