ПРОФИЛ

Рейтинг
2544
точки при гласуване
2

Boa

създаден на 2016-07-23 15:01:23
Всички ваши коментари (229)
Дата Коментар
Страници
2017-10-01 20:14:24Гражданите на Испания им е много ясно че ако ги лишат от тази "тлъста хапка" наречена Каталуня, страната им ще падне на днешното ниво на което се намират Португалия и Гърция и ще ходят /както го правеха през 50-те и 60-те години на миналия век/ да работят като гастербайтери във Франция и Германия !

Kъм статия Въпреки арестите и забраната: Многохилядни протести искат независимост за Каталуния

2017-10-01 19:56:37Явно са големи наивници тези каталунци щом са тръгнали да молят за помощ УЧИТЕЛИТЕ и ПОДСТРЕКАТЕЛИТЕ на техния сатрап Мариано Рахой . . .в Брюксел ! Ако се бяха обърнали със същата молба към председателя Ким в Северна Корея имаше по-голяма вероятност да бъдат чути ! .

Kъм статия Каталунските власти молят ЕС за помощ

2017-10-01 19:39:06Не смятам че на Мариано Рахой ще му размине като политик за всичките безобразия които причини с тези масови побои над мирни испански граждани ! Но върхушката в Испания е бясна защото ако им отнемат "залъка от устата," т.е. ако Каталуния им се отцепи ще им се наложи да отидат да пасат говедата по ливадите за да се прехранват !

Kъм статия Стотици ранени при сблъсъците в Каталуния (видео)

2017-10-01 19:30:40Лидерите на Европейският съюз мълчат гузно, защото другите следващи запланувани референдуми в Шотландия и Белгия ако се осъществят и тяхната изкуствено създадена касичка за пари /Европейска общност/ се разпадне и няма да има вече кого да експлоатират, то тогава вече ще трябва да се лишат и от "златната лъжица" която ги хранеше досега !

Kъм статия Европейски отзвук за насилието в Каталуния

2017-09-06 12:07:14То тези агитки с агресивни младежи са останали единствената "живинка" останала в тази "умряла в кожата" си държава ! Но все още са твърде малко и разединени, за да повторят събитията в София пред Парламента през знаменитата . . . 1997 година !

Kъм статия Перник възпя в стихове своя нов герой Пешо Буферо

2017-09-06 11:57:10Докога от OFFNews ще ни занимават с такива "бълвочи" излезли на "бял свят" с помощта на вездесъщите финикийски знаци, които са вече на път да погубят човешката цивилизация ! Забележка: Явно тази дъртуша е изкарала душата на своя ебач, докато не го накара да си бръкне в портфейла за да даде път, на тази нейна кошмарна снимка с неподходящ за възрастта и . . .минижуп !

Kъм статия

2017-09-06 11:48:46Тук потдържам мнението на Професора че това е една "палавра" изфабрикувана от враговете на фамилия Бокови, между които е и нашия "мил" министър-председател !

Kъм статия Горанов поискал обяснения от мъжа на Бокова за аферата "азербайджанска перачница"

2017-09-06 11:42:00За мен това е сравнително меко решение от страна на Иран, защото по-добре би било към него да се направи и допълнение: -да се забрани посещение в Иран и на всички граждани с американски паспорти ! Това ще предпази бъдещето на тази богата страна, да не ги застигне разрухата на Афганистан, Ирак, Сирия и Либия !

Kъм статия Иран забрани на САЩ да пресичат въздушното му пространство

2017-09-06 11:32:38Това предстоящо решение на английското правителство, което е в синхрон с решението на САЩ да се справи с икономическите емигранти, само може да ни радва ! Вместо да кръстосват света подобни тарикати и неудачници , които са предимно млади хора на възраст до 40 години , по-добре би било да си седят в собствените си страни и да се борят там на място за подобряването на живота си ! Та в у нас останаха само пенсионери, крадци, проститутки и милиционери ! От тях ли ще чакате промени в обществено-икономическия ни живот или да излязат разгневени по улиците, за да ни отърват от игото на Герберастката върхушка която ни души вече 2 петилетки !

Kъм статия Великобритания ще отмени свободното движение на работна сила след Брекзит, твърди Гардиън

2017-09-06 11:20:02Скоро и този "пършив конфликт" създаден с парите на американците в който пострадаха толкоз много хора ще утихне и забрави, както този в Либия ! Защото в момента интересите на янките и техния ненаситен военно- промишлен комплекс е отправил взор към една друга гореща точка в света, а именно Северна Корея ! Надявам се тя и да е последната , преди разпадането /което предстои/ на американската хегемония в световен мащаб, както и с разпокъсването на САЩ в . . . няколко самостоятелни държави !

Kъм статия Половината от руснаците искат войските им да се махат от Сирия час по-скоро

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.