ПРОФИЛ

Рейтинг
1300
точки при гласуване
1

piton

създаден на 2016-12-08 14:55:47
Всички ваши коментари (49)
Дата Коментар
Страници
2017-04-25 00:51:36Професоре, по-скоро ЧЕЗ ще продадат и тогава няма да имат лиценз, щото няма да имат бизнес в България. А прокурорските неволи безславно, тихо и кротко ще приключат. Както винаги. А за водата (Софийска и друга) не се тревожи, няма да падне цената, но ще я направят по-добра. Добавят и разни неща и воала - получаваш Уранжада. Вече ги правят тези екстри в Хасковска и Велинградска вода. За въздуха никой не таксува, но и там се работи за промяната му!

Kъм статия Прокуратурата влезе в КЕВР, разследват цената на газа

2017-04-24 21:06:02До Професор Балкански: Професоре, разследването срещу ЧЕЗ за отнемането на лиценза, започна преди 2-3 години от прокуратурата и ДАНС. Учудвам се, че не знаеш. Предполагам, че съвсем скоро разследването ще завърши и прокуратурата ще им отнеме лиценза. Само трябва ЧЕЗ да си продадат целия бизнес в България и ще им вземат лиценза. Имай още малко търпение, хората са сериозни.

Kъм статия Прокуратурата влезе в КЕВР, разследват цената на газа

2017-04-23 19:58:27Мдаа, никой никого не е заплашвал и натискал.Просто събиране на кафе и пасти! И единият само питал, ама за какво ви е като си имате хубав бизнес, защо се занимавате с вестници и карикатури. Ами оставете тези неща и си гледайте бизнеса... Пък прокурори пращат писма защо и как е подадена жалба до еврокомисията за злоупотреби с господстващо положение ... Това между кафенцето и пастите...

Kъм статия Гергов изгорял заради едно кафе, Цацаров не заплашвал Дончев

2017-04-21 08:33:05Спиш, професоре, спиш! Вчера имаше пресконференция на Христо Иванов с искане за оставката на главния прокурор. Мотив за искането: главният прокурор е шеф на всички прокурори в България и никой прокурор не иска да го разследва и провери случая. А се иска доста въображение да разследваш себе си. Апропо, само Христо Иванов ли трябва да се интересува от подобни срещички?

Kъм статия Георги Гергов е бил посредник на срещата Дончев - Цацаров

2017-04-13 12:59:50"Руските власти са получили информация, че е планирано нападение, но „не е направено достатъчно, за да бъде попречено на подготовката“, като дори охраната на училището не е била подсилена, обяви Съдът." Много професионални действия на руските служби и МВД! Молодци! Сигурно така са действали и в Санкт Петербург, ако не са си го организирали те самите де! Добре, че поне 3 млн. евро са нищо за руската държава, могат да продължават с антитерористичните мерки в стил "получаваме предупреждения, ама не ни пука"!

Kъм статия Русия осъдена да плати 3 млн. евро заради трагедията в Беслан (обновена)

2017-04-13 09:07:36Щом Русия блокира разследването на ООН, значи Асад е пуснал химически газ и заслужено яде томахоци! Като не искат мира, има и секира!

Kъм статия Русия наложи вето на проекторезолюцията на ООН за Сирия

2017-04-09 18:22:30След 1944 г. България се управлява от прости и нискограмотни хора, с единствено качество - да изглеждат като хора от народа (кундурджии, овчари, работници). Така си върви от 1944 и досега! Сега са милиционери, ВИФ-аджии... Тези прости и нискограмотни, които ние избираме, цял живот са нямали нищо и нищо не са постигнали. Съвсем нормално, като станат политици, да потребяват държавен лукс с пълни шепи и да си пълнят джоба, родата и близкия кръг с държавни средства. Е, „демокрацията” отне възможността да са само едни и същи, но животът е несправедлив.

Kъм статия Кой живееше добре в Народна република България

2017-04-04 22:11:46Колкото и слаб журналист и мислител да е Симов, тук е прав! Не е лесно с нискоинтелигентни лидер и партийци, и със застаряващ електорат!

Kъм статия Александър Симов, БСП: Местните структури ни изиграха лоша шега

2017-04-03 14:05:25Това е статия с прогнози. Няма нищо лошо да се прочете, че на всичко отгоре е и доста точна. Сбъдна ни се китайското проклятие - да живеем в интересни времена. Нека поне запазим чувството си за хумор.

Kъм статия DW: Новото българско правителство - три варианта

2017-04-03 07:53:46Самият Орбан официално е получавал студентска стипендия от Фондация на Сорос.

Kъм статия Хиляди излязоха на протест в Унгария срещу закриването на университет на Сорос

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.