ПРОФИЛ

Рейтинг
1062
точки при гласуване
1

piton

създаден на 2016-12-08 14:55:47
Всички ваши коментари (73)
Дата Коментар
Страници
2017-06-06 18:53:47Панов пречи на доста хора в съдебната и прокурорска номенклатура, както и на управляващите от ГЕРБ и ДПС! А развинтването и разхлабване на болтове на гумата е типично мутренско-милиционерско предупреждение от 90-те, когато въпросните господа са формирали „ценностите” си, моралните ... Докато ни управляват мутри и милиционерите, така ще е!

Kъм статия НСО търси кой развинти болтовете на колата на шефа на ВКС

2017-06-06 15:47:55Поредният руски провал! Путин може би има за цел да увеличи членовете на НАТО! Справя се перфектно! Скоро и сърбите ще си подадат документи, а Масква ще обяснява за ответни мерки :))) А Путин остарява, но не поумнява! Любопитно, кой ще е следващия милиционер на неговото място :)))

Kъм статия Черна гора е най-новият член на НАТО, а Русия веднага я заплаши

2017-06-06 15:37:22Историята и Истината имат едно общо качество: могат да се скрият, но не задълго! Накрая, винаги излизат пред публиката. Историческите факти ги споменах по-долу и даже мурзилките не фи отричат. Руснаците не са ни никакви братя, американците - също, европейците - също. Който е брат на някого - да иде да живее при него. В момента България е част от ЕС и НАТО, може на някой да не му харесва - негов проблем. СССР се разпадна, поради колапса на съветската икономика, който причини и политически разпад. Който иска да вярва в детските приказки за „предателство”, нека си вярва! Разпадът е факт, както са факти слабата руска икономика, руските провали във външната политика също са факт (Крим, Украйна, помощта за Ципрас, Сирия, Македония, Черна гора, Тръмп ...). Важното е да си пият почистващи препарати в Рассийката :)

Kъм статия 10 години руски и сръбски шпиони сеят раздори в Македония, за да я "пазят" от НАТО

2017-06-05 23:17:08Ако ще се позовавате на историята, което е погрешно, бърз преглед: - Съединение и Сръбско-българска война, Русия подкрепя Сърбия и изтегля офицерите си; - Сваляне на Александър Батенберг от проруски офицери с подкрепата на Русия; - Балканска война срещу Турция; - Междусъюзническата война срещу Румъния, Гърция и Сърбия; - Първа световна война сме съюзници с Турция срещу Русия, Сърбия и Гърция; -Втора световна война - СССР ни обявява война. Къде бяха руските „братя” през Съединението и Първата световна? Май на отсрещния бряг. Хайде да не намесваме историята. Настоящето е ясно - Русия е една изостанала държава с бедно и зле живеещо население. 45 години се опитваха и фалираха.

Kъм статия 10 години руски и сръбски шпиони сеят раздори в Македония, за да я "пазят" от НАТО

2017-06-05 22:25:52Фуражката се инати като магаре на мост, но полза няма да има.

Kъм статия Радев отказа да разсекрети стенограмата от втората среща за КТБ

2017-06-05 22:24:11Руснаците си действат навсякъде по милиционерски- фалшиви новини, рушвети, омраза на расова, верска и етническа основа, организиране и финасиране на партии. Търсят съюзници по три линии - панславизъм, православие, посткомунистическо минало. Истината е, че в Руската федерация има много неславяни, а православие и бивши комунисти е като магаре и духова музика. Откога кгбиста Путин е православен? Откогато няма СССР :-) Слагайте ми колкото искате минуси, но руските милиционерски номера са разкрити и нямат ефект, освен комичен ефект.

Kъм статия 10 години руски и сръбски шпиони сеят раздори в Македония, за да я "пазят" от НАТО

2017-05-27 22:48:45Професоре, кое наричате „държавна институция”??? За да се използва това словосъчетание, първо трябва да има държава и второ да има институция. Нито едно от двете го няма. Има атака срещу поръчкоратурата. Пък дали атакуващите са ви гнусни или симпатични, няма никакво значение.

Kъм статия Цацаров: Очаквах по-малко хленчене и политиканстване от Лозан Панов

2017-05-27 16:48:41Е, как един прокурор да направи предварителна проверка или разследване на главния прокурор?! Един път - главния прокурор му е най-голям шеф, втори път - главният прокурор има право да му отмени всеки акт и да му даде указания, трети път - мнозинството на главния прокурор във ВСС го назначава, уволнява, повишава, понижава и т.н. Този прокурор трябва да е самоубиец. Затова трябва да се промени системата и статута на главния прокурор.

Kъм статия Бившият шеф на Софийския районен съд за "ЦУМ-гейт": Прокурорите са в ступор от страх

2017-05-23 09:37:10Извършван е атентат, има загинали и ранени хора!Редно е да се прояви съчувствие и уважение към жертвите! Колкото до злобните коментари за либерализма и политкоректността, дори в матушката ви Рассия се случват доста атентати - https://dariknews.bg/novini/sviat/naj-golemite-teroristichni-aktove-sreshtu-civilni-v-rusiq-ot-1999-g-1195102 Там либерални и политкоректни ли са?

Kъм статия Взрив на концерт на Ариана Гранде в Манчестър, има убити и ранени (видео, обновена)

2017-05-10 00:10:48Промениха се парите! Руснаците плащат в евро вместо рубли :)

Kъм статия Деца във военни униформи възмутиха социалните мрежи (снимки)

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.