ПРОФИЛ

Рейтинг
1295
точки при гласуване
1

panel

създаден на 2016-04-19 23:53:42
Всички ваши коментари (257)
Дата Коментар
Страници
2017-01-18 20:49:32Със "златните магистрали", зимите ще бъдат все по- спокойни- няма движение, няма живот и няма проблеми по пътищата ни . Някой от тия, днес спомена ли, как пътищата ни бяха затворени и са затваряни редовно когато падне сняг през зимата, защото някой не си върши работата по почистването им и някой преди това не си е свършил работата по "построяването" им. Не 1000 лв. - по 100000 лв. взимайте. А, че има "професионални" шофьори, които не се съобразяват с нищо, има. Но не е нормално да се затварят пътищата в половин държава, защото имало...сняг.

Kъм статия Шофьор, влязъл в затворена от снега магистрала, ще остава без книжка

2017-01-18 20:31:35МОН не успя да се справи да ограмоти една прослойка от обществото ни , защото не успя да ги накара да Ходят на училище, и сега реши да изразходва едни други пари, с които да си замаже грешките. Много пари има в тая работа- да не забравяме, че минахме едно цяло десетилетие на ромите, в което пак се похарчиха едни няколко стотин милиона. Докато няма контрол как се харчат тези пари, докато има "мъртви души" в училищата,защото се отчитат някакви резултати, ще имаме още и още програми и ще ни вадят още и още пари от джоба.

Kъм статия МОН ще ограмотява възрастни

2017-01-18 20:20:26Адекватна и навременна реакция от страна на европейските ни депутати. Дано има и адекватно отношение от ЕК (а дано и от гръцките фермери). Напълно подкрепям намеренията на българските превозвачи за съответен отговор или отпор. Миналата година го изядоха..., да не допуснем да се повтори случая!

Kъм статия Зовем Европа за санкции срещу Гърция, ако пак затвори границата

2017-01-16 23:25:05ПрофесОре, защо се ядосваш- типична е като Ленин, Сталин ( Димитров няма да го добавям).

Kъм статия Руски олигарх нае Марая Кери и сър Елтън Джон за сватбата на внучка си (снимки)

2017-01-16 22:53:04Само че аз , може и други, не разбрах всичките лютеници ли ги изследвахте за олеамид? Изчетох много и не разбрах дали има подобно действие или е поддобен на наркотик. И ей сега разбрах,че всъщност Олинеза е по- добрата лютеница!,защото е въвела "...НАССР за контрол на критичните точки, отделно от това е въвела международни стандарти за качество и безопасност, като IFS например, че подлежат на непрекъснат контрол както...." А аз си мислех, че НАССР-то е задължително,а за другите неща не съм наясно, но и те сигурно са задължителни.... Но яжте само Олинеза! И защо всъщност изследвахте само тази лютеница за олеамид?

Kъм статия Лютеницата – истини, митове и лъжи

2017-01-16 22:09:16Като нямате аргументи ПРОТИВ това, което казва Р. Кънев, защо се занимавате със снимката му, да ви е....?!

Kъм статия Радан Кънев: БСП и ГЕРБ ще управляват заедно, ако имат мнозинство след вота

2017-01-09 20:36:00Д. Вълчев трябва да е доволен, че развалиха "седянката" с РБ. Не разбирам ,в качеството си на какъв се изказва- спомняме си, че неотдавна се отказа от "активния" политическия живот- първа линия на ДБГ. Не разбирам, защо сега така омаловажава антикорупционния закон, брошката на ревера на М. Кунева. Не разбирам , защо показва колко го/ги е страх от евентуални съвместни действия на Да, България и ДСБ. Всъщност това последното го разбирам.

Kъм статия Вълчев: Жалко за "Да, България!", ако с нея Радан Кънев се върне във властта

2017-01-09 19:35:06Мулташка гнЪс! Първо сравняваш и уеднаквяваш Митьо Гестапото с творец като Стефан Цанев, след това разиграваш сценки от Неродена мома- ти мене, защо ме обиждаш на ДС агент. Отрврат!

Kъм статия Вежди Рашидов отговори на Стефан Цанев за наградените доносници от ДС

2017-01-05 22:40:14"БДЖ се грижи нервите на пътуващите по тази линия да са винаги опънати." Не. БДЖ се грижи нервите на пътуващите по ВСИЧКИ линии да са винаги опънати! Абе, БДЖ се грижи!

Kъм статия Пътници на протест срещу закъсненията в БДЖ, спряха с телата си влак на Централна гара

2017-01-05 20:52:41Към Lilly Petrova Аз не можах да разбера какво точно е олеамида, но имам забележка към обяснението Ви за "чиста водица"- това е коктейл от водородни и кислородни атоми в съотношение 2:1.

Kъм статия Откриха наркотик в българска лютеница

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.