ПРОФИЛ

Рейтинг
1321
точки при гласуване
1

piton

създаден на 2016-12-08 14:55:47
Всички ваши коментари (32)
Дата Коментар
Страници
2017-03-17 01:44:11Доган е на възраст вече. Трябва някой да му подскаже по-благо, че не е хубаво да се смесват турска ракия с руска водка във водни чаши, и то докато си прелистваш уроците по партийна философия и демагогика ... Има риск да се получат подобни писания по ракиено време ... Но нищо, ще изтрезнее ..

Kъм статия Доган: Играта е ва банк!!! Република или Султанат

2017-03-08 09:09:49Чудно! Румънската прокурорка ще посочи стотиците осъдени за корупция в Румъния политици и бизнесмени, а Цацата ще разправя че в България няма корупция и осъдени :-) Дали Цацата ще присъства или ще се заключи в кабинета да се поти на спокойствие...

Kъм статия Ръководителката на румънската антикорупционна прокуратура идва у нас

2017-02-24 09:32:23Бедни ми, бедни, патреоте, що не си остана обикновена мутра, вместо да показваш, че Обединените патреоте и ДПС са двете страни на една монета ... Изкована от кадри на ДС с руски пари и български далавери ... Ама айде, нали за един къшей рушвет се борите...

Kъм статия Слави Бинев: ДПС е най-патриотичният жест, който съм правил

2017-02-22 13:57:47Поредната пушилка на прокуратурата, от която нищо няма да излезе. Липсват разследване и обвиняеми сред политическите играчи и хората в МВР, прокуратурата и ДАНС, които позволиха (и евентуално са участвали) в източването. Кои, как и на кого раздодаха невърнатите кредити? Кои позволиха това да се случва години наред? Кои хора вкараха парите на държава, общини, държавни фирми и предприятия, болници и т.н. в КТБ години наред? И най-важното - КЪДЕ СА ПАРИТЕ, 4-те милиарда лева, които бюджета (ние) платихме накрая! Колкото и да искат да пишат всичко на главата на Василев и за децата е ясно, че доста хора нависоко са участвали. И никой няма интерес Василев да се върне и да разкаже в писмен вид и пред съда кои, как, кога, какво и защо :-)

Kъм статия 20 години затвор може да получи Цветан Василев за източването на КТБ

2017-02-20 20:16:36Руснаците можем да ги викнем само за доставка на лади и москвичи, почистващи препарати и стриптийзьорки :) за друго не стават.

Kъм статия 42% от българите искат Русия да ни пази при война, едва 17% - САЩ

2017-02-20 10:00:03Фалшив документ за измама - това си е документна измама. Къде е прокуратурата и МВР, за да установят и докажат кой точно е дал документа за подпис и кой го представил на адвокати и ЧСИ? Докато прокуратурата и МВР не си свършат работата, нищо не може да се направи.

Kъм статия Адвокат и съдия изпълнител герои в нов случай на схемата "Запис на заповед"

2017-02-17 09:35:45България е безспорно най-бедната и най - корумпирана държава и общество в Европа! За бедност, само като се видят минимални и средни заплати и пенсии, е ясно. Колкото до корупцията, тя не се мери с колко пари средно е рушвета, а колко е разпространено даването на рушвети в пари, услуги, стоки. Къде в ЕС се дават толкова рушвети на КАТ, болници, администрация.... Ами тук над половината обществени поръчки и търгове са нагласени. И рушвети се дават не само от бизнеса, ами масово и от граждани- КАТ и лекари. Та Радев вместо да се занимава с руските санкции, да обърне внимание на корупцията.

Kъм статия Според Радев санкциите са във вреда и на Русия, и на ЕС

2017-02-16 09:12:46И малко за БГ патрЕотете: Бедни ми патрЕоте, искате силна българска армия-добре, но готови ли сте да си отделите пари от заплатките и пенциите за тая кауза?

Kъм статия САЩ разполагат войски в България

2017-02-16 09:09:50Ей, голяма забава са коментарите тука. Идеално е, че ще има американски войници тук, това е най-добра гаранция. А руския Иван и сега пише, че е бил тук в Берлин, Париж, Дъблин, Ню Йорк, но го пише в тоалетната, когато е на работа като барман или сервитьор. За Маша и Наташа, няма да казва, къде го пишат че четат и дами :) И да ви кажа как ще свърши всичко- ами като със СССР. Без война, тихо и кротко, Рассията ще си фалира и ще се обезлюдява... А Путин ще забогатява :)

Kъм статия САЩ разполагат войски в България

2017-02-14 15:06:38До Крушата: В речта на Лукашенко от 03.02.17 г. се казва, че имат договор с формула за изчисляване на цената на нефта и газта, както и че цената на газта е ниска на пазара и я купуват като придатък към нефта. Беларус са плащали високата цена, но когато международната цена е паднала, руснаците са отказали да приложат договора и продават пак на висока цена. Предложили са компенсация на цената на Газпром с руски бюджетни средства т.е. обогатяване на частни лица за сметка на държавни бюджет. Лукашенко казва, че за предходните години са загубили 15 милиарда долара от наложените от Русия високи цени, а сега Русия им дава 5 млрд. долара кредит на лихви по-високи от лихвите на "врага" - МВФ. Казва доста и за руските цени за хранителни продукти, забрани, визови ограничение и най-вече за руското неуважение и налагане на решения. Те на такова ощетяване на друга държава от Русия, в България му викат "голЕм шлем" :-)От Рассия с любоФ! :)

Kъм статия Съветникът на Тръмп по сигурността подаде оставка заради руския посланик

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.