ПРОФИЛ

Рейтинг
396
точки при гласуване
1

piton

създаден на 2016-12-08 14:55:47
Всички ваши коментари (99)
Дата Коментар
Страници
2018-01-16 21:11:42„А после ще чакаш някой да те пази от нещо, нали? Е, не се чуди, че няма да те пазят.” Не разбирам от какво „нещо” ви е страх, че да ви опазват? А честно казано, не виждам какво има да опазваме в България - всичко ценно беше деморализирано, изкрадено и замина в чужбина. Та затова не виждам и кой, и на какво ще посегне. Май само управляващите ни са ценност, ги е страх и имат нужда от опазване.... Но едва ли.

Kъм статия Каракачанов: Въвеждаме доброволна казарма

2018-01-15 14:41:31"Защото те прикриват страшни истини. И думите на Туск, и лиготиите на Юнкер, и цялата тази захариада, дето се лее, няма как да не руши вярата в Европа и европейското ни бъдеще. Защото легитимира корупцията, оправдава корумпетата! „Българското правителство се бори с корупцията и постига значителен напредък в това отношение през последните години…" А, бе, аланкоолу! Погледни докладите по механизма за наблюдение, бе! Виж какво сте писали там година след година: Има воля, но няма резултати. А в последния доклад вече и воля няма. Мамка им йезуитска! Бесен съм, честно ви казвам! " Мисля, че европейците и техните ръководители изобщо не са си правят илюзии за корупцията в България и за липсата на правов ред. Нито са забравили докладите по механизма за наблюдение. Просто европейците знаят, че корупцията е вътрешен проблем на българите и ако те си харесват корулцията, трудно ще ги спрат! Затова просто се подиграват С Борисов с горните фрази и тази за тракийския войн ..

Kъм статия Из делниците на един луд (8-12 януари)

2018-01-15 11:06:25"Но най-скандалното за мен е, че предложението за приватизиране на ОБ е внесено през лятото от Трайчо Трайков. .... При това няма никаква належаща причина да се приватизира банката." Докторе, симпатизант съм ви, затова ще си позволя малък коментар по цитираното. Държавата и общината трябва да приватизират всички държавни/общински предприятия и особено банки. Те се използват за влияние на пазара и за облагодетелстване на определени лица. Знаете примерно как държавната Банка за развитие подпомагаше чрез кредитиране уж малки и средни предприятия и на кои хора. Съвсем правилно, Трайков е дал предложение за приватизация, а как и в чия полза е извършена приватизацията е отделен въпрос. Сам разбирате, че даже решението за приватизация не се взема от предложителя. Иначе съм съгласен, че банките трябва да се продават на лица с ясна собственост и по възможност на чужди банкови групи, които разполагат с опит, инвестиционни възможности и капацитет.

Kъм статия Из делниците на един луд (8-12 януари)

2018-01-12 00:25:59Протестът против застрояването на Пирин се състоеше от хора от всякакви възрасти и професии. Имаше много скиори, сноубордисти и обикновени планинари. Много хора дойдоха с децата си. Протестът не само срещу застрояването на Пирин, а и срещу замърсения въздух в София и други градове в България, срещу корупцията и продаването на природата! Протестът беше подкрепен в още градове + Лондон и Брюксел. Протестът за застрояването се състоеше от банскалии, основно хотелиери и хора близки до властта и ПИБ. Хора, докарани с безплатни автобуси. Мотивите им са ясни, но те също ще дишат замърсен въздух, а Банско няма да се посещава и ще съжаляват.

Kъм статия Хиляди на протест в центъра на София 'за' и 'против' промените в Пирин (снимки)

2018-01-11 15:32:49Чудесна новина! Много бих се радвал г-н Готев да започне съдебно дело в Беглия срещу министър Лиляна Павлова, но нека делото не бъде за 1 евро, а за по-голяма сума! А още по-добре е да се разгласи евентуалното решение на белгийския съд не само в Европа, но и в България! Изказването "Ние си имаме официален сайт, представящ българските позиции...", следва да се поправи на: "Ние, правителството, си имаме официален сайт, представящ правитеслтвените позиции ...". Съжалявам, но като българин, не смятам, че министър Павлова изразява моите позиции за свободата на словото, която тя, заедно с Борисов и приятелчето им Пеевски, са ограничили ...

Kъм статия Журналист се закани да изправи Лиляна Павлова пред съда в Белгия

2018-01-03 23:19:03И сега водещата версия е, че се занимава с фирми чистещи ДДС. Да не би НАП да са организирали тази акция

Kъм статия Първоначална версия: Кухи фирми имат връзка с убийствата в Нови Искър

2017-12-18 22:32:19За „незаконната приватизация” на Каолин, има един смущаващ довод на КОНПИ. Според тях, имало белгийски инвеститор, който предлагал 20 млн. долара, но изведнъж се оттеглил и Каолин бил придобит за 7 млн. лева. Дотук ясно. Смущаващо е защо този въпрос се задава на купувача (свързан с Прокопиев), а не се задава на продавача - държавата. Защото именно продавачът държава решава на кого и за колко ще продаде....

Kъм статия Из делниците на един луд (11-15 декември)

2017-12-18 22:25:56Докторе, жив и здрав да си! Бързо и успешно възстановяване! Липсваха ми свежите коментари, та чак се притесних от едномесечното отсъствие! За един месец случки може много да се напише. Побоях се да не е нараняване на смелостта да пишеш каквото мислиш! Подобен тип нараняване е нелечимо. А малко останаха критичните журналисти и коментари.

Kъм статия Из делниците на един луд (11-15 декември)

2017-12-13 18:54:25„Моят работодател е Бойко Борисов...”,- из признания и размисли на председател на държавна комисия за отнемане на частно имущество.

Kъм статия Ройтерс за акцията срещу Прокопиев: България е най-бедната, най-корумпираната и последната по свобода на медиите

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.