ПРОФИЛ

Рейтинг
761
точки при гласуване
1

Kara Kolio

създаден на 2017-03-17 11:53:12
Всички ваши коментари (21)
Дата Коментар
Страници
2017-08-28 20:45:42Свети Николай Велимирович е казал: "Враговете си мрази само оня, който не знае, че те са му не врагове, а сурови приятели. Наистина, трудно ми е да кажа кой ми е сторил повече добро и кой повече зло на тоя свят: приятелите или враговете. Затуй благослови, Господи, и приятелите, и враговете ми. Робът кълне враговете, понеже не знае. А синът ги благославя, понеже знае. Знае синът, че враговете не могат се докосна до живота му. Затуй свободно крачи между тях и се моли Богу за тях." Комунистите с безсилни. Колкото да лъжат, крадат и убиват те правя само добро на християните, като ги карат да се уповават все повече на Бога. Ако ги нямаше комунистите, нямаше да има мъченици и светци в по-ново време. Самият свети Николай Велимирович е бил гонен както от нацисти така и от техните братя - комунистите. Починал е кротко в САЩ, където е намерил подслон в последните си дни. САЩ, да точно САЩ спасяваха православните светци, докато комунистите ги изтезаваха и убиваха.

Kъм статия Документ от времето на Тито: Всички некомунисти в Словения да бъдат избити бързо!

2017-07-29 12:50:17Какво трябва да се прави когато яздим умрял кон (умряла образователна система). ... снабдяваме се с по-як камшик. ... сменяме ездача. ... казваме, че винаги сме яздили този кон. ... създаваме работна група, за да анализира коня. ... посещаваме други места, за да видим как яздят там умрели коне. ... повишаваме стандартите за качество за яздене на умрели коне. ... създаваме Task-Force, за да съживи коня. ... плащаме на хора от чужбина, които уж можели да яздят умрели коне. ... включваме обучителен модул, за да се научим да яздим по-добре. ... правим сравнение между различни умрели коне. ... променяме критериите, които определят кога един кон е умрял!!! ... впрягаме много умрели коне заедно, за да станем по-бързи. ... обясняваме: Никой кон не може да е толкова умрял, че да не може повече да го яздим. ... правим проучване, за да видим има ли по-добри и по-евтини умрели коне. ... обясняваме, че нашият кон е по-добре, по-бързо и по-евтино умрял, отколкото други коне. ... създаваме група по качеството, за да се намери приложение на умрелите коне. ... откриваме независимо разходно перо за умрели коне. ... увеличаваме сферата на отговорност на умрелия кон. ... развиваме мотивационни програми за умрели коне. ... преструктурираме, за да може една друга област да получи умрелия кон.

Kъм статия Бунт срещу идеята на МОН децата да ходят на училище и през юли

2017-07-21 20:48:19Е, бащата е върха на наглостта. Нормално е дъщеря му да учи в САЩ и да няма никакви скрупули.

Kъм статия Дъщерята на Толстой, който обиди България: Да не дава Господ да учите в руски университет

2017-06-29 08:02:54Бели цигани протестират срещу черни цигани. Търкайте картончета, слушайте си чалга, дондуркайте си мутрите и дано най-накрая ви изхвърлят от Европа. Само тогава се чудя кой ще ви бъде виновен. Робско заспало племе.

Kъм статия Стотици на протест в Асеновград срещу роми, нападнали спортисти в града

2017-06-26 22:13:58Сталин е велик руснак!!!

Kъм статия Сталин с по-висок рейтинг от Путин сред руснаците

2017-06-26 22:12:55Най-накрая успяхме да изнесем комунистически субпродукти за щатите.

Kъм статия Видео: Българска чалга зазвуча в центъра на Ню Йорк

2017-06-26 22:02:26Обикновен рубладжия, дето и педофил да му сложат за президент пак ще му целува дирника.

Kъм статия Прокуратурата: Марешки е тормозел аптеки с ниски цени и им пращал проверки

2017-06-26 21:53:57Досега всичките биячи-мутри по магистралите беха путинисти, едва ли и тоя е по различен. Бивши комунисти, настоящи мутро-капиталисти. Нашето Черноморие се превърна в "Малая Россия".

Kъм статия Мъж нападна слепи туристи в Несебър (видео)

2017-06-08 07:51:46Кого лъжете оффци??? Народът ни не можете да го излъжете! 87% от икономическите ни емигранти са избрали РУСИЯ. Осемедесет и седем процента! Всеки може да провери националната ни статистика. Но и без статистиката се знае, че няма семейство в България, което да няма емигрант в Русия. Икономиката ни се крепи на парите, които пращат нашите работещи в Русия. Забележете колко ученици със златни медали от математическите олимпиади отиват да учат в Русия. 99%, деветдесет и девет процента. Всички соросоиди имат дачи в Сочи, Севастопол и т.н. Въобще лицемерието на еврогейовете е потресаващо!!!

Kъм статия Ето какви заплати взимат руснаците

2017-06-05 21:05:13И това е под всяка статия, където руските гномове са ги задължили да коментират: http://imgur.com/a/KYO6S

Kъм статия 10 години руски и сръбски шпиони сеят раздори в Македония, за да я "пазят" от НАТО

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.