ПРОФИЛ

Рейтинг
13389
точки при гласуване
10

Стефан

създаден на 2016-04-19 20:18:15
Всички ваши коментари (1092)
Дата Коментар
Страници
2017-06-22 23:00:00А ритането на камериерки и блъскането на коли с мотокар, в базовия пакет ли е?

Kъм статия Германски турист би момиче, барман и охранител, нападна и полицаи в Слънчев бряг

2017-06-22 22:26:29Не знам колко е нелепа смъртта на това нелепо лице, но описанието на сифона, и механизма на травмата и причината за смъртта, са сияйно нелепи. Не всеки ден чета такава глупост:) Вместо да си кажат, че поредното чучело се е пръснало от допинг и глупост. Примерно.

Kъм статия Диспенсър за сметана уби фитнес модел във Франция

2017-06-22 01:18:43Да, а билбордовете, които освен че са по-близо до платното от дърветата, ами и заслепяват нощем, и то тъкмо на кръстовищата с малки странични пътища, може да останат, така ли?

Kъм статия Предлагат да се изсекат дърветата по магистралите, за да се намалят жертвите на пътя

2017-06-21 23:25:52Да! Веднага да се засипят реките! И снега пречи - да се построи покрив!

Kъм статия Предлагат да се изсекат дърветата по магистралите, за да се намалят жертвите на пътя

2017-06-21 22:23:25Е как в Пазарджик учат новобранците за полицаи, като в пазарджишката полиция са способни да измислят такъв идиотизъм? Ако пазарджишката полиция няма бан в Гугъла, не е лошо да погледне на "лесозаградителни пояси". А също така да прочете в учебника по кримонология, че крайпътните дървета убиват ЕДИНСТВЕНО при самоотбрана.

Kъм статия Предлагат да се изсекат дърветата по магистралите, за да се намалят жертвите на пътя

2017-06-21 11:38:50Ние вече сме ги надминали, защо да ги стигаме. До 90-та, срещу студентска книжка, всеки студент можеше да яде за 50 стотинки в кой да е стол в цялата държава. Имаше си предприятие "Студентски столове". За преподаватели и служители беше по-скъпо.

Kъм статия УНСС отмени дискриминацията - изравни цените на храната за преподаватели и студенти

2017-06-21 04:25:36Тва лидер ли е, лидерка, или лидеро? Първо да вземе да си поприбере щръкналите кучешки зъби в "усмивката". А то в Източна Европа това се приема за агресия. После да вземе да напомни защо са избили собствените си евреи, цигани, луди, инвалиди. Защо у нас всички тия категории ги има. И също толерантно, да прибере същите категории лица. В това число - тежко неадекватните, но поканени от нея самата "бежанци". Трудно можеше да се направи по-хубава реклама на Динко и другарите му.

Kъм статия Лидерът на Зелените в Европарламента: Да пратим бежанците в Източна Европа

2017-06-21 04:11:43Уейофе, ти слушаш гениални анализатори. Благодаря ти че светваш и нас - балъците! Не знаех, че това били методи на КГБ, сега съм спокоен че и аз съм причастен:) Тия потресаващи по дълбочината си знания, ги има в предговора на всеки справочник на сержанта от армейското разузнаване, за агентурното и не говорим. И така правят всички, през последните около 3 000 години. Изпълнителят никога не научава "плана", нито даже след успешно изпълнение на задачата. Не е негова работа. Сам съм изпращал групи, без да знам за какво. Даже командира на батальона рядко знае, даже задачата да е учебна. А той е много етажи над изпълнителите. В дивизията - армията може и да знаят, но те нямат контакт с изпълнителите, и нямат даже общи спомени. И това е всичко на всичко армейската разведка, чиято секретност е три, айде десет денонощия. И детска игра в пясъчника, ако трябва честно. А "КГБ" и букварите на твойте аналлизатори, са силно различни неща.

Kъм статия Експлозия на гарата в Брюксел. Неутрализиран е атентатор с колан с експлозиви

2017-06-21 03:51:29Чии - чии покрив? На тия, дето оценяват нашия Козлодуй като опасен, и го срутват? Микроне, кажи на баба си, че пръчките от реакторите не стават за шишчета за жаби. Може да е опасно, и да предизвика бръчки по крайниците, които развалят впечатлението от минижупа!

Kъм статия Запали се покривът на ядрен реактор във Франция

2017-06-21 03:45:15Най-старото икономическо училище у нас е в Свищов, и никак не е ВНИИ "Карл Маркс".

Kъм статия УНСС отмени дискриминацията - изравни цените на храната за преподаватели и студенти

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.