ПРОФИЛ

Рейтинг
1306
точки при гласуване
1

Buriata

създаден на 2016-07-15 17:35:06
Всички ваши коментари (60)
Дата Коментар
Страници
2017-06-23 15:48:07Това да го каже точно Христо Иванов си е направо подигравка според мен. Та той беше министър на правосъдието и за цялото време на поста не направи нито една реформа. Не си мръдна пръста, а само омаза каквото можа и като видя, че няма на къде повече и ножът е опрял до кокал стана и си тръгна уж обиден. Жалки стават някои хора вече.

Kъм статия Прокуратурата пази престъпниците. Тя е на мафията, да си я отвоюваме

2017-05-25 16:19:59Интересно защо всички са се втренчили в тази стенограма, а никой не пита защо Цветан Василев все още е на свобода?

Kъм статия Борисов е за разсекретяване на стенограмата за КТБ

2017-05-15 20:21:27Това е някакъв реторичен въпрос. По Нова телевизия показаха съвсем нагледно как работи зеленият рекет и как са изнудвани бизнесмените и фирмите от тия псевдо еколози.

Kъм статия Има ли Зелен рекет?

2017-04-24 23:54:01Този почва вече много да дразни. На всяка манджа мерудия е. Кой какво прави и Христо Иванов се изказва. Някой го е излъгал, че така ще спечели избиратели май.

Kъм статия Христо Иванов: Оставка на Цацаров. "Гергов и Дончев го примамили като нищо неподозиращо зайче"

2017-04-05 19:32:38Страх го е Иванов, защото само хората, които не са в България и не знаят какви глупости прави му се връзват на лъжите. Реално като изключим вота за зелените и този на българите в чужбина, за партията на Иванов не са гласували почти никакви хора. Като няма кого да лъже на следващите избори, олигарсите зад него няма и да му дадат пари.

Kъм статия Да, България поиска оттегляне на законопроекта за уседналостта

2017-04-03 22:21:23Еми прав си е. Радан на няколко пъти протягаше ръка за коалиция с Иванов, ама онзи се правеше да ударен. Сега като излязоха крайните резултати и се видя, че заедно щяха да бъдат в парламента, а Иванов е разбил дясното, няма никакво значение, кой какво ще каже.

Kъм статия На кого му пука за мнението на Христо Иванов сега, пита Радан Кънев

2017-03-30 18:49:39Много добра инициатива. Финансовата грамотност трябва да бъде преподавана като предмет в училищата. Именно от финансовата неграмотност се възползват какви ли не спекуланти и престъпници. Някак си за боравенето с финансите се смята, че е умение което ни е спуснато или си е наша лична отговорност, но като нямаш елементарни познания нямаш и базата, над която да ги развиеш.

Kъм статия Знаят ли тийнейджърите каква е разликата между дебитна и кредитна карта

2017-03-28 17:00:40Ама Иванов вече престъпва всякакви граници на нагло поведение. Партията му не само не влезе в парламента, но и получи 15 пъти по-малка подкрепа. Та без никаква подкрепа от хората този иска да диктува ситуацията и да поставя ултиматуми. А онези над 1 милион българи, които избраха Борисов и искат да е премиер? Той тях пита ли ги или тяхното мнение не е важно.

Kъм статия Христо Иванов: Борисов е вреден за демокрацията, призовавам го да не става премиер

2017-03-20 16:14:42Да бе да. Хайде стига с тия платени ПР публикации. Зелените самостоятелно дори и половин процент подкрепа не могат да привлекат. Сега с гледат с коалиция да се намърдат в парламента покрай някой друг, но данните показват, че дори и с партията на Христо Иванов едвам го докарват на 2 процента. Никой не им вярва, хората ги видяха, че не правят нищо за природата ни, а само я използват, за да рекетират бизнеса.

Kъм статия Евродепутат: "Зелените" имат огромен напредък, Горна Малина е за пример

2017-03-17 20:46:17Аз пък предсказвам, че на Марс има марсианци. Може ли сега да ми дадете нобеловата награда? Стига сте ни натрапвали този провален министър. Христо Иванов сега се прави на голям мъж седнал удобно в къщи зад компютъра, но когато беше министър бягаше и се криеше по коридорите от Цацаров.

Kъм статия Христо Иванов: Човекът с есемесите - Димитър Узунов, ще стане шеф на ВАС

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.