ПРОФИЛ

Рейтинг
1280
точки при гласуване
1

Buriata

създаден на 2016-07-15 17:35:06
Всички ваши коментари (53)
Дата Коментар
Страници
2017-03-28 17:00:40Ама Иванов вече престъпва всякакви граници на нагло поведение. Партията му не само не влезе в парламента, но и получи 15 пъти по-малка подкрепа. Та без никаква подкрепа от хората този иска да диктува ситуацията и да поставя ултиматуми. А онези над 1 милион българи, които избраха Борисов и искат да е премиер? Той тях пита ли ги или тяхното мнение не е важно.

Kъм статия Христо Иванов: Борисов е вреден за демокрацията, призовавам го да не става премиер

2017-03-20 16:14:42Да бе да. Хайде стига с тия платени ПР публикации. Зелените самостоятелно дори и половин процент подкрепа не могат да привлекат. Сега с гледат с коалиция да се намърдат в парламента покрай някой друг, но данните показват, че дори и с партията на Христо Иванов едвам го докарват на 2 процента. Никой не им вярва, хората ги видяха, че не правят нищо за природата ни, а само я използват, за да рекетират бизнеса.

Kъм статия Евродепутат: "Зелените" имат огромен напредък, Горна Малина е за пример

2017-03-17 20:46:17Аз пък предсказвам, че на Марс има марсианци. Може ли сега да ми дадете нобеловата награда? Стига сте ни натрапвали този провален министър. Христо Иванов сега се прави на голям мъж седнал удобно в къщи зад компютъра, но когато беше министър бягаше и се криеше по коридорите от Цацаров.

Kъм статия Христо Иванов: Човекът с есемесите - Димитър Узунов, ще стане шеф на ВАС

2017-03-17 20:44:14Тия от тая измислена партия Да, България вече се чудят по какъв евтин начин да си правят реклама и предизборна агитация. От една техническа грешка се опитва да заформи скандал. А от къде имат БСП този запис, не е ли от друга предизборна кампания на червените, за която този младеж си е записал гласа. Значи какво излиза, преди е работил за БСП и ги е подкрепял, а сега се е пребоядисал и плюе по тях.

Kъм статия Гласът на актьор от "Да, България" попадна в предизборен клип на БСП

2017-03-13 23:17:00Поредният опит за манипулиране на българите в чужбина за случващото се в страната ни. Стига вече с тия лъжи и измами.

Kъм статия Да, България организира видеочат с българи в чужбина

2017-03-13 11:38:32Абе нищо лично срещу Боян Петров нямам, ама откакто го блъсна онази румънка, май му е размътила бая чарковете. Не може постоянно да се протестира само срещу големи фирми. Доста намирисва тази работа и докарва на опит за рекет над бизнеса. По Нова телевизия бяха направили много добър репортаж как се изнудват фирмите от екозащитници и какви пари си докарват.

Kъм статия Алпинистът Боян Петров повежда изкачване срещу златодобива в Трън

2017-03-10 15:53:53Да, много е прав човекът. Наистина за 1000 лева ще си ги купиш тия харесвания. И това го правят партиите, за да може да създават усещането, че са изключително много подкрепяни. Виж само иронията, тия партии, които имат около 1% и нямат шансове за парламента са с най-много харесвания. Е, Фейсбук не изкривява ли сериозно действителността? Хайде пак се замислете следващия път като гледате глупостите във Фейса до колко са адекватни.

Kъм статия Кои са най-харесваните партии във Фейсбук

2017-03-10 15:52:22Абе зелените как така изведнъж станаха много активни? Цяла година спаха, с епизодични провокации и изведнъж дойдоха изборите и те се активизираха да правят протест след протест за каквото се сетиш. Сега за дървена мафия ми говорят. Еми то от километри си е ясно, че тези хора просто са популисти и използват всяка тема, за да се набутат насилствено в парламента, защото никой не ги подкрепя.

Kъм статия "Зелените" срещу новия шеф на Агенцията по горите, имал връзки с дървената мафия

2017-03-06 14:30:39samael Може ли да ми кажеш, къде точно е сякъл концесионерът Юлен? Тези, които изсичаха горите и зелените площи са именно хотелиерите в Банско, за да си построят грамаданските хотели. Юлен са концесионери на ски зоната и не развиват хотелска дейност. Така че доста манипулативни и неточни изказвания правиш. Тук трябва да пишеш реално в защита на Юлен, а не да подкрепяш хотелиерите, които са ти изливат бетона в Банско.

Kъм статия Хотелиери на протест в Банско срещу такса за паркинг

2017-03-02 11:27:13Абе Мартине, кога ще се усетиш, че ролята на Христо Иванов е да разцепи дясното. А медиите на Прокопиев налагат схващането, че едва ли не дясното с теб и Радан е виновно за това и трябва веднага да се присъедините към Иванов.

Kъм статия Мартин Димитров: Защо Христо Иванов забрави кой излезе на протест заедно с него?

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.