ПРОФИЛ

Рейтинг
4804
точки при гласуване
4

поп Дръвчо

създаден на 2016-04-20 15:06:50
Всички ваши коментари (320)
Дата Коментар
Страници
2017-07-25 14:31:00Добре дошли у нас, тук всичко е наопаки. ГЕРБ (дясната партия) дига данъци, БСП (лявата) въвежда плосък данък, Патриотарите (те и националисти) връткат трафик на араби, ДПС (турците) пробутват руски проекти.

Kъм статия Шефка в НФСБ задържана за трафик на бежанци

2017-07-24 23:25:26Не е можел да се извини. За целта е трябвало да осъзнае че е направил нещо което не е трябвало да прави, а той до последно е бил разочарован от лошия си късмет. И е избрал лесното решение, усвоено в училище. Да се скатае от контролното. Самонадеяност, безотговорност и глупост - неочаквано неприятна комбинация. Сума деца карат коли по селата и от това стават изненадващо малко бели, но повечето ги е шубе и внимават. Тук явно е имало осъзнал се мъж. При повечето хора нещата се уталожват с годините.

Kъм статия Дъщерята на блъсната от Кристиян: Мамо, защо, не можеше ли баткото да се извини?

2017-07-24 23:13:38Тук не знам за кои да викам. Рибарският клуб си е типично фрирайдърство. Неформални рибарски "селища" има покрай много водоеми и в тях няма един законен пирон. Обикновено покрай тях е страшна кочина - и на сушата, и във водата. И шум. Разликата с циганските бидонвили е че участниците са по-светлозелени, децата са по-малко и музиката е по-разнообразна. От друга страна е ясно че ако някой не се е загледал с нездрав интерес в мястото никаква община няма да си мръдне пръста да го разтуря. А пък голям брой хора явно си го харесват и е някак несправедливо да се заменя една незаконност с друга незаконност само защото едни пари.

Kъм статия Багерът не бутна рибарския клуб на Васко Паяка… засега

2017-07-24 23:05:23Не е лесно да си на 16. Искаш да се докажеш, искаш да живееш бурно и да имаш успехи. ИД ги бива с обещанията - те нямат задължението да ги изпълняват. А 16-годишните не ги бива с преценките.

Kъм статия 16-годишна германка - боец на ИДИЛ - моли да се върне у дома. В Ирак я очаква смъртна присъда

2017-07-24 22:54:37Китай прави ментета. Менте стоки, менте марксизъм, менте социализъм, менте гражданско общество, менте пазарна икономика, а в случая - менте корупция и менте борба с корупцията. Култура, здраво стъпила на подражанието. Понятието корупция изисква конкретен вид делегиране на властови функции, та да може нарушението му да се нарича корупция. В Китай няма такова нещо и затова няма корупция. Има "нарушение на партийната дисциплина" - неспазване на таблицата на ранговете или придобиване на влияние по-бързо от позволеното.

Kъм статия Разследват за корупция член на ръководството на компартията в Китай

2017-07-24 22:51:23А сега познай: Или някой е изгорял с имот Или някой не е могъл да прекара далаверата си щото не била чак много законна При състоянието на правораздаването у нас няма никаква гараниция че престъпникът пръв ще ползва насилие.

Kъм статия Мъже с качулки пребиха две жени в центъра на София (обновена)

2017-07-24 22:49:08Някой ден ако се замогна ще си купя слон и ще си го отглеждам за кеф и спокойни разходки сред природата.

Kъм статия Спасиха двe слончета, завлечени в морето край Шри Ланка (видео)

2017-07-21 15:37:58То е ясно че нормален човек, бил той и руснак няма такова нещо да направи. Това тук е Быдло Обыкновенное. Ноооооооо е показателно руското "быдло" с какви нагласи идва тук.

Kъм статия Руски туристи оскверниха параклис в Созопол

2017-07-20 13:21:50Типичен български пищолджия: - психически неустойчив - безотговорен - гърми сватбарската - убеден че като извади пищол няма кой да му извади друг насреща - милицията се е погрижила само по-равните и по-верните да имат. Английските колоездачи сигурно имат своя принос към белята, но гърменето във въздуха и в краката на опонента е явен признак че не е самозащита.

Kъм статия Несебърлия се сби с английски колоездачи, гръмна единия в крака

2017-07-20 13:19:02Аз сигурно съм по-голям късметлия. Досега въобще не съм падал в пропасти. Ама и неговото се зачита де.

Kъм статия Късметлия: Извадиха жив мъж, паднал с колата си в 10-метровата пропаст на Хаинбоаз

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.