ПРОФИЛ

Рейтинг
-1714
точки при гласуване
0

wayOff

създаден на 2016-04-20 22:07:14
Всички ваши коментари (1718)
Дата Коментар
Страници
2017-03-24 15:59:03Е това не трябваше ли да го искаме, когато Плевнелиев беше президент и обясняваше, как Империята на Злото иска да контролира балканите??? Не трябваше ли да се сетим, когато организираха атентат в Черна Гора? Не трябваше ли да се сетим, когато Русия организира метежи в Македония? Не трябваше ли да се сетим, когато Русия подчини братята Сърби и ги унизи пред цял свят, като ги принуди да преместят националния си празник заради Путин???? Не трябваше ли да се сетим, когато 45% от БВП-то на България се озова в Руския фирми? Не трябваше ли да се сетим, когато Руския стана официален език в източна България (там има повече надписи на руски от колкото на Български вече. По морето е по-добре да говориш на Руски с местното население - факт)? Не трябваше ли да се сетим, когато Русия изкупи емите в източна България - да драги източна България е собственост на Русия, оня пиян руски депутат не се шегуваше, казвайки че ще ни купят? Не трябваше ли да се сетим, когато Борисов и преди него Станишев .....

Kъм статия "Да България" поиска ограничаване на руската намеса на изборите

2017-03-24 11:54:00смех през сълзи трият ми постовете тука щото не съвпада с линията на редактора явно. Не се публикуват и социологи§ески проу§вания нови, щото явно ГЕРБ води с доста пред БСП.. Сценария на БСП, НР и Да България спуснат от Кремъл се дъни.....положението е неудържимо. Днис, Професора и други видни тролове застъпници на разнородни партии заемат кръгова отбрана....лъсва руската нишка...... Понеделник ще изгрее слънце орки и Вас просто няма да Ви има. Нали помните битката при Шлемово Усое (helm's deep)? Е това Ви чака орки.

Kъм статия Борисов: "Откак обрах джанката и баща ми ме би, не крада"

2017-03-24 11:15:03Денис дава оценки на образование хахахаха Абе пич хайде си виж собствените дипломи преди да гледаш чуждите. Борисов си има дипломи достатъчно за образование и е повече от юрустконсултите в БСП, НР и Да, България. Има и реален трудов стаж и житейски опит. Хайде да видим на другите политици биографиите и тогава да обсъдим кой колко е прост. Курнелия какво е работила смислено през живота си например? 1 година трудов стаж има като следовател докато официално я наемат в мафията. Тя е бандит от сой така да се каже. Радан или Христо какъв опит носят. Хайде иди прочети - парашутисти от класа.

Kъм статия Борисов живее с 1 500 лв. на месец и има Мерцедес в гаража в Банкя

2017-03-24 00:14:26Смърт за враговете на народа! Смърт за националните предатели! Оставка на Нинова веднага! Долни продажници. Ще продадат съдбата на братовчедите си дори. Продават родината на дядовците си. Мръсна червена сган. Единствено бесило ще ги оправи. Докато не ги избесим на коня пред парламента няма да видим мира от тия предатели.

Kъм статия Wall Street Journal: Кремъл е дал инструкции на БСП как се печелят избори

2017-03-23 16:35:48при средна продължителност на живота около 75 години и пенсиониране на 60-65 години как точно взимаш пенсия 26 години???? Аз ли нещо не мога да смятам или яко ни тесларят или просто маса хора се пенсионират като полицаи на 45.....

Kъм статия Възрастните вземат пенсия близо 26 години - с 9 г. повече от 2000 г.

2017-03-23 14:35:07Интересува ли го някой кого сте пребили бе...единия бил членове на БКП, другия наплекал некой от СДС...голем праз.

Kъм статия Борисов съди Нинова, нарекла го "крадец" в ефир

2017-03-23 14:33:21#01 това е ясно. Гласуваме за фракции на БКП и дали да сме руска колония. Приеми тия избори като кримски референдум. То и Български скоро ще има ако правилните хора спечелят.... Ония двете партии с 0.7% отиват в историята... Надявам се про-руско/турските партии да не сформират правителство след изборите. Боцко поне до сега го е играл добре като копой на ЕС и Меркел. Аз поне предпочитам бавно и славно да се гърчим в ЕС, от колтко бързо да отцепим няколко области към Турция а останалите с референдум в РФ.

Kъм статия Алфа рисърч: ГЕРБ води с 2,6% пред БСП, 12 на сто решават вота

2017-03-23 14:01:14е нали едно време им носихме бензин, нафта, гащи. Сега им носим афганистанци..пък те се сърдят. Тия сърби нямат угодия....

Kъм статия Българските власти превеждат нелегални бежанци, твърдят сръбски медии

2017-03-23 13:17:49Тая крава още не е разбрала, че атентатите ги вършат хора родени в Европа, чиито семейства са дошли преди 30-40 години......

Kъм статия Полският премиер иска Европа да преразгледа миграционната си политика

2017-03-23 12:41:10ми разходи се по морето. Опитай да влзеш в разните "частни" пристанища на север от Варна. Ако не те гръмнат пак ще говорим кой какви щения има.

Kъм статия Цацаров се включи по темата "Турция" - имало намеса не само в изборите

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.