ПРОФИЛ

Рейтинг
1051
точки при гласуване
1

Boris Krumov

създаден на 2017-01-11 19:58:25
Всички ваши коментари (3)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2017-03-10 15:30:48OFF-Topic: типичната, класическа булгаристанска медийна аматьория - нито един линк към цитираните и упоменати източници, само въртележка от вътрешен линкаж. Не зная кой ви съветва да постъпвата така, но това е хипераматьорско, неадекватно и мега зле. Работя с глобални медии, затова се произнасям: наблюдавам феномена отдавна. Аматьорско е ! ON-Topic: На "Лирекс" или кой да е, IDS-а може да ги фане за дедавия: конете от Троян си слизат зад FW-а и си "говорят" по легитимен порт. Ах, досетих се, то аматьорията не вирее самотна - не е само в изпълнението на представянето, а в нивото на журналистическо изследване и анализ - фанали са там некъв и той им казал какво да е. Хоп, готово !

Kъм статия ЦРУ следило 130 IP адреса на български компании, сочи масивът на Уикилийкс

2017-01-26 21:03:06Не е по темата, но каква е истинската причина да пестите от редактори и коректори ?!? Инак по темата: боконий да го wap-а .!.. ..!.

Kъм статия Чиновник уволнен заради плакат, осмиващ Борисов

2017-01-11 20:00:18Наскоро го бранех под едно видео, в което хората го хокаха колко е далеч от идеалистичния заряд и истинските идеи от времето на Воев, а онзи ден разбрах, че "седи" девета година в борда на тия монополисти глистави.

Kъм статия Васил Гюров, Музикаутор: БНР няма да издържи още дълго

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.