ПРОФИЛ

Рейтинг
2566
точки при гласуване
2

Boa

създаден на 2016-07-23 15:01:23
Всички ваши коментари (253)
Дата Коментар
Страници
2017-11-21 16:51:07Те може да са най-големия износител на сериали след САЩ, но в случая е важно друго...има ли кои да им гледа тъпотиите !

Kъм статия Турция е най-големият износител на сериали след САЩ

2017-11-21 16:46:43Те "гугълци" с тази която правят пред Високата порта във Вашингтон направиха така, че загубиха много свои почитатели които вече ползуват други конкурентни по-бързи и изчерпателни търсачки в Интернет !

Kъм статия Google ще бута назад резултатите от руската дезинформация

2017-11-21 16:39:29Не жалете Севда, която навремето се бе появила из между протестиращите пред Парламента / все красиви и можещи/ заобиколена от цяла една пъстра гилдия от известни столични "соросоиди" , недоволни от правителството на Орешарски ! Така че нейния престой като директор на Българска национална телевизията тя успя да я осребри, с една доста тлъста банкова сметка в "Офшорния Рай" !

Kъм статия Севда Шишманова напуска БНТ след 25 г. в телевизията

2017-11-21 16:29:20Хвани едната, удари - другата и двете ги хвърли : "Едната пред Министерски съвет, а пък другата... пред Президентството" !

Kъм статия Сайтът 9GAG: Колко корумпирана е България? Ето толкова

2017-11-11 12:24:46Айде, отново бесепарите направиха "салто-мортале" в политиката и си боядисаха задниците /за да се покажат за пред Брюксел/, като започнаха да "правят вятър" на този крадец и контрабандист от . . . международен мащаб !

Kъм статия Калоян Паргов подкрепи членството на Черна гора в ЕС

2017-11-11 12:18:22Това изчадие, пръкнало се върху руините на българската държавност, на следващите Парламентарни избори трябва да бъде ИЗТРИТ от политическата карта на страната , заедно с неговите ортаци от Паричния фронт станали всички вкупом "ибрикчий" на Пожарникаря !

Kъм статия 'Воля' няма да подкрепи вота на недоверие към правителството

2017-11-11 12:09:05Още по времето на "развития социализъм" , де що имаше дерибеи и безделници /но с работническо-селски произход/ из страната, биваха назначавани в редовете на Родната милиция. Така че простотията и некомпетентността в кадровия състав на това силово ведомство, не са от вчера ! Но трябва да се отбележи и факта че по това време те бяха почти всички членове на Партията Кърмилница и имаха страх и задръжки от наказанията, които им се налагаха по време на партийните им сбирки !. Докато сега те представляват една разпасана команда, която няма никакви задръжки пред никого така че положението там стана плачевно ! На практика се получи че вече в България няма по-голям обир или наркосделка , без в нея на практика да не са замесени униформени от числения състав на МВР !

Kъм статия Красимир Янков: Опитни полицаи напускат, това е много по-голям проблем от протестите им

2017-11-11 11:51:33Да наистина глупавите "пишкин софиянци", дошли и заселили се в столицата от села и паланки след отпадането на софийското жителство /един от създадените олигофренски закони на бившия президент Желев/, трябва да размърдат малко мозъзите си /ако все още имат такива/ и на следващите избори за кмет да изметат тази "гейберастка мафия" която краде столицата вече 10 години !

Kъм статия БСП вече тества кандидати за кмет на София

2017-11-11 11:40:31Yes, AnderXale наистина анализа е компетентен и изчистен от политически пристрастия ! Но защо подобни слова не чуем от устатата на корумпираните ни журналисти, работещи със заплати от над 10 000 лева в компрадорските и слагачески обявени за "национални телевизии" с обхват върху цялата територия на страната ни, като BNT, Btv или NOVA ?

Kъм статия Рахой взе спринта, каталунците се готвят да вземат маратона

2017-11-11 11:23:05Това са пълни глупости, господа офицери ! Отново хвърляне на пепел в очите на простолюдието ! Дори и да се приеме този закон от лакеите на Пожарникаря, той на практика ще бъде блокиран от нереформираната и продажна съдебна система ! Послеслов: От водените 14 дела срещу мошеника Стефан Софиянски в съда, /който на времето бе решил да купува хеликоптер на жена си/, в крайна сметка той бе оправдан . . . по всичките !?

Kъм статия ГЕРБ иска 55 години давност за приватизационни сделки

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.