ПРОФИЛ

Рейтинг
1096
точки при гласуване
1

piton

създаден на 2016-12-08 14:55:47
Всички ваши коментари (77)
Дата Коментар
Страници
2017-07-24 19:05:37Има много показателни факти в случая. Случаят е от февруари и досега единствените активни действия на МВР и прокуратурата са за прикриване на случая и издевателства/тормоз над служители. Ако въпросният видеоклип не бе изтекъл в интернет и не се бе вдигнал скандал, прикриването и тормозът щяха да продължат. Няма ли публичност и обществен натиск, държавните органи не работят!

Kъм статия Заканата "Повече няма да бъдеш полицай" започна да се случва

2017-07-19 08:14:16Това проклето чакане някой да ни даде, някой да реши вместо нас, някой друг да работи и някой да ни „оправи”, това ни докара всички проблеми включително ниските доходи! Това чакане беше наложено във възпитанието на хората през комунизма - партия и държава да решават, те да създадат работа и доходи.

Kъм статия Протестът на полицаите: IQ-то ми е над средното! А заплатата? (снимки)

2017-07-19 01:06:18Професоре, професоре, само с протести не става! Трябва и работа, и акъл! Или си мислиш, че членството в ЕС и НАТО изработва заплати?! Това членство помага, но в кошара не вкарва! Заплати и доходи тук и от нас трябва да се изработят.

Kъм статия Протестът на полицаите: IQ-то ми е над средното! А заплатата? (снимки)

2017-07-15 00:28:48Професоре, вие сте единственият, който 3 години след затварянето на КТБ, не е разбрал! КОЙ вкара държавни и общински пари в КТБ, за да бъдат източени и кои години? КОЙ, освен Цветан Василев, получи кредити от КТБ, за кои медии и фирми ги получи и по чие нареждане? Жокер - нарежданията за вкарване на държавни пари и за раздаване на кредити, е от едно място. Така обществени пари отиват в частни джобове. Кой го позволи това? КОЙ искаха да сложат за шеф на ДАНС и ЗАЩО? Защо ДАНС, БНБ, МВР и прокуратура не предотвратиха източване и не го спряха? КОЙ им нареди да пасуват? Защо възникна конфликт между Цв. Василев и тези, които бутнаха КТБ? Защо след 3 год.парите ги няма, няма и осъдени? КОЙ и защо пази източването? Помисли и вярвам, че ще се сетиш за имената! Пък като се сетиш за имената, ще се сетиш и защо нищо не се прави.

Kъм статия КТБ ли? Какво беше това?

2017-06-06 18:53:47Панов пречи на доста хора в съдебната и прокурорска номенклатура, както и на управляващите от ГЕРБ и ДПС! А развинтването и разхлабване на болтове на гумата е типично мутренско-милиционерско предупреждение от 90-те, когато въпросните господа са формирали „ценностите” си, моралните ... Докато ни управляват мутри и милиционерите, така ще е!

Kъм статия НСО търси кой развинти болтовете на колата на шефа на ВКС

2017-06-06 15:47:55Поредният руски провал! Путин може би има за цел да увеличи членовете на НАТО! Справя се перфектно! Скоро и сърбите ще си подадат документи, а Масква ще обяснява за ответни мерки :))) А Путин остарява, но не поумнява! Любопитно, кой ще е следващия милиционер на неговото място :)))

Kъм статия Черна гора е най-новият член на НАТО, а Русия веднага я заплаши

2017-06-06 15:37:22Историята и Истината имат едно общо качество: могат да се скрият, но не задълго! Накрая, винаги излизат пред публиката. Историческите факти ги споменах по-долу и даже мурзилките не фи отричат. Руснаците не са ни никакви братя, американците - също, европейците - също. Който е брат на някого - да иде да живее при него. В момента България е част от ЕС и НАТО, може на някой да не му харесва - негов проблем. СССР се разпадна, поради колапса на съветската икономика, който причини и политически разпад. Който иска да вярва в детските приказки за „предателство”, нека си вярва! Разпадът е факт, както са факти слабата руска икономика, руските провали във външната политика също са факт (Крим, Украйна, помощта за Ципрас, Сирия, Македония, Черна гора, Тръмп ...). Важното е да си пият почистващи препарати в Рассийката :)

Kъм статия 10 години руски и сръбски шпиони сеят раздори в Македония, за да я "пазят" от НАТО

2017-06-05 23:17:08Ако ще се позовавате на историята, което е погрешно, бърз преглед: - Съединение и Сръбско-българска война, Русия подкрепя Сърбия и изтегля офицерите си; - Сваляне на Александър Батенберг от проруски офицери с подкрепата на Русия; - Балканска война срещу Турция; - Междусъюзническата война срещу Румъния, Гърция и Сърбия; - Първа световна война сме съюзници с Турция срещу Русия, Сърбия и Гърция; -Втора световна война - СССР ни обявява война. Къде бяха руските „братя” през Съединението и Първата световна? Май на отсрещния бряг. Хайде да не намесваме историята. Настоящето е ясно - Русия е една изостанала държава с бедно и зле живеещо население. 45 години се опитваха и фалираха.

Kъм статия 10 години руски и сръбски шпиони сеят раздори в Македония, за да я "пазят" от НАТО

2017-06-05 22:25:52Фуражката се инати като магаре на мост, но полза няма да има.

Kъм статия Радев отказа да разсекрети стенограмата от втората среща за КТБ

2017-06-05 22:24:11Руснаците си действат навсякъде по милиционерски- фалшиви новини, рушвети, омраза на расова, верска и етническа основа, организиране и финасиране на партии. Търсят съюзници по три линии - панславизъм, православие, посткомунистическо минало. Истината е, че в Руската федерация има много неславяни, а православие и бивши комунисти е като магаре и духова музика. Откога кгбиста Путин е православен? Откогато няма СССР :-) Слагайте ми колкото искате минуси, но руските милиционерски номера са разкрити и нямат ефект, освен комичен ефект.

Kъм статия 10 години руски и сръбски шпиони сеят раздори в Македония, за да я "пазят" от НАТО

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.