ПРОФИЛ

Рейтинг
1024
точки при гласуване
1

Севтопол

създаден на 2016-07-12 14:27:20
Всички ваши коментари (38)
Дата Коментар
Страници
2017-04-21 12:24:05 „Няма да позволя върху БСП като партия да се слага петно заради лични действия“ Аха! Значи върху ГЕРБ може,а върху БСП не може,така ли?Корнела,когато си в партия нямаш лични действия – сгафиш ли си отиваш,или партията те отстранява.Няма такова нещо като "всички плюсове на наш човек се дължат на партията,а минусите са си само негови."

Kъм статия Нинова събира БСП заради посредника на срещата Цацаров-Дончев

2017-04-21 11:56:37Шопе, това ли е свобода на словото,всеки излиза на трибуната/особено когато са включени тв камерите/ и започва да сипе каквито и към когото си иска обвинения? За тази работа нали има разследващи и съдебни органи? Преди време скачаме срещу Цветанов,който направи същото от трибуната на Народното събрание с обвиненията към едни лекари /не политически опоненти все пак/, а сега защитаваме същото поведение,ама защото то сега нали някакси по-друго......Айде,моля.

Kъм статия Уранът във водата скара БСП и ГЕРБ, отнеха думата на Елена Йончева

2017-04-17 10:52:32Към коментаторите: гледайте малко по-нашироко на написаното.Вложете и малко чувство за хумор.Починете си около час и прочетете всичко още веднъж. Сега нещата не ви ли изглеждат по друг начин?

Kъм статия Моля те бе, Боже!

2017-04-12 13:19:35Как ще вземе Гергов къщите в стария град бе,вие къде бяхте тогава? Спахте ли? Или такава е схемата – ще се правим,че спим,а после ще поврякаме малко,да не си помислят хората,че опозицията никаква я няма? Ами той някой олигарх така може да си вземе и Националния исторически музей в София.Колко му е.

Kъм статия Как се подарява Пловдивския панаир на Георги Гергов

2017-04-12 09:34:36Този от БСП в партията им да подадеш молба за членство с мотив, че си безкрайно разочарован от ГЕРБ и си осъзнал огромната си грешка – те пак ще кажат,че това е неуместно и нелепо. Не може да съществува такова нещо - ОСЪЗНАТ ГЕРБАДЖИЯ.

Kъм статия БСП: Несериозно и неуместно е Борисов да предложи на Нинова да е шеф на парламента

2017-04-08 12:46:39Намесата на която ѝ да е държава в Сирия ли нарушава суверенитета ѝ, или само намесата на САЩ? Питам просто,защото когато Русия и Турция бомбардираха същата тази Сирия,мълчахте, демек – майната му на суверенитета.Ама вие сте наистина ега ти троловете.А ако не сте тролове,извинявайте – тогава значи просто сте гола вода. Което,междувпрочем е едно и също.

Kъм статия Как Тръмп преобърна позицията си за Сирия за броени дни

2017-04-08 12:06:46Намесата на която ѝ да е държава в Сирия ли нарушава суверенитета ѝ, или само намесата на САЩ? Питам просто,защото когато Русия и Турция бомбардираха същата тази Сирия,мълчахте, демек – майната му на суверенитета.Ама вие сте наистина ега ти троловете.А ако не сте тролове,извинявайте – тогава значи просто сте гола вода. Което,междувпрочем е едно и също.

Kъм статия България подкрепи САЩ за ударите по Сирия

2017-03-29 11:00:00Корнела още в началото даде знак с поднасянето на цветя пред паметника на Тодор Живков.Тя помисли,че това е,което липсва на хората.И те ще тръгнат след нея.Каква огромна заблуда. На хората им липсва Европа. Защото децата им са там.А това означава всичко.

Kъм статия Иво Христов: ГЕРБ е "селската десница"

2017-03-28 12:11:30Към коментар номер 11: Нали не си забравил,че БСП е против референдума на Слави?

Kъм статия бТВ свали Слави от екран, той дава пресконференция днес

2017-03-20 14:37:44"...препълнената опера на Стара Загора..." Ваярно,че е препълнена,лошата новина за Нинова обаче е,че това са всичките гласове,на които може да разчита от Стара Загора за изборите,ако някои от тях не са отишли там от чисто любопитство,естествено.

Kъм статия Нинова: Демокрацията ни отне много, а Борисов - и нея

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.