ПРОФИЛ

Рейтинг
767
точки при гласуване
1

Чичолина

създаден на 2016-04-19 21:21:34
Всички ваши коментари (1264)
Дата Коментар
Страници
2017-03-24 17:17:10Те никога не се месят никъде. Това случайно излиза след много години: "Не толкова отдавна в Русия най-после бяха наградени героите от Виетнамската война с извинението, че това е било невъзможно по-рано, защото СССР официално не е участвал във войната. С две думи, легендата за Виетнам, който е "победил" едва ли не САЩ, угасна. Ето защо не е много ясно, кой кого е избил, защото между наградените имаше руски пилоти на бомбардировачи."

Kъм статия Путин се срещна с Льо Пен и обяви, че не се меси в изборите във Франция

2017-03-24 17:06:48Премиерът - юрист какво мисли относно спазването на законите? Ще му харесе ли да се оспорят изборите и заради машините, и заради блокадите .. На европеец се правеше, а се оказа маша на Доган и Ердоган.

Kъм статия Патриотите се заканиха да блокират границата до неделя, властта ги заплаши с ответни мерки

2017-03-24 13:49:31Нивото и на двете водещи политически сили е толкова високо, че свят да му се завие на човек, при тази недостижима интелектуална висота. "Титаничен" сблъсък на идеи, на решения....

Kъм статия Борисов: "Откак обрах джанката и баща ми ме би, не крада"

2017-03-24 08:54:07След недоразумението Зарков, нито един млад от БСП не си заслужава вниманието и доверие!

Kъм статия Иван Таков: Винаги съм се целил в десетката

2017-03-24 08:51:02Разликата между Корнелия и Радев е огромна. Радев беше мълчалив и никой не можеше до края на кампанията да каже каквото и да било остро срещу него. Корнелия не млъкна и "капацитетът й лъсна много бързо. Някой от антуража й трябваше да й напомни за Марк Твен: "По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения."

Kъм статия Wall Street Journal: Кремъл е дал инструкции на БСП как се печелят избори

2017-03-23 19:43:18"Но за съпруга на Нинова се знае, че е назначен за митничар около 1998 г. по времето на Иван Костов, точно когато тя е сложена от СДС за директор на „Техноимпекс” и го лапва по време на приватизацията След това работи доста време като митничар, чак до 2006 г., включително по времето, когато Нинова е в „Булгартабак”. Всички помним, че тогава гърмят скандали с тютюневото предприятие, а в митниците е истинска буря – по времето на червения вожд митниците Асен Асенов, когато изгърмяха куп екшъни с контрабанда на цигари и горива”, обясняват още хора от столетницата, участвали в управлението по времето на печалната Тройна коалиция."

Kъм статия Според Нинова платформата на БСП е най-близко до тази на Патриотите

2017-03-23 19:40:27А защо да не национализира първо Лукойл Нефтохим, където на много добра службица е съпругът й? Те и без това не плащат никакви данъци. "Междувременно, Дончева се забърква в една голяма сделка за внос на месо от Белгия и Франция, като нарежда да се преведе предварително разплащането – сумата от 800 000 долара. В последствие, такъв внос в България не пристига. Липсват каквито и да било документи, че месото е влязло в страната ни. Не е известно какви са последиците нито за фирмата, нито за Дончева. Само за сведение, по това време съпругът на Корнелия Нинова работи в Софийската митница, а все още отношенията между двете ”началнички” били отлични.

Kъм статия Според Нинова платформата на БСП е най-близко до тази на Патриотите

2017-03-23 19:37:01"Николай Павлов е роден през 1975г. в Димитровград. От началото на 2016 г. е изпълнителен директор на „Булгаргаз" ЕАД. Има дългогодишен опит в банковия сектор в областта на финансовата отчетност. Последователно е заемал длъжностите финансов директор и член на Управителния съвет на „Национална електрическа компания" ЕАД, член на Съвета на директорите на „Контур Глобал Марица Изток 3" АД и Надзорния съвет на ХЕК Горна Арда, финансов директор на „Булгаргаз" ЕАД." При това CV, не е чудно защо Булгаргаз иска това повишение с 30%. А този прочут финансист на НЕК, на Булгаргаз, дали не е допринесъл за "цветущото" им финансово състояние?

Kъм статия Енергийният министър: България ще получи най-ниската цена за руски газ в региона

2017-03-23 18:51:01Каракачанов трупа рейтинг, с любезното съдействие на Цацаров, ДАНС и др. активисти на Библиотекарския институт.

Kъм статия Каракачанов пред OFFNews: Аз съм за широка коалиция ГЕРБ, БСП и Патриотите

2017-03-22 17:49:58Адмирации за анализа! Честно и доста задълбочено направен. ДПС трябва да бъде разгромено именно заради структурите си, които капсулираха Мюсюлманите и голяма част от тях могат до бъдат използвани по начин, който Доган прецени. ДОСТ още е неукрепнала структура и надявам се, че никога няма да позволим повече да играе мръсната роля на ДПС.

Kъм статия И всички вкупом се юрнахме да браним ДПС...

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.