ПРОФИЛ

Рейтинг
1020
точки при гласуване
1

yoghurt

създаден на 2017-04-10 09:46:05
Всички ваши коментари (6)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2017-09-30 19:39:20Квалификацията "Мордор" е белег за капацитет на мозъка ниво холивуд (демек, под дъното) .

Kъм статия Еврокомисията посочи гафовете в кандидатурата ни за ЕМА

2017-09-30 19:35:31Това е може би първото отворено писмо, което изчетох с такова удоволствие дума по дума, докрай. Според думите си г-н Добри Беливанов е един честен човек, радостно е да видиш че има такива хора. А пък плужеци си има винаги, вероятно наистина Добрев е от този сорт.

Kъм статия Кметът на Хасково: Не се дистанцирам от ГЕРБ, а от Делян Добрев. Разчитам на мъдростта на Борисов

2017-09-11 00:41:49Чуден текст, само че твърдението, че "Кръстът не принадлежи на вярата, ами на културата" е меко казано несериозно, точно преди Кръстовден този четвъртък. Кръстът преди всичко е символ. Този символ за едни означава едно, за други - друго. Но като символ той води единствено към вярата, към жертвата на Господ Иисус Христос за нас. Исторически, културата довела до днешния технически прогрес, тръгва от вярата, от православното и единствено християнство. Нито китайците, нито плементата в Африка, нито маите и ацтеките не тръгват да завладяват света. Тръгват да го завладяват, да го "просвещават" еретиците християни на Запад. Развращавайки вярата, използвайки я, ни докарват до положението в което се намираме - тотална ценностна, екологична и културна катастрофа на фона на технически прогрес и изместването на човека от машината. Но да се върнем на темата, наистина днес всеки сам си измисля "културата" . Но това култура ли е?

Kъм статия Приликата между Девети септември и Орбан

2017-09-11 00:11:29Бъркате, ако си мислите че у православните има това настървение, което го има във всички останали християнски ереси, да мисионерстват, да набират привърженици. Ако човек е искрен към себе си и към Бог, ще отвори една най-проста историческа книга и без никакво мисионерство сам ще пожелае да слави Господ Иисус Христос както сам Той ни е завещал и както ни е научил Светият Дух чрез Апостолите, светиите, отците, и както и продължава да ни учи в живата Църква. Показателно е, че нито сме имали инквизиция, нито сме правили реформации и контрареформации, нито сме правели оредни, които да убиват братята си, пък и нито сме имали такава екзистенциална криза каквато в момента се случва в Европа. Е, но това ни чака, колко от нас са истински православни християни?

Kъм статия Дъновистите посрещнаха Слънчевата нова година в Рила

2017-08-19 23:15:26Братя, сами ще си патите, защо трябва да ви се случва това страдание? Изповядвате много опасна теософия, захаросана с чудни думи. Но това е религията на гледачките, на контактьорите, това е религията на идеолозите на Хитлер (запознайте се със символиката) ... Ха поне си отваряйте очите и недейте да бъдете предубедени. Бремената на Църквата са тежки за всички които не разчитат на Божията помощ, казано е - "Силата Ми в немощ се проявява" . Но когато човек се смята за достоен да бъде бог - как ще стане това... Как е свършил "учителят" ви - самоубил се е... нима това не е показателно? Върнете се в лоното на Православието което предците ви завещаха, малко време остава... "Покайте се, защото приближи се царството небесно" ...

Kъм статия Дъновистите посрещнаха Слънчевата нова година в Рила

2017-08-10 17:15:26Демек, даже са го и повишили. Лявата ръка не знае какво прави дясната, милите!

Kъм статия След скандала с Пешко остраниха шефа на полицията във Враца

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.