ПРОФИЛ

Рейтинг
14821
точки при гласуване
10

Victimized

създаден на 2016-04-19 22:43:18
Всички ваши коментари (1594)
Дата Коментар
Страници
2017-11-22 14:45:59Не вярвам на някой да му е интересен този повърхностен пиар, тези двамата очевидно искат да се намесят в политиката. Моля ви, пояснявайте, президента Плевненлиев не е президент в момента и е ясно, че грешката ви не е случайна, след като имате общи спонсори.

Kъм статия Деси Банова и Плевнелиев ще гостуват заедно при Гала

2017-11-21 12:59:45А от това което вие сте казали, става ясно, че вие нямате проблем с нивото на образованост в парламента. Да разбирам ли, че смятате Иво Христов за по малко интелигентен от Марешки или пък Цветанов, или пък самия ТОЙ ББ ? Ако искате да влезете в истински спор, може да не правите слалом около това което е казал професора и да докажете например, че 80% от българите не са дебилизирани? Ако ли не, можете да продължите да си губите времето с безсмислена игра на думи в сектора с коментарите. Аз обаче нямам намерение да отговарям повече на безсмислени въпроси. Поздрави.

Kъм статия Марешки: Не Главчев, а Иво Христов трябваше да напусне парламента

2017-11-21 12:05:59Обявяваш нещо за пропаганда, за да можеш да го цензурираш. . Фейсбук пък оряза малките новинарски сайтове. Корпоративен фашизъм. Кво да ви кажа повече освен едно цитатче от Волтер. "За да разбереш кой те управлява, виж кой ти е забранил да го критикуваш."

Kъм статия Google ще бута назад резултатите от руската дезинформация

2017-11-21 12:02:08Прав е, професор Христов няма място в парламента. Понеже очевидно парламента е място за илитерати и откровени идиоти. Понеже когато някой изкаже мнение, те се хващат за възможно най-скандално звучащата дума и си градят идиотските аргументи около ѝ. Без да взимат предвид контекста, без да взимат предвид смисловото послание на целия изказ. Единствената грешка на професора е , че се извини на всички дебили които са обидиха.... Така и всички медии, и всички демократи, и всички евроатлантици. И измежду тях, нито един който да се заеме да докаже, че Христов не е прав. Очевидно обидени, не казват защо, а то е ясно....

Kъм статия Марешки: Не Главчев, а Иво Христов трябваше да напусне парламента

2017-11-20 14:02:26Какви гръмки заглавия. Истината е, че цяла България се събуди с мисълта за Гришо, и как Никол щяла да глади това дето е наМачкал..

Kъм статия Тази сутрин не само Германия, но и цяла Европа се събуди в шок

2017-11-17 11:52:36В целия Лозенец сложиха такива, на тротоари, които като цяло са прекалено малки, те ги слагат точно в средата. Вярно е , че не спират коли там, ама и хора не минават по тях, ами вървят по пътя. Важното е че зелената зона е разширена и сега ще лапат още здраво...

Kъм статия Тесен тротоар принуждава пешеходците да ходят по локалното

2017-11-17 11:25:46Това колко хора разбраха какво точно каза професора, рефлектира идеално с това което каза. Дебилизация има на всяко ниво в държавата, тези го доказват ежедневно. А тези които го отричат, искат да крепят статуквото, за да може дебилизацията да продължава, докато не се превърнем в тотална сбирщина от евтина работна ръка, която нито си знае правата, нито има каквото и да е чувство за самосъхранение. Готови да продадем всичко което ни е останало за жълти стотинки и да бачкаме на стратегическите инвеститори за 1/3 от надника на запад.. Дебили сме всички, че го допуснахме, а щом се обиждаме толкова лесно, значи има защо. Ей го, wayoff, Нинова му била срам, при все, че в парламента има хора като Бат Сали, Цвъки, Бочко, и така на татък. Съвсем не си с всичкия си момче.....

Kъм статия ВОЛЯ напуска парламента, докато професорът с 'дебилите' подаде оставка

2017-11-17 11:20:21Или понеже може би и той като Паблито е играл с ЦРУ. Ама това ни го вмъкват на подсъзнателно ниво...

Kъм статия Почина истинският Кръстник на сицилианската мафия

2017-11-17 11:19:37Щото такова ни е нивото на журналистиката, търсят снимки в гуглето като първолаци....

Kъм статия Почина истинският Кръстник на сицилианската мафия

2017-11-16 16:55:31А ако повтарят мантрите на една друга сила са психично здрави, красиви и умни нали ? Няма психично здрави хора вече, заради противоестествения начин на живот който водим, на лицемерното представяне на ситуацията от медиите, на шизофреничното говорене на политиците и звездите, и така на татък . За психично здрав политик пък дума не може да става.

Kъм статия Психиатър: 80% са дебили, защото не повтарят лъжата на чужда сила?

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.