ПРОФИЛ

Рейтинг
1136
точки при гласуване
1

Buriata

създаден на 2016-07-15 17:35:06
Всички ваши коментари (34)
Дата Коментар
Страници
2017-01-19 22:34:31toristo Ама ти изобщо май никога не си се качвал на български влак след като говориш по този начин. БДЖ не поддържа линиите, а парите за това се крадат яко и работата е поувенчата. Истината е, че на много места в страната линиите ни са опасни за движение и за това масово се намалява скоростта, за да се прикрие този факт. Кажи ми един инцидент с влак, в който БДЖ е била виновна? Винаги са все виновни машинистите и превишената скорост. Просто БДЖ е държавна и Прокуратурата е държавна и съдът е държавен и се получава така, че държавата трябва да осъди сама себе си. Ето защо винони все са машинистите. На снимката ясно се вижда, че наистина не е заключена стрелката. Няма значение в коя посока е направена снимката и в коя се е движил влака. И в двете посоки резултатът е един и същ – влакът излиза от релсите.

Kъм статия Незаключена стрелка причинила катастрофата на влака в Хитрино

2017-01-11 23:02:47Хахаха да беше си признал поне и че я финансора, а медиите му я обслужват с глашатайство.

Kъм статия Прокопиев не е в "Да, България", но й симпатизира

2017-01-09 23:00:32Този е поредният представител на задкулисието, който ще ни оправя. Е мерси вече от такива. Видяхме ги реформаторите, сега същите лица ни пробутват и този.

Kъм статия Речта на Христо Иванов при учредяването на партия "Да, България"

2016-12-15 20:23:32Браво. Добра работа имайки предвид, че копоите на Василев постоянно саботираха синдиците.

Kъм статия ФГВБ връща 1,145 милиарда лева от заема за КТБ на държавата

2016-12-05 22:02:57Интересното от казаното от Ганчев е, че Цветан Василев е бил готов и уж е дал 240 млн. лв. , за да си спаси финансовата пирамида. Един невинен човек не дава подобни цифри за подкупи.

Kъм статия Гриша Ганчев разказа за среща между Борисов и Цветан Василев преди падането на КТБ

2016-11-19 14:58:16Само в България може крадците и далавераджиите изпаднали в тежка корупция да съдят държавата и на никой това да не му се струва фрапантно.

Kъм статия Бившият подуправител на БНБ съди прокуратурата и парламента

2016-11-16 03:54:35Защо WWF - Световната кеч федерация - никога не задава въпроси за Пампорово на Цветелина Бориславова - леля Цеца Секса? СлучаЕност? Едва ли...

Kъм статия WWF: Багери и сеч заплашват парк "Пирин". Да ги спрем!

2016-11-04 21:32:55От целия текст излиза, че референдуми могат да се инициират само от "умните и красивите" другите нямат право. Същите, които пищяха, че трябвало да има референуми и да се пита народа, сега пропаганират да не се участва в референдума. Има ли смисъл повече да им се обръща внимание на тези хора.

Kъм статия Минчев: Когато ви предложат бюлетина за референдума, кажете "Не, благодаря!"

2016-11-04 21:26:35Това е поредното доказателство за това колко е измислен целия този скандал Яневгейт. Бивол падна до нивото на ПИК. Е нормално де, имайки предвид, че собствениците и на двата сайта са братя. Толкова голяма небивалица е това, че ... Ще излезе, че този Бойко бил много потентен и само кого да такова мисли. Само дето физически няма как да се случи това, което обясняват. Най-малкото през голяма част от времето пътува. Но какво значение има, нали Бивол са взели едни пари, за да плюят. Ето ви и истината за Бивол тук гледайте и се сещайте сами https://www.youtube.com/watch?v=JRMKmxd9udA

Kъм статия "Яневагейт": Борисов прави секс с "посетители" и снима клипчета с две камери

2016-11-02 22:24:38Абе защо ли всички като излязат от властта и започват постоянно да се изказват как трябвало да се променят нещата? Ами като имаше властта да ги промени защо не направи нищо? Стоеше като мишок като му се скараха и не смееше да обели и дума. Сега много отворен е като няма власт, но може да критикува и обвинява. Този е поредната калинка, която назначи Прокопиев и изхвърча като такава и то много набързо. Добре че го махнаха, преди да е съсипал всичко.

Kъм статия Христо Иванов към "нормалните" в прокуратурата, МВР и ДАНС: Не слугувайте на мутри!

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.