ПРОФИЛ

Рейтинг
4074
точки при гласуване
4

Нострадамус

създаден на 2016-04-26 13:32:49
Всички ваши коментари (469)
Дата Коментар
Страници
2017-03-11 14:53:24Dоклада на Държавния департамент на САЩ : Корупцията остава проблем за българското герберско правителство на Борисов, обяви САЩ. Cлужители във всички клонове на правителството му са замесени в корупционни практики безнаказано. Корупционните практики включват подкупи, конфликт на интереси, сложни схеми за присвояване, нарушени поръчки и търговия с влияние, присвояване ха еврофондове . Въпреки че законът предвижда наказателно преследване на корупцията във властта, българското герберско правителство на Борисов не прилага закона ефективно. Държавния департамент на САЩ за състоянието на правата на човека през 2016 година. https://www.state.gov/j/drl/rls/hrrpt/humanrightsreport/index.htm#wrapper

Kъм статия Цветанов: Управление на БСП и ДПС ще доведе до нова катастрофа за България

2017-03-11 14:52:30През последните месеци КОЛЕКТИВНОТО СЪЗНАНИЕ на Българите рязко се промени. Хората поумняха и безусловно разбраха, че с това корумпирано, некадърно и авторитарно управление на един полуграмотен индивид-ПОЖАРНИКАР обсебил трите власти и медиите, четвъртата власт, България много скоро ще катастрофира безвъзвратно и никакви Европейски Оперативни Програми няма да могат да я спасят. Отново са актуални думите на Патриарха на Бг. литература Ив. Вазов „ И в няколко дена, тайно и полека НАРОДЪТ ПОРАСНА с НЯКОЛКО ВЕКА„. Благодаря Ви Българи за правилния избор на 26 Март 2017! Победа за България!!! Нека да изпратим групировката ГЕРБ ЗАВИНАГИ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА.

Kъм статия Цветанов: Управление на БСП и ДПС ще доведе до нова катастрофа за България

2017-03-11 14:50:40През последните месеци КОЛЕКТИВНОТО СЪЗНАНИЕ на Българите рязко се промени. Хората поумняха и безусловно разбраха, че с това корумпирано, некадърно и авторитарно управление на един полуграмотен индивид-ПОЖАРНИКАР обсебил трите власти и медиите, четвъртата власт, България много скоро ще катастрофира безвъзвратно и никакви Европейски Оперативни Програми няма да могат да я спасят. Отново са актуални думите на Патриарха на Бг. литература Ив. Вазов „ И в няколко дена, тайно и полека НАРОДЪТ ПОРАСНА с НЯКОЛКО ВЕКА„. Благодаря Ви Българи за правилния избор на 26 Март 2017! Победа за България!!! Нека да изпратим групировката ГЕРБ ЗАВИНАГИ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА.

Kъм статия Писмо до отец Кортези: Онези, които бесуваха България да е съветска република, пак се върнаха

2017-03-10 15:41:41Вижте каква КОЛОСАЛНА КРАЖБА извършват ГЕРБ и фирмите им САМО от санирането: За един апарамент са предвидили 12 ООО лева. За един блок от 200 апартамента = 2.4ОО.ООО ( два милиона и 400 х.) Повечето от хората обаче са си сменили дограмата и са санирали жилищата си, което предполага, че при тях НЕ СЕ СМЕНЯ ДОГРАМАТА, а само се ЛЕПИ МАЛКО СТИРОПОР И СЕ БОЯДИСВА ФАСАДАТА , КОЕТО ПРЕДПОЛАГА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 2 хиляди лева. Останалите 10 хиляди лева само от един апатрамент са ЧИСТА АВАНТА ЗА МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ и фирмите им. ИЛИ ОТ 2.4 МИЛИОНА, МУТРИТЕ ОТ ГEРБ ПЕЧЕЛЯТ ДВА МИЛИОНА САМО ОТ ЕДИ ЖИЛИЩЕН БЛОК. !!!

Kъм статия Елена Йончева ще съди Бойко Борисов

2017-03-10 15:39:00Dоклада на Държавния департамент на САЩ : Корупцията остава проблем за българското герберско правителство на Борисов, обяви САЩ. Cлужители във всички клонове на правителството му са замесени в корупционни практики безнаказано. Корупционните практики включват подкупи, конфликт на интереси, сложни схеми за присвояване, нарушени поръчки и търговия с влияние, присвояване ха еврофондове . Въпреки че законът предвижда наказателно преследване на корупцията във властта, българското герберско правителство на Борисов не прилага закона ефективно. Това се казва в доклада на Държавния департамент на САЩ за състоянието на правата на човека през 2016 година. https://www.state.gov/j/drl/rls/hrrpt/humanrightsreport/index.htm#wrapper

Kъм статия Лиляна Павлова: За един мандат ще построим изцяло магистрала "Хемус"

2017-03-07 20:55:29През последните месеци КОЛЕКТИВНОТО СЪЗНАНИЕ на Българите рязко се промени. Хората поумняха и безусловно разбраха, че с това корумпирано, некадърно и авторитарно управление на един полуграмотен индивид-ПОЖАРНИКАР обсебил трите власти и медиите, четвъртата власт, България много скоро ще катастрофира безвъзвратно и никакви Европейски Оперативни Програми няма да могат да я спасят. Отново са актуални думите на Патриарха на Бг. литература Ив. Вазов „ И в няколко дена, тайно и полека НАРОДЪТ ПОРАСНА с НЯКОЛКО ВЕКА„. Благодаря Ви Българи за правилния избор на 26 Март 2017! Победа за България!!!

Kъм статия Проучване: Паритет между ГЕРБ и БСП; АБВ-Д 21 и РБ с шанс за парламента

2017-03-07 10:58:40Борисов отново ни ЛЪЖЕ, че тоя път НЯМА ДА КРАДЕ, че ще ПОТЕКАТ МЕД и МАСЛО отвсякъде, че по ДОХОДИ ще ЗАДМИНЕМ Люксембург, че ще има вече РЕД, ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ, че ще се СПРАВИ С ОГРОМНАТА ПРЕСТЪПНОСТ тероризираща ни, че ще има средства за ОБРАЗОВАНИЕ и ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, че МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ НЯМА да БЯГАТ в ЕС, че БЪЛГАРИЯ НЯМА да се ТОПИ ВСЕКИ ДЕН, че ПОВЕЧЕ НЯМА да ЗАКРИВА БОЛНИЦИ, УЧИЛИЩА и НАСЕЛЕНИ МЕСТА, че ако го изберем отново НЯМА КАТО СТРАХЛИВЕЦ ДА БЯГА ОТ ОТГОВОРНОСТ....НО ВСИЧКО ТОВА СА ЛЪЖИ И ШМЕНТИ-КАПЕЛИ, НА КОИТО Борисов е ЦАР.

Kъм статия Борисов обеща да довърши Хемус и тунела под Шипка

2017-03-07 10:42:58 "Европа на различни скорости" !!! Според мен ще бъде на три скорости. 1-ва скорост- "Голямата четворка" -Германия, Франция, Италия и Испания 2-ра скорост -Останалите членки на ЕС 3-та скорост -България след "управлението" на Борисов.

Kъм статия Меркел и Оланд "за" Европа на различни скорости

2017-03-07 10:38:02Корупцията остава проблем за българското герберско правителство на Борисов, обяви САЩ. Cлужители във всички клонове на правителството му са замесени в корупционни практики безнаказано. Корупционните практики включват подкупи, конфликт на интереси, сложни схеми за присвояване, нарушени поръчки и търговия с влияние, присвояване ха еврофондове . Въпреки че законът предвижда наказателно преследване на корупцията във властта, българското герберско правителство на Борисов не прилага закона ефективно. Това се казва в доклада на Държавния департамент на САЩ за състоянието на правата на човека през 2016 година. https://www.state.gov/j/drl/rls/hrrpt/humanrightsreport/index.htm#wrapper

Kъм статия Нинова: Борисов е страхлив по природа

2017-02-27 17:27:46Лъжите на Борисов: Санирането на Борисов и Павлова се превърна в сериал "Истински лъжи".Ресурсът за програмата от 2 милиарда лева е бил изчерпан още преди една година, а 1 милиард от тях са похарчени "на зелено", далеч преди парламентът в последните си часове да гласува още ЕДИН МИЛИАРД. Има и по-лошо. Цели 10 месеца през 2016 г. управляващите от ГЕРБ са знаели, че парите са изчерпани. И въпреки това никой не си е и помислил да уведоми кметовете и роящите се сдружения на собствениците, че финансиране няма, защото наближават избори, в които основен акцент в пропагандата, ЛЪЖИТЕ на ГЕРБ е именно санирането, което "лошите" искат да спрат. http://www.segabg.com/article.php?id=844274

Kъм статия Алфа Рисърч: ГЕРБ води пред БСП, социалистите с лек ръст

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.