ПРОФИЛ

Рейтинг
2743
точки при гласуване
2

Boa

създаден на 2016-07-23 15:01:23
Всички ваши коментари (194)
Дата Коментар
Страници
2017-05-18 11:01:57Цялата ни политическа върхушка която ни управлява вече близо 30 години и ни "пие кръвчицата" като някои вампир, скоро няма да си отиде от политическата сцена, докато не започнат тотални промени не само в европейското, но и световното политическо пространство ! Докато най-после на власт не дойдат компетентни, честни и кадърни хора . . .

Kъм статия БСП ще поиска оставката на Валери Симеонов

2017-05-18 10:30:02Късно е Радо за китка . . . След близо 30 годишния геноцид от политическата ни система натрапена ни от Запада упражняван върху този злочест народ, ни докара до това пагубно положение ! Сега вече и да търсите не бихте открили нито ученици, нито пък и работници в тази страна, защото в нея вече преобладават единствено само престъпниците, алкохолиците, наркоманите и проститутките !

Kъм статия МОН ще издирва всяко дете да го върне в час? Моят опит като учител

2017-05-14 16:56:27Явно е че е отнесъл някаква голяма парична глоба ! А този отвратителен Хелзински комитет чиято негова единствена задача е да пази и ходатайствува за правата на лесбийки, хомосексуалисти и цигани отдавна трябваше да бъде закрит, както това стана в Унгария !

Kъм статия Осъдиха Мартин Карбовски за дискриминация

2017-05-14 16:47:12Сега на тази кака ще и "скрият топката" ! Да не си на нейното място, по дяволите . . .

Kъм статия Жената, убила пътен полицай в Пловдив, остава в ареста

2017-05-14 16:41:29Ле, ле и тук в тази "демократична и свободна" проправителствена медия, щом започнаха да ми трият коментарите, явно е че ще се наложи да поискам за в бъдеще позволение от Ким Чен Ун с помощта на посолството им у нас, да започна да пиша за някоя северно-корейска медия и с успех да пропагандирам неговите успехи в изстрелването на балестичните им ядрени ракети . . .

Kъм статия Лукарски поиска извинение от СДС и пак му стана лидер

2017-05-14 16:04:58С това безпринципно и скандално назначение отново се доказа тезата че Европейския съюз е метастазно образование върху снагата на Европа, заедно с марионетките на тази корумпирана и неморална организация пръснати по министерските и президентски кресла из столиците на държавите-членки! За това Великобритания /въпреки явните вмешателствата от страна на Брюксел във външната и политика/ трябва да бъде твърда и да отстои процеса свързан с напускането и на Евросъюза . . .докрай!

Kъм статия Официално: Мария Габриел е българският еврокомисар

2017-05-14 15:49:58Това го направи онзи главанак Потрошенко /огън да го гори, този мръсник/от яд че му взеха Крим ! Защото ако наистина участвуваха Русия и Турция щяхме да съберем още хиляди допълнителни гласове, с което Кристиян Костов щеше да стане Първи . . .

Kъм статия Защо Австралия участва в Евровизия, а Русия не

2017-05-14 15:41:59Естествено че момчето дължи своето издигане като изпълнител от световна величина на хората които са му дали това развитие още в детската му възраст в Русия, докато ние българите го подмамихме /защото е малолетен и глупав/ и го взехме от тях на готово, без да сме допринесли с нищо за развитието на неговия огромен талант !

Kъм статия Москва припозна успеха на Кристиан Костов

2017-05-14 15:29:47До Рамбо: Вие забравяте колко милиони долари ще трябва да се отделят догодина и за Председателството ни в Евросъюза !? Защото още от сега започнаха стотиците назначения на приятели и съпартийци от страна на управляващата ни многопартийна коалиция, за добре платени длъжности на служебни лица настанени в новосформираното ни министерство по ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО в помпозната сградата на НДК в София. А представете си какво би станало ако трябваше да организираме и този безсмислен, политизиран и пошъл Европейски музикален фестивал ! Щяхме напълно да отвържем ръцете на безхаберника Огнеборец който набързо да ни "закопа" и изтегли още един нов допълнителен 16 милиарден заем . . .

Kъм статия Евровизия трябва да бъде прекратен

2017-05-14 15:06:12Не знам в тази страна /България/раздирана от безработица , глад и мизерия чий го "боли дедовия" относно личния живот на това "хасковско леке", станал преждевременно милионер и не знаещ какво да прави с живота си . . .

Kъм статия Вещаят раздяла между Григор и Никол

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.