ПРОФИЛ

Рейтинг
433
точки при гласуване
1

piton

създаден на 2016-12-08 14:55:47
Всички ваши коментари (87)
Дата Коментар
Страници
2017-10-18 14:30:54Ако Цачева говори за „влязъл в сила съдебен акт на прокуратурата”, трябва да бъде незабавно сменена като правосъден министър и да си скъса дипломата по право. Къде е прокуратурата, къде е съда, тази глупост откъде й дойде. Май цацаратурата много ги страхува управляващите.

Kъм статия Цачева се интересува има ли корумпирани политици, но само след "съдебен акт на прокуратурата"

2017-09-14 23:40:09Професоре, конкретни информация, факти и доказателства за корупция има в изобилие. Но какъв е смисъла да ги посочиш, когато тези, които ще ги проверят, реално ще проверяват себе си. Докато обикновените хора си траят, тези отгоре ще крадат и ще са корумпирани. Колкото до закона за борба с корупцията, кой управляващ в България ще подкрепи закон срещу себе си, който да спре пълненето на партийна и лични касички. Пак стигаме до обикновения човек, защото само той има реален интерес от намаляване на кражби и корупцията.

Kъм статия ДСБ: И ГЕРБ, и БСП борят корупцията като при Живков - промени има, промяна няма

2017-09-05 11:12:33Хахаха, Бокова връчвала отличия на азербайджанската първа дама и вицепрезидент Мехрибан Алиева. Също така Бокова била домакин на изложба в централата на ЮНЕСКО в Париж, озаглавена „Азербайджан – Страна на толерантността” :)) Но разбира се, не знаела че съпругът й е азерски консултант и получава стотици хиляди евро за хидроконсултации и супервайзърски услуги. И съпругът и той не знаел откъде идват стотиците хиляди евро .... Истински комунисти, взели парите, ама не знаели откъде са :))) https://bivol.bg/mitrev-laundromat.html

Kъм статия Съпругът на Ирина Бокова е замесен в мащабна схема за пране на пари, пише Guardian

2017-09-05 11:07:03"два пъти е бил изключван от ГЕРБ - за побой - пребива син на общински съветник, и за намушкване с нож срещу случаен гражданин след пътен инцидент. "....., но тъй като Влайков не е имал повдигнато обвинение след двата случая с него, той е останал невинен." А кой ще обясни ЗАЩО Влайков не е имал повдигнато обвинение за намушкване с нож? Първо, прокуратурата трябва да обясни ЗАЩО не е било повдигнато обвинение в съда, защото с това е съдействала ГЕРБ-аджията да придобие право да носи оръжие. Второ, Цветанов да обясни ЗАЩО ГЕРБ продължават да подкрепят безотчетна и безконтролна по закон прокуратура и не променят закона, та позволяват на определени хора да намушкват, стрелят, бият безнаказано ....

Kъм статия В ГЕРБ Септември: Биеш и мушкаш с нож – няма обвинения, значи може да си шеф

2017-08-28 20:39:16„А българинът е като бакъра. Не е важно само да го излъскаш, а и в каква среда ще го държиш. Сложиш ли го в неподходяща среда, веднага позеленява…” Това важи не само за българина. Ако сложим немски политици, за има няма 6 мес ще станат като сегашните ни управляващи. Защото средата т.е. избирателите са българи. Следователно, средата трябва да се измени.

Kъм статия Из делниците на един луд (21-25 август)

2017-08-17 22:12:37Прави са хората! Да възложиш обществена поръчка за 12 млн. с пряко договаряне с частна фирма, знаете ли за каква комисионна иде реч! Тази далавера е въпрос на национална сигурност за далавераджиите!

Kъм статия НДК дава 12 млн. на пряко договаряне с оня Галчев, заради който изгоря Боршош

2017-08-11 01:28:57Мдаа, от доста време се пише, че Пеевски (и ортака му БХ) имат апетити към Дунарит. Но съдът им попречи. И сега не кой да е, а специализираната прокуратура имала някакви обвинения срещу шефовете, пък отнемането на лиценз и проваляне на бизнес... Е, обвиненията не са ясни, но шефовете се принудиха да подадат оставките, но ... май не стига. Сега щяло да има междуведомствена комисия, която да уреждала някакви неща. Е, кажете после, че държавни институции не се занимават с рекет в частна полза :)))

Kъм статия Шефовете на "Дунарит" подадоха оставки, заводът продължава да работи

2017-08-10 01:11:24Мисля, че Борисов трябва лично да отиде на място и да извърши лично проверка за таксата за празен стол! Разбира се, придружен от придворните дами Павлова, Ангелкова и т.н. и съответния брой журналистки, които да записват стъпките и изказванията за поколенията.... После могат да проверят и чистотата на тоалетните в заведението, съставките и начина на храната, алкохола и температурата на морската вода! Да не се разкарват 2-3-4-5 път. А ние, ние всички ще платим такса „празна глава” в Министерския съвет!

Kъм статия Борисов бесен за таксата празен стол в Созопол. Нареди проверка

2017-08-09 15:50:12Не мога да разбера колко още време е нужно на МВР и прокуратурата да си свършат работата по случая?! Да се покрива и прикрива натиск и заплахи (тормоз) към редови полицаи, защото си вършат работата, да се уволняват полицаи разкрили случая пред обществото, да се крият подписки, да се понижава шеф на РПУ отказал да покрие случая .... Докога ще има такива безобразия в тази скапана държава?! Докога прокуратурата във Враца и МВР ще мълчат за остранения шеф на охраната, за евнетуалните му връзки с шефа на ОДМВР Враца? Тези нямат ли поне малко доблест, да излезнат и да кажат открито и с факти кое е вярно и кое - не! Тези неща се проверяват за седмица с всичките им бавяния и замотвания! А служителите на МВР най-добре да си намерят читави адвокати и да си потърсят правата срещу МВР и охраната на АЕЦ, както за уволнението, така и за уронване на името! Само съд и публичност ще ги оправи тези местни феодали!

Kъм статия Уволниха полицая, който направи Пешко от Козлодуй известен

2017-07-31 10:44:03„Реакцията на персонала от метростанция „Младост 1” бе само да повдигат рамене и да ми обясняват че те не отговарят за асансьорите. Дежурният полицай, вместо да помогне, започна да ми обяснява, че това била техника и можело по всяко време да се развали и ме посъветва да се оплача в офиса на „Метрополитен” ЕАД” Мисля, че няма нужда от коментар!

Kъм статия Асансьор с бебе в него пропадна в метрото в "Младост"

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.