ПРОФИЛ

Рейтинг
232
точки при гласуване
1

piton

създаден на 2016-12-08 14:55:47
Всички ваши коментари (113)
Дата Коментар
Страници
2018-04-03 07:47:38Случаят е ясен! Граничарите и митничарите гледат таблото и са на местата си, когато таблото покаже, че самолетът е кацнал. Иначе пушат, тоалетна или ядат. Не знам как биха заловили наркотици или терористи, ако не е написано на таблото на летището. Мисля, че трябва да се напише на таблото за уволнение на министър и правителството.

Kъм статия МВР проверява нов случай на пътници, влезли без проверка у нас

2018-03-19 08:52:58Вчера имаше интервю по скайп с руския учен, работил по „Новичок”. Човекът ясно обясни, даде и други примери, че това вещество може да се произведе и ползва само от Русия. Само в тази държава, веществото е било произвеждано, съхранявано, изпитвано и познато. Възниква въпросът защо й е на Русия да отравя бившия си агент и дъщеря му, след като са били съдени в Русия. Две причини: първо - предупреждение към всички руснаци във Великобритания - не сте в безопасност, внимавайте. Второ - обединение на руснаците преди изборите тип сами срещу Запада. Теориите как британците сами направили инцидента срещу двама руснаци и срещу британски полицай, са смехотворни. Първо, че там не могат да си позволят подобен тероризъм. Второ, че пострадалите са донесли веществото от Русия и дъщерята е била там.

Kъм статия Путин най-после коментира отравянето на Скрипал: Русия няма нищо общо

2018-03-01 20:53:01Милиционерите всичко знаели от 2010г. даже! Дотук добре. Въпросът е каква полза има държавата и обществото от тяхното знание? Кого са информирали и кога? Ако не отговарят - да ги закриват и всичките знаещи безделници на трудовата борса.

Kъм статия Службите знаели какво става в ЧЕЗ още от 2010 година

2018-02-24 16:23:23Браво, Гинке! Ти си най-големия енергиен магнат в България, заедно със СИКаджията Бай Фън Шуй! Надявам се, след всички далавери и злоупотреби, най-накрая този нещастен народ да се събуди, да прогледне какви айдуци го управляват и да спре да прегръща крадците си!

Kъм статия Гинка Върбакова с първо интервю: Купуваме ЧЕЗ сами с кредит от банка

2018-02-10 20:14:30Как е купил телевизията - със собствени средства и бизнес заем?! А КОЙ е предоставил бизнес заема - ако е офшорка или ПИБ нещата са ясни! Очевидно, че политическите анализи и ровенето за КТБ и реформа в прокуратурата, не са понесли на няКОЙ хора... И тези хора са трите шишита.

Kъм статия Собственикът на BiT Миро Янев: Купихме телевизията с бизнес заем и собствени средства, Гергов няма участие

2018-02-07 08:00:26„Както каза г-н Юнкер: има още малко да се направи. Аз съм убеден, че съвсем скоро България ще постигне и това. Вие сте една от най-бързо растящите икономики в ЕС, каза Рюте.” Да, съвсем малко да се направи: реформа на прокуратурата, МВР, държавна администрация, вкарване на корумпирани политици в затвора. Борисов каза, че всичко е почти завършено и след 2 години ще се пребори с корупцията. А че сме най-бързо растящата икономика, всички го усещаме по доходите си. Чудим се как да си харчим парите.

Kъм статия Холандия ще ни подкрепи за Шенген, ама друг път

2018-02-05 13:40:00"Основната причина е в гражданската енергия и протестите." Изключително добра статия, описваща положението в България. Само да добавя, че ако не беше гражданската енергия и протестите, няКОЙ още щеше да е официално шеф на ДАНС!

Kъм статия Ето схемата, по която функционира българската държава

2018-02-04 20:42:22Турция и Русия, скоро време, не трябва да се присъединят към ЕС. Имат проблеми със спазването на човешките права, проблеми с върховенството на закона и правото и с демократичните правила. Ако трябва да бъдем честни, България има подобни проблеми, макар и в по-мек вариант. България просто я приеха по политически причини, но явно се осъзнаха и скоро Шенген няма да видим.

Kъм статия Турция поиска пълно присъединяване към ЕС

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.