ПРОФИЛ

Рейтинг
6729
точки при гласуване
6

Стефан

създаден на 2016-04-19 20:18:15
Всички ваши коментари (412)
Дата Коментар
Страници
2017-02-26 13:28:54Циганино, не се бутай в моя дом, ако не искаш да затрия твоя! Мога, не ме карай.

Kъм статия Ромска фондация пусна сигнал за дискриминация срещу кмета на Елин Пелин

2017-02-26 12:53:46Сигурно, това е модно. А те вече не са и колоездачи, те са "велосипедисти", и вече отделна социално-политическа категория. Скоро ще стане още по-смешно, когато бедни честни пешеходци започнат да викат КАТ, понеже са сгазени от праведни "велосипедисти".

Kъм статия Протест след смъртта на Мартин Гачев: Спрете да убивате колоездачи

2017-02-26 12:43:05Не бързат. Просто са идиоти. Били "преподаватели". А трябваше да има даскали, и в училищата нямаше да има трупове, щеше да има учени деца, и човеци.

Kъм статия Починалото момиче и момчето, което го ритна, не са имали конфликти

2017-02-26 12:13:56Щом казваш - сигурно е вярно. Значи приклюкчаме със случая, мене също ме дразнеше.

Kъм статия "Да, България" на старта на кампанията: Да извадим мафията от държавата

2017-02-26 11:46:45Той. Айде спри да досаждаш с изветрялата си бира от ония години. А то още имам киселини от вашто бирено пиянство, и вече не пеете в хора.

Kъм статия Окончателно: Няма да има машинно гласуване

2017-02-26 08:54:38Да, бих. Коли, тирове - сигурно два милиона километра. Велосипеди - не знам. Повече от вас. Карах бясно, чупех рамки. Тормозеха ме само Шипка и Коняво, това верно ми излизаше през носа, щото нямах и пукната пара. Но го правех, и през зимата. Но никога не съм се мотал пред камионите, няма кво да се лъжем за събитието.

Kъм статия Протест след смъртта на Мартин Гачев: Спрете да убивате колоездачи

2017-02-26 07:05:02Прощавай, а какво е правил колоездача на пътя на камионите? Сам съм карал колело сигурно повече, от днешните кресльовци. Сам. Заради мене не са затваряли нито Шипка, нито Коньово, нито Троян, нито нищо. Нито съм вкарвал в затвора камионджии, а когато карах камиони имаше повече, отколкото асфалт и "права" на "велосипедистите". Нямаш работа на пътя, където вървят камионите. Нямаш тяхната сила, не можеш да бягаш пред тях. Не бива и да им се лепиш отзад да те смучат. Нито можеш да удържиш колелото, ако те изпреварват наистина на скорост. Въпросния "протест" ме отвращава.

Kъм статия Протест след смъртта на Мартин Гачев: Спрете да убивате колоездачи

2017-02-26 06:27:03Кой каже че е бил фес - убиец на европейци - мрази евродемокрацията, не уважава бг-мама, и въобще не разбира от човещина. Пейте нататък за тъпащината на нехаресващите алахабарците. Утре ще убият с ритник в корема не само дъщеря ви. Вие сте същата цел.

Kъм статия Кола се вряза в пешеходна зона в Хайделберг, трима са ранени

2017-02-26 03:57:03Виж, битовите ти страдания са разбираеми, ясни са. Тая жена обаче, както няма нищо общо с бсп, бкп, или прочее партийни, или партийноподобни структури, е проявление на нова тенденция. По-умните, срамежливо казват на такива неща "партия", и понякога то е. Глупавите млади кариеристи му казват "проект", и са вечно изненадани от неуспехите си. Щедро оставям на тебе да тъпееш какво е това, и по какво се различава от собствените ти, с извинение политически, и срам ме е да кажа - възгледи. Извинявай, разбира се, знам че ги нямаш.

Kъм статия Нинова: Борисов се е предал, приел е, че губи изборите (снимки)

2017-02-26 03:44:31На път от Пекин към Сайгон - единствено представление в Силистра! Бързайте да видите!! Световните събития - не във вашата аптека!!! Ебати клоуните. Тия наистина ли смятат да впечатлят гласоподавателите, с безсмислено харчене на луди пари? Щото където ходят - друго не правят. Всички сме посещавали световни туристически градове, някои освен в местните лъскави сладкарници, сме и свършили там работа. И? Клоуни. Четете барем Алеко Константинов, това го има даже в учебниците на децата ви, бе льохмани. Бил н чужбина - значи е голяма работа ...:) 70-та беше отдавна, това вече не е пичовско.

Kъм статия "Да, България" на старта на кампанията: Да извадим мафията от държавата

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.