ПРОФИЛ

Рейтинг
1146
точки при гласуване
1

al-ien4

създаден на 2016-04-20 12:19:19
Всички ваши коментари (10)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2017-03-15 18:05:25Най-якото от цялата работа е, че тоя ще си е във властта, още дълги години, а там ще е благодарение на тъпаците, които му духат. Как се наричаше това...

Kъм статия Общински съветник прати бургазлии "да го духат" и да четат закона

2017-03-07 12:06:29Всички са виновни. Едни като причина, други като следствие и това поколение ще се превърне в бъдеще, което ще продължи да се язди от едни и други, за сметка на цивилизацията. Такъв локален сценарий наблюдаваме в България с "малцинствата". Пример, който засяга гръбначния мозък на всички глупаци, които се опитват да водят битка с вятърните мелници на еволюцията, докато принципа на първичните инстинкти - много сме, силни сме - в крайна сметка не победи и се окаже, че едно безчувствено дете е много по силно от 200-300 коледно настроени бели хора, в някой нощен клуб... Т.е. или тази статия влиза в учебниците и предоставя възможност за бъдещето решение на проблема или в обозримото бъдеще вицовете ще започват с "Марийка и Хасан..."

Kъм статия Сирийските деца не говорят, не се усмихват. 3 млн. не знаят друго освен война

2017-02-25 16:07:01Марешки започна печеливш "бизнес" във Варна... Варна е град, който от десетилетия вече се управлява от групировка, която всички медии и тролове удобно премълчават - ТИМ. ТИМ, отдавна не се задоволява само с Варна и районите около морето, а стъпва с лайнянните си обувки из цяла България (летище София)... Смешно е, някои с IQ по-високо от това на микровълнова фурна, дори да предполага, че Веско Марешки е "свободен" бизнесмен изпълнен с "патриотизъм" и желание за справедливост и няма нищо общо с ТИМ... Но предвид огромната маса тъпанари в България - нищо чудно идните години да са споделени с ТИМ (изключително криминална структура, тясно свързана през всичките си години с Русия). Това е все едно ТОП 10 от "бизнесмените" в Русия, само да са чували за Путин и да са го виждали единствено в сутрешните блокове на българските телевизии... Та, честит да ви е Марешки - един от последните пирони в ковчега Bulgaristan.

Kъм статия "Ню Йорк Таймс" сравни Марешки с Тръмп

2017-02-06 15:02:52Не ходи, щото при Ким нямаш право на 15 профила за рейтинг, там не плащат за всеки един тъп коментар и за няколко часа щеше да бъде закаран в новооткритата мина за уран по новият и чисто асфалтиран път.

Kъм статия Биха лекар и шофьор от Бърза помощ, отказали да теглят заседнала кола

2017-02-04 23:38:33Жална да ни е майка... Тия са поне 50 години напред, във всяко едно отношение свързано с живота. Още едно доказателство,че България и "хората", които серат на нейна територия са точно поставени на дъното измежду европейските държави. Руските тролове са спечелили, тук...

Kъм статия Румънското правителство оттегля постановлението, което предизвика протести

2017-01-23 16:34:53Като цяло, Борисов е гаф...

Kъм статия Гаф ли е вълнената шапка на Борисов

2016-12-28 22:05:17Много е важно този случай, освен с проверка и мониторинг - да завърши и с наказания за екипа, стоящ зад "Гала" - години наред бълващ простотии от ефира на една от най-гледаните телевизии, в България разбира се...

Kъм статия МЗ решава опасни ли са за здравето съветите на Гала

2016-09-26 13:02:12Ауууу... "...пpeдлoжeния зa cигнaли дo пoлициятa и дo нaциoнaлни тeлeвизии." Ауууу... "Изpoди, нeщacтници, дa им ce въpнe cъщoтo, тия ca зa yбивaнe“ ------- Ебахти глупавите "граждани", ебаси заспалото и загубено общество. Тая "държава" отдавна е умряла работа. Циганите отдавнй го знаят, само глупавите 3-4 милиона "българи" още пишат "гневни" коментари по снимка с цигани и бистрят политиката за 1000 години напред в бъдещето. Глупав народ, щом шепа цигани без нито ден на училище ви правят смешни ЕЖЕДНЕВНО! Не се мъчете и умрете още днес, никой няма нужда от вас. Дори и цаганите ще оцелеят без глупави "българи" да ги "наказват и избиват" в коментари и гневни реакции във Фейсбук. Не циганите са големият проблем, нито нечовешкото им отношение към живите организми. Проблем са "българите" пиячи и ебачи, които "знаят и могат" всичко, особено да оправят себе си... АХАХАХААХАХ... 30 години преход... СМЕШНИЦИ! Тъпи, тъпи смешници! ВСИЧКИ!

Kъм статия Роми с каруца влачат кон, вързан за краката

2016-09-06 14:05:12За тези пари, трудно може да си намериш читаво (поддържано) бунгало за 5 дни. Какви хотели, какъв ол инклузив?! Да ходят да си вложат парите и в хотелската банка срещу 15-20% лихва на депозита... И на Черноморието, не са проблем нито презастрояването и ужасната инфраструктура, нито мошениците като собственика на този хотел, а селяните софиянци и другата паплач, която кенза навсякъде. След няколко години и Гърция ще я осерете, ама там няма да ви плюят в чиниите преди да ви сервират, а директно ще ви спират на границата. Селяни.

Kъм статия Ол инклузив в Черноморец: Къде са топчетата в супата? Сервитьор: Изяж моите!

2016-07-06 00:31:34Чета тук, само капаците се изказват (El Commandante, Red or Did и т.н.) Под всяка тема, всеки ден - спорт, политика, култура... Все капацитети по темите. Предполагам (чиста дедукция) сте едни ментални дебеланковци, които отгоре на всичко се припознаха и в този текст и специално тази част - "... Другата е съставена предимно от некадърни, корумпирани и откровено мързеливи хора, които се опитват всячески да прикриват своите кражби и некомпетентност..." Което не е проблем, а по скоро следствие от липсата на социален живот, в който дори най-близките ви, ви лъжат ежедневно, че сте хора... Комнетарите се блокират лесно - с един adblocker, на който му се посочи, че въпросната секция от сайта е изненадващо дразнеща... Т.е. не сте особено усложнение в момента. Но идните поколения ще ви проклинат и псуват много, а ако сте поне малко вярващи (а вие сте, защото всъщност сте много глупави) на ваше място нямаше да мигна доста време, какво ме чака... Това е. Статията трябва да се качи в държавен вестник. А, вие си клоакайте.

Kъм статия Кристо унижи България

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.